Babam ve kız arkadaşım?

Arkadaşlar benim 1 yıldır tanıdığım bir kz arkadaşım var. Çok güzel bir kız. Eğlenceli kültürlü bir kız. Baya çevremizde sevilen saygı duyulan bir kız... Onu ailemle tanıştırdığımdan beri babam çok ilgili davranıyor. O geldiği zaman evden çıkmıyor. Sürekli onunla konuşuyor. Şakalaşıyor. annem yanımızda olmadığında ona sarıldığını ve yanağından öptüğünüde gördüm çok kez. Babam öyle sevecen biri değil. Ben kzııyım ve bana sarılıp öptüğünü görmedim. Benimle bile onunla ilgilendiği kadar ilgilenmiyor. Arkadaşımın evi 4 sokak ötede ama onu eve bırakıyor gerek olmadığı halde ısrarla. Hatta biara giyimine kızmıştı. Sadece bu değil. Bu arkadaşıma iki kuzenim aşık. Kuzenimnden biri reddedildiği için nişanlandı başkasıyla bunu ailemizde herkes biliyor... Diğeri ise evine mektup içinde şiirler yazıp göndernişti. Adresi ben verdiğim için arkadasım bana kızıp mektupları evime göndermiş babam da bunalrı gördükten sonra kuzenimi kendi yeğenini tehdit etmiş ondan uzak durması için. Buyzden konuşmuyorlar. Babam o günden sonra arkadaşımla iki haftalık dargınlıktan sonra kuzenim yüzünden ona darıldığını ama kendisini affettiğini söylemiş. Ya ne oluyor anlamıyorum. benim babam milletin kzıını neden sahipleniyor böyle karışıyor ki? anlamıyorum. Hem o kadar arkadaşım vr tnıyor eve geliyorlar muhattp bile olmuyor ama o gelince başımızdan ayrılmıyor kızkıza bir takılalım. Kıskanmıyorum ama rahatsız olmaya başladım. Arkadaşımada gıcık oluyorum herkes ondan bahsediyor o ise farkında değilmiş gibi davranıyor. Yani sorum şu acaba babam ona aşık mı oldu yoksa benim içim mi fesat?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar lütfen şu filmle karıştırmayın. Cevab istiyorum. Yoksa arkadaşlığımı bitireceğim...
Güncellemeler
+1 yıl
kız 18 yaşında ve arkadaşlar acaba kzıı gibi seviyor olamaz mı? sonuçta ben onun istediği gibi bir kız değilim. Onunla kitaplar hakkında tartışabiliyor. benle yapamıyor anlamıyorum çünkü...
Babam ve kız arkadaşım?