Genç erkeklerin olgun kadınlara ilgisi olması size ne düşündürüyor 🤔
İlgili olanlar arasında bende varım ister sövün ister dövün 😂 abaza değilim o konu da netleşelim ☝

Genç erkeklerin olgun kadınlara ilgisi olması size ne düşündürüyor 🤔
İlgili olanlar arasında bende varım ister sövün ister dövün 😂 abaza değilim o konu da netleşelim ☝
Ozel bir dusuncem yok
Sadece merak ediyorum, genc kizlar olgun erkekleri sever, genc erkekler ise olgun kadinlari :D
Eee o zaman olgun, olgun ile genc, genc ile olamaz mi :D
Burdan tum olgun ablalara sesleniyoruz :D
Kimya uyum demek ki :D
Genc seven olgun ablalara seslenelim o zaman :D
Tamam tamam neyse sapik sanmasinlar simdi :D
Çıtır seviyoruz 😅 şaka bir yana olgun kadınlar genellikle hayatta deneyim kazanmış, kendilerini tanımış ve özgüvenli olurlar. Bu özellikler genç erkeklere çekici gelebilir çünkü olgunluk, güvenilirlik ve duygusal denge gibi unsurları barındırır. Ayrıca, olgun kadınlar çoğu zaman ne istediklerini bilen ve bunu açıkça ifade eden bireylerdir, bu da ilişki içinde rahatlık sağlayabilir. Her iki taraf da birbirini saygıyla ve anlayışla karşıladığı sürece, bu tür ilişkiler sağlıklı ve dengeli olabilir.
Bulabilsem ilişki yaşamak isterim 😁 her kadına da öyle yaklaşamıyorsun ne yazık ki yanlış anlaşılma durumu var ve belki onun tercihi kendinde büyük erkekler olabilir bu yüzden ben bekleme taraftarı oldum tekrardan 😊🙁
Aklında biri var o zaman 😅
Hayır yok, vardı ama ne yazık ki beni istemedi 🙁
Ahh bee. Boş ver. Hayat devam ediyor. Dünyada milyonlarca kız ve erkek var. Elbet birine ruhumuz uyuyordur
İlla ki bende o yüzden tekrardan kendimi beklemeye aldım aşık olma zaten bitmişti hoşlanma durumu da bitti artık ilk aşık olduğum kızdan reddedildikten sonra kendimi beklemeye almıştım şimdi yine öyle yapıyorum
Aşık olmadan önce sor. Hoşlandığında. Aşık olana kadar bekleme.
Nasıl anlamadım 🤔 taktik ver ne olursun 😂
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş 😅 sal gitsin kendini. Akışta kal.
Bende öyle yapıyorum 😂
Hayatımda 3 kişi oldu bu yaşıma kadar ve aramızda ³ 4 yaş fark vardı daima ama emin olun olgun hatunla her yola gidebilirsin yüreğinle kalbinle seninle olur yeterki dürüst ol daima.. tabiki illa olgunluk yaş ilerledikce değildir öyle kız arkadaşlar tanıdım aslan gibi İzmir'den selamlar arkadaşlar 🙏
Cevap
12Cevap
Herkes kendinde olmayanı arıyor
Genelde bunun tek nedeni aklı başında olmaları gadası
Olgun kadinlarin da genç erkeklere ilgisi oluyor çoğu zaman
izlediğim eski bir türk filmi vardı orada her erkek bu yaşlarda kendinden büyük kadınlara aşık olur derdi
Hem cinsleri hayvandan hallice olunca normaldir 😂😂😂
Yani arada uçurum fark olması itici de hadi 6 8 yaşa kadar bişey demiyorum.
Sırf cinsellik odaklı ise ki çoğu öyle mide bulandırıcı...
Tecrübesini arttırmak isteyen bir erkek gibi geliyor gözüme
Milf sevdalısı olduklarını :D
Benlik bir durum yok
Tercih meselesi bence
Fazla büyükse biraz ilginç.
🧐🧐
Tamam😂
Ben de genç sayılıyorum o halde:)
Beni ilgilendirmez 😅
Doğru bulmuyorum
Biraz saçma olduğunu düşünüyorum
O erkeğin olgun olmadığını:)