Erkek arkadaşımın ailesi aileme çok uyumsuz? Her geçen gün yeni bir uyumsuzluklarını öğreniyorum?

Ciddi düşündüğüm erkek arkadaşımın ailesinin her geçen gün benim ailemle uyumsuz olduğunu öğreniyorum.😔 Onu çok seviyorum. Öpmeye koklamaya doyamıyorum. Ama önce babası kumarbaz alkolik olay çıkaran bir tip çıktı. Bunu zar zor sindirdim. Bugün de laf arasında kendisi olmasada akrabalarının pek çoğunun (anneannesi vs) Alevi olduklarını söylüyor. Ve bildiğiniz namaz kılanları kapalı kadınları vs aşağılayan alkol kumar sohbetleri olan şekildeymiş. Erkek arkadaşımda bunları hiç görmedim 2-3 aya bir 2 bira içiyor sadece bu çok sorun değil. Bıkmış babası yüzünden. Zaten sadece Benim ve onun açısından bakarsak din aslında o kadar da umurumuzda değil. Hatta bu mesele öylesine açılmasaydı öğrenmeyecektim bile. Biz anlaşıyoruz. Ama benim ailem bayağı çok dindar Sünni. Vakti geldiğinde nasıl kabul ettirecem bunları bilemiyorum. 😞
Erkek arkadaşımın ailesi aileme çok uyumsuz? Her geçen gün yeni bir uyumsuzluklarını öğreniyorum?