ՏҽӀɑʍՏ
bu ilişki türü bayağı arttı, Kıvanç Tatlıtuğ & Başak Dizer, Barış Arduç & Gupse Özay, Pelin & Anıl Akil vs derken İcardi (1993) & Wanda (1986)
ve şimdi..

ՏҽӀɑʍՏ
bu ilişki türü bayağı arttı, Kıvanç Tatlıtuğ & Başak Dizer, Barış Arduç & Gupse Özay, Pelin & Anıl Akil vs derken İcardi (1993) & Wanda (1986)
ve şimdi..

Arada gerçekten büyük bir aşk varsa saygım sonsuz lakin menfaat üzerine kurulu bir ilişki ise mide bulandırıcı geliyor.
Benden yaşça küçükleri karşı cinsiyet bile göremezsen ilişki yaşamam mümkün değil.
Ben 41 yaşındayım adam 30 benimle evlenmek istediğini söyledi ağız dolusu kahkaha attım yüzüm ekşidi vücudum bile manyak oldu tepkilerim şaştı o kadar benlik değil yani çiçeğim.
Aksi gibi de hep küçükler denk geliyor cidden bir trend var ortalıkta umarım yaşıtım erkeklerin suyu çıkmamıştır : )
Niye kahkaha atıyorsun çiçeğim ya :D aşk bu
Çiçeğim ya yer çekimi diye bir şey ya 😀
Yaş çekimi :D
Ama sende yasina rahmen harika gozukuyorsun
Yeni trend değil yeni algı çalışması Geçtiğimiz zamanlarda CPD (cinsel pazar değeri) Çalışması grafiği açıklanmıştı. Bu durumdan kadınların bir kısmı şiddetli şekilde rahatsız oldu. Çekiciliklerinin 30 larında kaybedilmesi gerçeğini kabul etmek istemediler. burada ki olayda bunu algı yoluyla kırma çabasıdır. İç güdü ve Piskolojik ayrımı yapamayanların komik hezayanları
ՏҽӀɑʍՏ bende olgun kadın seviyorum sevdiğim kadın benden yaşça büyük olursa daha uyumlu oluruz diye düşünüyorum, çünkü olgun kadın ne istediğini bilir ergen kızlar gibi sürekli trip atmaz. hayat tecrübesi daha fazladır. ama tabi ki de herkesin kendi tercihi.
Cevap
65Cevap
Erkek büyük olmalı diğer türlüsü benim istediğim bir ilişki değil şu anki sevgilim 7 yaş büyük o bile az geliyor bana alışmışım 10/15😂
Neyse ki, yaşa değil başa bakıyor bu işler 😂
Ben yaşada bakıyorum yalan yok kahrolsun esmer olgun sevdam djdj
İyi de 35 yaşına gelmiş ama olgunlaşamamış olabilir :D tam tersi 27 yaşında ama aşırı olgun olabilir djfjs
Erkekler olgunlaşmıyor sosi bunu ikimizde tecrübe ettik aynılar yani 35 te aynı 25 te😂 bari olgun olsun doyursun djdjjd
Acaba senin yaşlarındayken ben de böyle mi düşünüyordum ya 🙄 canım onun da yaşla bir alakası yok diyorlar aslında
Ben kendimi bildim bileli böyleyim şuraya katıldığımda 16 yaşındaydım şu an 20 yaşındayım olgun da olgun 🙄😂 olgun değilse erkeğe çokta gerek olduğunu düşünmüyorum djdjd düşündene 30+ esmer erkek üstü çikolata🤤🤤🤤🤤
😂😂
Harija
Neykseki haşa bakmadım iyide bakmamisim. Genç erkek bambaşka oluyor. Yaşlı erkekler egodan gecikmiyor.
@Papatyaadası sendemi genc hayranisin daha diri oluyor demi
@Kökleyicimutsuzadam genel değil sadece bir tanesi öyle düşündürdü.
@Papatyaadası evlimisin simdi
Reda çok olgun adam istiyorsan baban yaşındaki adamların altına yatabilirsin doyurmanın olgunluk ve yaşla alakası yok
Absürt farklar olmadığı müddetçe erkeklere nasıl anlayış gösteriliyorsa kadınlara da aynısı gösterilmeli arada uyum varsa kimseyi ilgilendirmez kadın büyük erkek büyük olayları
Merhaba,
Ben karşıyım ancak ikisi de mutlu gözüküyor, mutluluklar dilerim...
Erkekler nasıl genç kadın beğeniyorsa kadınlar da elbette genç erkek beğeniyor. Fakat erkekler çok şekilcidir. Kendinden genç karısını bile daha genç kadınla aldatan erkek kendinden yaşça büyük karısına ne yapmaz?
O nedenle boşanmaların pek yaşanmadığı, aldatmaların çok az olduğu, "benim kocam yapmaz" diyen ninelerimizin zamanında kadınla erkeğin arasındaki yaş farkı da çok oluyordu ki ben 7-8 yaştan aşağısını görmedim.
Kadınlar genellikle akıllıdır. Yalnızca bugününü değil yarınını da düşünerekten eşini kendinden yaşça büyük erkekler arasından seçer. Aksi risktir. Bir kadın bu riski alıyorsa da kendi bilir. Ben ona müdahil olmam.
Lüzumsuz. Zaten saçma sapan aptal saptal gereksiz ne varsa tutuyor bir de yetmezmiş gibi yayılıyor.
Hayır yani istediklerini yapsınlar bize ne de niye meziyetmiş gibi her yerde bunu açık hatta canım bir şekilde "15 yaş küçük sevgilimle uyumumuz" bilmem ne diye paylaşıyorlar sonra da türevlei falan ortaya çıkıyor.
Yaş farkı bilmem nesi beni ilgilendirmiyor, karşı değilim olamam da zaten. kimse de karışamaz istersen sen yaşama banane yani smsh
Güzelce, keyfince yaşayanlar umurumda değil güzel güzel takılsınlar. Ama şu aptal türevleri keşke sihirle yok edebilseydim sjsanz
Satır satır ilerletiyorum artık ciddilik desen var snsnms
Kuşak ve nesil farkına rağmen bazen uyum gerçekleşiyor. Tabii bu kat'i bir genelleme değil. Dıştan bakınca çoğusu yakışmıyor, insanın yaşanmışlıkları yüzüne yansıyor, diğeri ise henüz toy daha genç görünüyor. Birileri diyor ki hayat tecrübesinden faydalanıyor, bazısı yok yani yaşı ileride olan bunun yaşamak istediklerini çoktan görmüş geçirmiş bunlardan olmaz. Pınar Altuğ & Yağmur Atacan bunu iyi başarmış bir çift bence.
Evet pınar ve yağmur da güzel örnek bence
Bi wanda nara gibi ünlüler çok ama yani kadın para var diye bu tarz yaşça olgun veyahutta genç ilişkiler olabilir he sağlıklı olur mu onu zaman gösterir ama bu görseldeki kaşarlaşmış peyniri diğerinde karektersizin deki ama icardi ye hak oda bu kadın evliyken aynısını icardi yaptı
ee icardi keser döner sap döner gün gelir hesap döner işte biz buna ilahi adalet diyoruz yanii eden bulur ✌️👌
Parayla ne alakası var yahu :D ikisinde de var para
İşte diyorum doyumsuz kadın diyoruz ona biz ona sürekli bir arayışta🤣🤣👌
Erkeklerden görmüştür
Bi wanda nara olmasında 😂 illaki bu tarz yaşça olgun veyahutta genç ilişkiler olabilir he sağlıklı olur mu onu zaman gösterir ama bu görseldeki kaşar peyniri diğerinde karektersizin deki ama icardi ye hak oda bu kadın evliyken aynısını icardi yaptı
ee icardi keser döner sap döner gün gelir hesap döner işte biz buna ilahi adalet diyoruz ula
Ay aman çol çocuk çekemem ben olgun aklı başinda adam lazım.
😂😂
Hadi Kıvanç ile Başak tipe bakınca abes durmuyor yakışıyorlar ama bu ne ya nerede bu kadınlar tipe bakıyor diyenler erkekler😂 Şu tipi sokakta görsem yolumu çeviririm hırsız hapishane kaçkını diye kadın şu tipi kocasına tercih etti ya vizyonsuz karı😂
Dövmesiz bir yeri kalmamış sjdjs
Çocuk görünmemek için dövmeye bulamış kendini 😂 sevdim iyi taktik😂
Ahaha öcüye dönmüş 🥹
Super yorumdu belkide baska seye bakiodur kadin
Gayet normal ve gerekli. Erkeğin büyük olması daha iyiyse boşanma oranları neden bu kadar yüksek? Erkekler geç olgunlaştığı için kadın büyük olmalı çünkü kadın erkeğe liderlik edip onun olgunlaşmasını sağlar.
Katıldım shdj
@Gizemli_-Adam Hayır, doğru bir bilgi değil. Erkek üstünlüğüne inandığın için öyle sanıyorsun. Dominantlıktan zevk alan nice kadın var. Olgunlaşmış bir kadının olgunlaşmamış bir erkeğe fikir vermesi, ona yol göstermesi kötü bir şey değildir ve ilişkiye zarar vermez. Cinsel çekim hissetmek liderlik edip etmemekle hiç alakalı değildir. Toy demek bilinçsiz demek değil tecrübesiz demektir. Ayrıca, bir insan her şeyi görmüş geçirmiş yaşa gelince toyluğu kalmaz. 40 yaşındaki bir adam toy değildir ve olgunlaşmış olması gerekir. Bu durumda 40 yaşındaki bir erkeğin kendinden büyük bir kadınla evlenmemesi için bahanen ne? Saçma sapan fikirlerini kendine sakla da milletin beyni kirlenmesin. Bilinç toylukla değil, yaşla alakalı olur ve insanın en bilinçli dönemi gençlik dönemidir. Çünkü hayatın başında olunduğundan, yeni yetişkin gibi yaşanmaya başladığından, hayata yeni karışıldığından dolayı merak, enerji ve heyecan daha fazladır bu yüzden her şeyi denemek ister insan. Akıl en verimli, en hızlı ve en çok gençken çalışır. Eğer dediğin gibiyse olgun yaştaki bir erkeğin büyük kadınla evlenmesinde sorun olmaz.
Erkeğin küçük olması çok genç ve toy olması demek değildir 30’a yaşına kadar bir erkeğin olgunlaşması gerekir 30 yaşında olgunlaştıysa 40 yaşındaki bir kadınla evlenebilir bu gayet normaldir eğer olgunluk meseleyse. Sen kadınları domine edilmekten zevk alıyor sanıyorsun o yüzden böyle düşünüyorsun ama her kadın eziklik psikolojisine sahip değil bu yüzden bu düşüncen saçma. Kadınlar liderlik etmeyi sever çocuklarına da liderlik ederler bu yüzden liderlik ettikleri birini küçük görmezler. Arada cinsel çekimin olması için de erkeğin küçük olması gerekir çünkü erkeklerin cinselliği kadınlardan önce biter.
Kadın o erkeği yeterli hâle getirdiğinde erkeği yetersiz görmez.
@Gizemli_-Adam Senin ne dediğinin ne önemi var? Bu senin fikrin. Sanki nesnel bir şeymiş, bilirkişilerin tespitiymiş bir gibi ciddiye alamam. E o zaman olgun yaştaki bir erkek kendinden büyük kadınla evlenebilir diye düşünmen lâzım ama düşünmezsin. Çünkü yaşın fazla olmasını bir üstünlük olarak görüyorsun ve bu üstünlüğü de kadınlara yakıştıramazsın. Erkeklerin çoğu itaatkârdır; her kadının dm kutusu köle olmak isteyen erkeklerle dolu😂
Aslında eskiden nasıl oluyor yaaa dediğim şeyin benimde 40 yaşında bulması. gervekten şu an 30 yaşında bir admala birlikteyim. Aramızda 10 yaş var. Gervekten aynı yaş ve üstünden çıkmadan daha iyi cunki enerji doldum. Hayat daha bı ayrı gözüküyor gözüne. Bu bir trendmiymis bunuda yeni öğrendim
Mutluluklar :))
Erkek büyük olunca sorun olmuyor, kadın bir kaç yaş büyükse bile annesi yaşında ve kart diyorlar. Halk 2 yüzlüce davranıyor. Bütün olay sevmek ve anlaşmakta değil miydi?
Evet ya 😏
böyle erkeklere fırsat vermeyin işte
Yengeliği mi kalmış bunun hayır kurumu gibi oldu abla 😂 kadın eğer yaşça küçük gösteriyorsa çok sırıtmayan bi ilişki türü ama adamla yaşıt görünmeleri şart yoksa teyzesi gibi duruyor, bakınız pınar Altuğ yağmur atacan
Aaa pınar da iyidir ha maşallahı var
Yağmur çok küçük duruyor pınar altuğun gençliği iyiydi ama yaşlandı
İlişkilerdeki yeni trendleri veya insanların akıllarından geçen düşünceleri bilemiyorum ama günümüzde aşk diye bir ilişkinin kalmadığını aşk diye bir şeyin kalmadığını net bir şekilde dile getirmek isterim maddiyatlar çıkarlar düzgün olmayan ilişkiler dolayısıyla sorgulamıyorum yalnızım mutlu muyum bazen mutlu oluyorum bazen mutsuz oluyorum ama net bir şey söylemem gerekirse aşk diye bir şey kalmadığını fedakarlık diye bir şey kalmadığını söyleyebilirim.
Bana ters gelen ama toplumda sanırım hoşgörülen bir durum olmaya başlandı. İstismarların günyüzüne çıkması ve hoşgörü ile karşılanması çok tuhaf… adı çok belli olan fakat yaptırımsız olmasını olumlu karşılamıyorum. Çok yazık!
Yazık piüüüh
😂😂fazla tükürdün bize de geldi
Ay pardon ağzımın ayarı kaçmış bsdha
🤣🤣iyi yaptın boş ver, arada bize de gelsin ki kendimize gelelim
Elhamdulillah çok şükür djfjs
Amin 🤣🤣🤣
Şimdi bu görseldeki ikiliye yakıştıramiyorum mesela herkes diyor ya bir kadın bir erkekten büyümek olamaz mi diye hadi iki yaş neyse yan yana yakışmasıda lazim ve bir erkek bir kizdan büyük olduğu zaman diyelim 10 11 yaş büyük olsun (bana göre fazla) ama dede amca yaşındada olmaz yani... sanirim bazilarin fantezileri var
Çok saçma. Reklam kokan hareketler bunlar. Gerçek hayatta çok nadir denk geliyoruz. Bunların ki oyun bence. Zaten uzun sürmüyor ilişkileri. En uzun Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan ikilisini gördüm.
Ne oyunu ya :D
Prim yapmaya çalışıyorlar. Gündemde kalmak için.
Yok be, Wanda zaten gündemdeydi
Yorum yapmak istemiyorum b u konuda erkeklerde de bu tip durumlar yıllardır söz konusu biraz da kadınların denesin ne diyelim alan satan razı olduktan sonra belki de kadınlar hem anne hem eş duygularını aynı anda yaşamak istiyordur neyse sustum yoksa ensest düşünceli olduklarını çıkaracak kafam 😀
Sugar mommy jdj erkeğin burada kadının kontrolcu anne modu ilgisi çekebilir bu biraz kişinin karşı taraftan duyduğu ilgiye bağlı ne hisettigi para ise o ayrı
Yok be sugar olanı değil 6-9 yaş falan djfja
Wanda olmamış yahu. Bakış açım normal, ben tercih etmem ama edene de saygı duyuyorum.
Bence de ya İcardiden sonra büyü mü yaptılar buna acaba djdj
Çarpıldı kadın yahu 😂.
Herkesin hür iradesi ve kendi tercihi. Tam tersi olunca da pek eleştirilmiyor.
O değil de şöyle it, kopuk, serseri ve çopar tipli biri ne çiçek seçiliyor anlamadım.
Aynen ya, rezalet djdj
Yani piyasada başka adam pardon genç çıtır erkek mi yoktu da bu tipi şey olasıca tercih edildi enteresan.
Haklısın
Erkekler 20 yas kücük kadınlarla olunca neden sorun olmuyor? Herkesin kendi hayatı ciftler icin sorun olmuyorsa bize b*k yemek düser
Konuş kızzz! 😅
Cok dogrusun bende olgun seviom
Bu kadın başka biriyle evliyken icardi ile yasak aşk yaşadı boşandı icardi ile evlendi şimdi daha genç birini buldu icardiyi bıraktı. Yani uzun lafın kısası bu kadından hiç kimseye ne köy olur ne kasaba 👍
Tamam da konu Wanda değil
Gs taraftarı olduğum için bu pisliğe kızdım. Bence ilişkilerde erkeğin büyük olması gerekiyor. Erkekler olarak geç olgunlaşıyoruz.
Yok, hiç olgunlaşmıyorsunuz. Şimdiki 25-30 yaş erkekler 35+ erkeklerden daha olgun davranıyor.
Çok yanlış düşünüyorsun çünkü biz erkekler için olgunlaşma sadece yaş ile ilgili bir şey değil bilinçte giriyor işin içine aynı zamanda sorumluluk sahibi olmak ve hele birde kız çocuğu sahibi olunca ve baba olmayı öğrenince işte o zaman tam olgunlaşıyoruz.
Olmasına olur ama sağlıklı olmaz ilerde sıkıntılar huzursuzluklar doğurur aldatmalara yol açar oyuzden davul bile dengi dengine demişler ben bu tarz ilişkilere sıcak bakmıyorum ve herşeyin doğasına uygun yaşanması taraftanyım
Bende diyorum bu yaşıtlarım nerde meğer babanelerin koynundaymiş ayhhh😅
Lan ahahaahah kahkaha attım gece gece
Dedeler torun yanındakileri alırken iyiydi devran döner döndü de demekki
Dönmüş 😅
Onu yaşıyom şu an çoh güzelmiş sevdiğim tek trend olabilir jxmdmdmd
Sjfjs :D mutluluklar
Thank u babyyy 😘❤️
Elinizin altında bir tane daha bulunsun işte jsjsjsjsjs.
Enerji, hayattan beklentiler bir zaman sonra tutarsız oluyor ve anlaşmazlıklar çıkıyor.
Bi kaç yaşa kadar normal buluyorum, iki taraf da birbirini çekici bulmuş ve kafa denkliği açısından bir ciddi uyumsuzluk yaşanmıyorsa 5-6 yaşa kadar erkek küçük olabilir bence.
Sanıyorum gençlerin o enerjisi ve yaşam tarzı onlara çekici geliyor. Her nekadar olgun olsalarda içlerinde benzer enerjiye sahip olduklarından yaşıtları onlara sıkıcı geliyor muhtemelen.
Ben saçma buluyorum.
Yeni trend olan olgun kadın ve kendisinden yaşça küçük erkekle birlikte olmak bazı kişiler hoşlansa da ben sevemedim..
Çıkar ilişkisi olmayıp da gerçek bir sevgi söz konusu ise, o zaman sorun olmamalı. Örneğin, benim hoşlandığım kızın yaşı benden 1 yaş büyük. Ki birkaç yaş büyük olsaydı bile yine sorun etmezdim.
Aradaki bağ ve sevgi saygı kuvvetliyse birlikteliğin yaşı olmaz birisinin olgun olması birlikteliği kuvvetlendirir mutlaka biri daha tecrübelidir
Zaten erkeklerin çoğu geç olgunlaşıyor bide üstüne yaş farkı fazla ve küçükse uyumsuz olur bence o erkeğin kadını taşıyabileceğini düşünmüyorum
Doğru değil tam tersi daha iyi erkekler olarak biz geç olgunlaşıyoruz 27 28 yaşından sonra belki ama erkek o yaşlardan daha küçükse olmaz
Yaa icardiye çok üzülüyorum ya adam neler görecek daha
O da yapmış
Eskiden zenginin mali züğürdün cenesini yorardi. Simdi zenginin özel hayati züğürdün cenesini yorwr olmus.
Bana çoğu pek samimi gelmiyor ama eğer gerçekten sevgi varsa tabi ki kendi tercihleridir yani mutluluklar dileriz
Hoş bakıyorum ama bahsettiğin erkekler genç sayılmaz bir iki yaş var aralarında (foto hariç)
Büyük mü yaşça evet :D
Benlik değil benden 1 gün küçük olan bir kişi onu kardeşim gibi görürüm anında 🤣🤣🤣 benden büyük ve konuşma tarzı küçük ise aynı şey geçerli
Yaşım 34 şahsen kalkıpta örnek 40-45 yaşında kadınla olmak aşar beni zaten, geç olgunlaştığımiz gerçeği varken o şekil ilişkiye hiç gerek yok.
Kadın fakir olsa dicem ki para için. O yüzden aklıma sadece cinsellikten dolayı seçtiği geliyor. Bu kadının gözü parada değil bence haha
Tercih meselesi, bir yere kadar saygı duyulabilir ama yüksek yaş farkı ne bileyim ne kadında ne erkekte mantıklı gelmiyor bana 😅
mutluysa nıye olmasın sadece bunu taşıyabılecek katakter ve olgunluk dengelenmeli
Olgunlauguna göre değişebilir. Ama biraz zor.
Normali erkeğin 4-5 yaş büyük olmasıdır. Kadının büyük olduğu ilişkiler asla bana göre değil.
Yaş sadece sayı diyenlerdenim ama yine de kişisine bağlı mantıksız düşünmemeye çalışırım
olması gereken sonunda özüne dönmüşler ne o öyle kart erkekler falan
İki kişi arasında sorun olmuyorsa bizlere laf düşmez
pek benlik degil ama yadirgamiyorum olabilir normal bi durum bence
Herkesin kendi tercihi. icardi gibi başarılı yakışıklı biri şu paçoza yakismiyordu zaten
Umursamıyorum. İsteyen istediğiyle istediğini yaşasın 😅
ah wand aah icardi snein yüzünden sakatlandı lanet garı :D
Bana göre değil ama yaşayana da saygımız var 😄
Kadının büyük olduğu ilişki daha uzun soluklu oluyormuş
Kim ne halt ediyorsa etsin bana ne açısından bakıyorum.
isteyen istediğine versin sorun yok kime ne herkes kendi hayatına baksın
Yaw bana ters kadin her zaman erkodan bi iki yas kucuk olmali bence
Genç kadina kim hayır der ki. Ama tecrübeli kadınla seks başka zevkli olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?