Benim trip atacağım yerde sevgilim trip atıyor. nedir bu yeni nesil erkekler? detaylar aşağıda?

bu sabah vize vardı okula gittim. onun vizesi 4 gibiydi ama 10 civarı okula geldi "geziyorum" diyor. okulla merkez de uzak hani neyse.

görüştük 10dk falan oturduk pek konuşmuyor zaten. sonra kütüphaneye gideceğini söyledi ben de okula geçtim.

10dk falan sonra çıktım okuldan otobüs beklemeye inecektim. kütüphane de tam karşıda. yazdım "gitmeden göreyim mi seni" diye. cevap vermedi, kütüphaneye girdim ben de hem lavaboya falan gidecektim.

sonra bana yazmış "daha yeni görmedin mi neden" falan. ben de "gitmeden görürüm dedim" yazdım. yerini sordum "söylemem, sonra görüşürüz" dedi. ben de "peki iyi çalışmalar" dedim "sağol bayy" demiş lavaboya gittim.

bana yazmış "sen neredesin" diye ben de lavaboda olduğumu söyledim. "tamam" demis.

lavabodan çıktım "ben gidiyorum" dedim bana "geleceksen gel üst kattayım" dedi ben de gitmedim "sonra görüşürüz çıktım" dedim

gelmemi istese başından bana "yeni görmedin mi, gelmissin zaten, sonra görüşürüz, söylemem" falan demezdi.

sonra çağırınca da ben gitmek istemedim sanki zorla "gel de gör hadi" der gibi çıktım gittim

normal yazıyordum ama baktım şimdi kendi mesafeli yazıyor aman sanki kanlı bıçaklı kavga çıkardım triplere bak. adamı gitmeden görmek de suç oldu herhalde.

Benim trip atacağım yerde sevgilim trip atıyor. nedir bu yeni nesil erkekler? detaylar aşağıda?