Doğru eş seçimi yapamadığını anlayan var mı?

Yıllarca evliliği filmde gösterildiği gibi mutlu mesut sanıp evlendik hayatımda hiç bu kadar çıkmazda hissetmedim kendimi hiç konuşmayan bir eşim var her ağzını açtığında sürekli herşeyden sikayet eden eş ne yaparsam yaranamadm evde konuşmak istediğim zaman başı ağrıyan adam gece yarılarına kadar arkadaşlarıyla telefonda konusuyo elinden telefonu alıncada uyuyo sürekli ailemin yanında bana iyi olup tek kalınca değişmesi beni yıpratıyor sürekli içime atmaktan ağlamaktan yoruldum bir tane oğlum var konuşamıyo sürekli babasıyla oynamak için her yanına gittiğinde babası tarafından hadi git ben uyucam diyip gonderiliyo ailem mutlu olalım diye sürekli maddi manevi destekte bulunuyo kiradayz diye ev alıp verdi babam ben onların ailesinden bir çöp bile görmedim sizinkiler mecbur yapacak diyip duruyo nankörlüğünü gördükçe ailemi kullandğnı gördükçe sinirden kendi kendimi yiyorum oğluma iyi bir aile ortamı oluşturamyorun tek başına beceremiyorum oğlumn yanında kaba küfürlü konuşturmakta konusmakta istemesemde babasından sürekli saçma sapan kelimeler duyuyo anne bok de oğlum anneye vur oğlum boğuluyorum artk aileme söyleyemiyorum babam. Kalp hastası ve doktor birdaha kriz gecrrse kaldramaz dedi kendi ailesine zaten defalarca dedim erkek yapar erkek adam sıkmaya gelmez diyip durdular etrafımda kilere güvenemiyorum ölmekten korkan biriyken Her gün Allah canımı alda kurtuluyyn diyen birine dönüştüm
Doğru eş seçimi yapamadığını anlayan var mı?