Ben bırakmıştım kansızlığım olduğu için.
Daha dinç oldum ve beynim daha netleşti.
bıraktığım için bir zararını hissetmedim ama içince bana zarar verdiğini anladım

Ben bırakmıştım kansızlığım olduğu için.
Daha dinç oldum ve beynim daha netleşti.
bıraktığım için bir zararını hissetmedim ama içince bana zarar verdiğini anladım

ben günde 1.5 kupa kahve içerim herhalde gün sonunda çarpıntı, baş ağrısı, mide yanması gibi sorunlarım oluyor ama verdiği enerji için mecbur içmek zorundayım
Bende de oluyor işte:(
soğutup için genelde orta ılık olmasını tavsiye ederim birde şekerli için o zaman kahvenin acı aromasının ve içindeki maddelerin verdiği yan etki bir nebzede olsa azalıyor birde öyle deneyin
Şekerli asla içmem😂
orta şekerli dene o zaman :) yan etkiler genelde acı aromasından dolayı oluyor :)
Uykusuzluk ve çarpıntı dışında Sağlık sorununa neden olduğunu ilk kez duyuyorum desem yeridir.
Şahsen günde minimum 4 kupa bardağı kahve içen biri olarak bırakmak bir yana azaltmayı bile düşünmüyorum. ☕☕
Ben her gün iki kupa türk kahvesi içerim ve vücuduma cidden iyi gelmiyor her şeyi geçtim hissediyorum
Neden bıraakalım ki seviyoruz birbirimizi
Sabah akşam bir tane kesin içerim
Ama sağlığın için iyi bir doktora görün bu kansızlığın ciddi sebebleri olabiliyor.
Cevap
9Cevap
ben kahveyi çok severim her gün de içerim
Düşündüm de şimdi uzun zamandır içmiyorum. Sanırım bıraktım. Çaya daha çok yoğunlaştım 😊
Çay da akşamları içilince uykusuzluk yapıyor bende
Rahatlatan çaylar iştah açar 😅
Papatya da iştah açıyor😂
Siyah ve yesil cay haric😅
Hiç kahve ile aram yok biri ikram ederse kırmam sadece nadir içerim
Çok kahve bağımlısı değilim sadece ders çalıştığımda ya da okulda vs ayılmak için tüketiyorum ben daha çok çay tiryakisiyim
kansızlıkla pek alakası yok. günde 1 2 fincan kahve iyidir
Alakası var demirin vücutta emilimini engelliyor
kanka o pek kanıtlanmış bir şey değil ya. çay için daha çok geçerli ama kahve özellikle engellemediğine dair de çok çalışma var
Nasıl değil doktorlar çay ve kahveyi bıraktırıyor sen neye dayanarak söylüyorsun pardon?
Sıcak içeceklerin tümü bunu yapıyor bu arada
diyetisyenim kanka işim bu :D
Ben de tıp öğrencisiyim
ee?
Yok ya bende de kansizlik var ama yine de kahve = ben=❤️
Eğer yaramıyorsa bırakılır ama keyfi ise gerek yok 😃
Ben sevdiklerimi bırakmam dhdhssh
Zamanım olursa günde 2 kupa içerim ya fincanda içerim
Benim için zararlı değil kahvesiz yapamam.
Kahve sevmemekle odullendirildim
Kahve bağımlısı değilim
Hic sevmemki
Ben 😏
Çok kahve içmeye bir insanim
Bırakmam ki
Ben.
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?