Lütfen okur musunuz? Kafam çok karışık. Eski sevgilime şans vermeli miyim sizce? ?

4 sene önce bir ilişkim oldu. Uzak mesafeydi ama o beni çok seviyordu, beni görmek için yol gelirdi. Her şeyi alırdı. Tüm şifrelerini bilirdim. Kimseyle konuşmazdı zaten.
Bir gün gece dışarı çıktığımda onu aldattığımı düşündü. Kavga ettik. Sonra hiç tanışmadığı "babama" mesaj attı. "Kızınız geceleri dışarı çıkıyor, beni aldatıyor. Onun için çok çabaladım ama artık yapamıyorum." falan yazmış. Sonra da babamla tartışmışlar. Tabi büyük kavgayla ayrıldık doğal olarak.
Ben 2 ay sonra başkasıyla tanışıp onunla sevgili oldum. O barışmak istedi, ben istemedim. 2 sene yalnız kaldı, beni seviyordu, biliyordum ama dönmedim.

Bu adam önceden de yakısıklı bir adamdı. Ancak benden ayrıldıktan sonra diş teli takmış, spora gidip vücut yapmış. Estetik yaptırmış. (Ben diş teli taktır ve burun estetiği yaptır demiştim) Doktoraya başlamış. Yeni bir dil öğrenmiş, ve yaşadığım yere taşınmış. Yakısıklıyken daha yakısıklı olmuş.
Üstelik evime geldi, elinde çiçeklerle, beni hiç unutmadığını, benden başkasına dokunmadığını çünkü en son bana dokunduğunu ve beni sevdiğini, şans istediğini söyledi. Sizce şans vermeli miyim?

Lütfen okur musunuz? Kafam çok karışık. Eski sevgilime şans vermeli miyim sizce? ?