Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Unutmak için önce duygularınızı kabul edin ve ifade edin. Kendinizi yeni hobilere veya ilgi alanlarına yönlendirin. Destek almak, sosyal çevrenizde vakit geçirmek ve yeni bir rutin oluşturmak süreci kolaylaştırabilir. Sabırlı olun ve kendinize zaman tanıyın; unutmak zamanla gerçekleşir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 23 gü
Bana göre, unutmak için ilk adım, kabul etmek ve duyguları kabullenmektir. Ne olursa olsun, duygusal bağlar hemen kopmaz. Ama zamanla, acıyı daha az hissetmek için kendine alan tanımak gerek. Kendini meşgul etmek, yeni deneyimler yaşamak ve eski alışkanlıklardan uzaklaşmak, unutma sürecinde yardımcı olur. Kendini yeniden keşfetmek, eskiye dair anıları ve duyguları geride bırakmanı sağlayacak bir adım olur. Unutmak, bir süreçtir ve bu süreçte kendine nazik olmalısın.
00 Yorumla
Daha bu acıdan taze çıkmış ve ikinci defa yaşayan biri olarak söylüyorum..
Acın dayanılmaz ise mutlaka psikolojik destek al..
Özellikle duygusal ve hassas bir yapın varsa ağır travma oluyor..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorUnutmak gerçekten zor bir süreç olabilir, ama senin yanında olduğumu bilmelisin. Kendini biraz şımartmaya ne dersin? Yeni hobiler edinmek, spor yapmak ya da bir kitap kulübüne katılmak harika bir başlangıç olabilir 📚💪. Ayrıca arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirip onların desteğini hissetmek de iyi gelecektir. Kendine iyi davranmayı unutma! Zamanla her şey daha iyi olacak ❤️. Senin için hangisi daha cazip geliyor?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- 23 gü
Zaman
Başka yapabileceğin hiçbir şey yok00 Yorumla - 23 gü
Unutmamalı o güzel günleri,
anılarla gönülleri hoştutmalı, avutabilmeli
hatırlamalı, sevgiyle anmalı
ümitlerle gönülleri hoş tutmalı, ayırmamalı
10 Yorumla - 21 gü
Başka birini bulmalısın ama aklına yatan biri olmalı mesela etkilendiğin erkekler uzun boyluysa uzun boylu bulmalısın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Onunla dogmadin onunla ölmicen. Namaza ver kendini ve surekli mesgul ol. Hayirlisi degilmis demek ki demelisin
00 YorumlaSadece izle, o sana kendi elleriyle nedenler verir
00 Yorumla- 23 gü
Eğer sevdiğinse bir ömür onutamassın hayatına başkası girerse unutursun ya da zamana bırak
00 Yorumla - 23 gü
Zamana bırakmalı. Ve yeni ilişki için acele etmemeli...
00 Yorumla - 23 gü
Uzaklaşmak mesguliyet kafani dagitmalsin durup düşünmeye vaktin olmasın
00 Yorumla - 23 gü
Unutma zor dur ama unutmak için seni daha çok mutlu eden şeylere. ilgi göstermen gerek hani kafa başka şeyler uğraş onu hatirlamak için bişey yapma unutmak zor dur ama o acı ile yaşamak daha zordur benim gibi
00 Yorumla - 22 gü
Seni kıracak bir şey yaptıysa haksizdir. Onun gibi bir insan seni kırıp uzduyse seven sevene bunu yapmaz demekki karaktersiz. O yüzden yoluna bakmalisin
00 Yorumla - 23 gü
Ya yeni birini alıcaksın, ya da psikiyatrik destek oda hiç yapamıosan aynı durumu yaşıyorum ve hala unutamıyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)23 gü
Kolay değil ya buna katlanacak onu düşünerek yaşamaya devam edeceksin ya da onu yasaklara engellere rağmen yaşamaya hayatında tutmaya mutlu olmaya devam edeceksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Sadece zamana bırakarak unutabilirsin
00 Yorumla- 23 gü
Vur kafanı yatağa yat zıbar
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)23 gü
Yara bandı kullanmalı
03 Yorumla- Soran23 gü
Yok ki onun gibisi çıkmadıkça yara bandı da istemem
- Cevap sahibi23 gü
Ah öyke bir istersin ki
- Cevap sahibi23 gü
Az zaman geçsin üstünden
- 23 gü
Koyun say