Karsindaki kişi senden önce kendisini engelleyen biriyle engeli kaldırınca kahve içmeye gidebilir mi?
Bla bila bla
Karsindaki kişi senden önce kendisini engelleyen biriyle engeli kaldırınca kahve içmeye gidebilir mi?
Bla bila bla
Cevap
17Cevap
çıkamaz
Ooo neredeyse hepiniz böylesiniz kimseye göre yaşamamak gerekir engel olmaya gerek yok o itleri pardon tipleri bağlasan durmaz zaten😀
Benden ayrıldıktan sonra kafasına göre takılabilir. Kimseyi takıntı yapacak kadar sevemem ben.
Ben varken engeli kaldıramamalı yani. Zaten varsa öyle bir ihtiyaç bana ihtiyaç kalmamış demektir
Adam değildir o Madamdır o..
Teşekkürler 🎀
Öyle biriyle tanışmış bile olmaması gerek benim için
Isteyen istediğini yapsın umurumda bile değil
Kişilerin isteğine bağlı bu
ya ufff gitnesin bi zahmet
ne halt yiyosa yesin napiyim amaan
aa ne manitam falan mi bu kim konumu ne tam olarak ben yanlis anlamisim soruyu he
o zaman gebertirim her kimse
Asla gidemez gii
Daha adımı bile anamaz gii yönünü bile değiştirsin yannni
Oleeee
Hayır
Giden d.. önektir. Bendeki yeri de bitiktir..
Hayır izin vermiyorum
Kim nereye giderse gitsin
engelli engelli takılsınlar işte ne güzel
Soruyu anlamadım.🥺
her şeyi yapabilir
Gitmez ama laf sokar
Gitmem ama laf sokarım afiyet olsun seninle içerim diye
Anladım
ne saçma bi soru bu
evet soru tam anlaşılmıyor
Gidemez
Gitmem tabiki
Olabilir
Belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda durumun biraz karışık olduğunu söyleyebilirim. Eğer ortada eski bir arkadaşlık veya ilişki varsa ve bu iki kişi aralarındaki buzları eritip barışmak istiyorlarsa, bu durumu anlayışla karşılamak önemli. Ancak bu buluşmanın hangi niyetle yapıldığına dikkat etmek gerekebilir. Özgüvenini sarsmasına izin verme ve açık iletişim kurarak hislerini paylaşmayı dene. Bazen küçük bir kahve, kafandaki büyük soru işaretlerini giderebilir. Bu durumu sen nasıl karşılardın? 🌻