Arkadaslar yotumlayabilen varsa buyursun
Cidden bakabilenler yazarsa sevinirim :)

falda iki erkek iki bayan var elele tutuşa bır bayan erkek dıger ıkı kişi ile bir yerlere gıdıyorsunuz bir köpek var size bakıp havlıyor düşman demek gizli veya acık sızden hoşlanmayan ama sinsi birı var üstünde göz var fincanın ortasına bakarsan görürsün dıkkatlı ol bazen cok yanlız kalmış hissine kapılıyorsun canın sıkılıyor bir an herşeyı bırakıp gitmek bıle istıyorsun ama senı yasadıgın yere baglıyan aile degerlerin var sevdigin insanlar sevdicegın var aslında sen güclü birisın zekanla bazı zorlukların ustesınden gelebılırsın zaten zaman zaman öylede yapıyorsun dış etkenlerden cabuk etkılenıyorsun bır anda moralın bozuldugu gıbı bır anda sevınebılıyorsun gecmışte sıkıntıların olmuş öylekı kalbını kaplamış ama bunları aşacak güc sende var zaten cok fazla bır şey fazla gorunmuyor nıyet etmeden kapatmıssın bellı hayırlısı hakkında
Evet niyet etmedim dogru aklıma gelmedi hiç tesekkür ederim elinize saglık
Tabaktaki yılanmi
Banada bak allah aşkına
Rica ederim :)
Yol var sana + biri senin hakkında sürekli atıp tutuyor kin beslemiş düşman olmuş dikkatli ol
Başka ne göruyosunuz evet yol var dogru
Cevap
2Cevap
Uc aya kalmaz bir isik goruyom galiba tuvaletinizde bozuk lamba calisacak
Sanki s ve a harfleri var
Sanki siz biliyosunuz gibi baska ne goruyosunuz lutfen soylermisisniz
Yok ya bildiğimde degil sadece benzettim arkası dönük üzgün oturan bir erkek ya da erkek çocugu var sanki
Yapılı ve uzun boylu musun
Hayır
Valla bir tane ejderha var anlamı partnerim sürpriz yapacak demekmis ama onun önünde uzun boylu büyük gögüslü saçı topuz bir kadın var sanki ya da ejderha bunun önünü mü kesiyor napıyor anlayamadım tam
Tabaktaki Şekli yılana benzettim ben sence
Aynen benziyor
biri sana kayıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar