Alkol yasağımı delmiş bulunuyorum 😂
Nasıl unutulur ki?
Alkol yasağımı delmiş bulunuyorum 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Unutulmaz sadece artık alışmayı ve boş vermeyi öğrenilir. insanlar hayatında bir çok kötü şey yaşar bunların bazıları küçük bazıları büyük etki yaratabilir bir de sürekli devam eden kötü şeylerin yaşanması da vardır. bu gibi durumlarda aslında unutmak değil daha çok insan o sorunun veya yaşadığı acının acısını hafifletmek ya da tamamen bırakmak için ya çözüm önerisi arar ya da umursamamaya başlar ayni görmezden gelir başka şeyler düşünür.
Zaten olması gereken de budur yani insan aslında başka hobiler bulur ya da yeni bir amaç hedef belirler. ve bu şekilde aslında artık unutmuş olur zamanla.
Görseldeki gibi olmayacağı kesin, ben şimdiye kadar bu şekilde memleketin kurtarıldığını bile gördüm 😂 fakat unutulduğunu görmedim.
Bu sadece erteler.
Unutmak için, hafızada olan kaydı değiştirmek gerekli, o kayıt o şekilde olduğu sürece zihin için ilgi çekici olmaya devam edecek. Eğer değişirse, artık onunla ilgilenmez ve unutulmuş olur...
Zamanla unutulur. Geçici olarak o anlık veya günlük alkol işe yarayabilir. Sarhoşluk unutturabilir. Ayıldığında tekrar eder. Unutmak çok zaman alır. Hayatına yeni birisine girmesine izin verirsen, belki çok daha hızlı olabilir.
Cevap
24Cevap
Unutulmaz çoğu şey. Sadece alışılır. Mesela rakı içerken şu şarkıya alışmak gibi...
https://youtu.be/SGnn9bsh8tMBitti rakı 🙄 bidahakine dinlerim artık
Peki
Surekli ve du, enli alkol alan birisi olarak net soyluyorum cidden hersey kafada bitiyor cok sukur 3 aydir agzima surmedim aklima gelmiyo canim cekmiyo vucut ciddi manada doymus sanirim ins dahada baslamam...
Almışsın rakını yudumluyorsun. Değer mi? Eğlen, gül, çoş değmez birşeye. O mesele ise 2 türlü çözülür birincisi çivi çiviyi söker ikincisi en güzel ilaç zamandır ☺️
Zaman bu konuda güzel bir ilaçtır, kullanmayı ihmal etmeyin.
Rakıyı unutan kafirdir cehennem ateşlerinde yanar sakın unutmayın aman ha
Oo ortam harika. Unutulmaz ki. Unutulsaydı o rakı şişelerini devirir miydik? 😅
Sindire sindire tabi ki var mı fazla benim de anason ve sohbete ihtiyacım vr ya 😇
İçki unutturmaz ama seçim tabiki ben neşelenmek için kullanıyorum
bunlar unutturmaz boşa içme ben denedim bişi değişmedi
O foto bahane onunla ancak taklit edersin başkasıyla unutursun çivi çiviyi söker rakimis ickimis bunlar hep negative şeyler ve hep onu cagristirir
Rakıyla olmaz o iş, benzodiazepin falan al djdjkdd
böyle unutulmaz
icerek unutulmaz denendi
unutmak icin alkol mu 🤣🤣
Aynen ya kavun peynirle güzel olur
Bence hiç bi zaman unutulmuyor
Unutulanlar unutanları asla unutmazlar
Zamanla
İçmeyerek 🤣
Zamana bırakarak.
Kutsal cumartesi mi? 😊
eğlenceye vurarak