Maalesef trip atan erkekler çoğaldı… itici bi durum yani artık sevdiği kadın için uğraşan sorunları çözmek için didinen erkek sayısı azaldı hepsi en kolay yolu buldu «trip atmak, ayrılmak» dişi enerjileri çok yüksek hsjqjq… tabi bütün erkekler aynı değildir…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılİkili ilişkilerde erkeğinde onaylamadığı durumlar olup, kızmak, tepki vermek yerine Trip atan erkek adamdır. aksini düşünenler ise boş yapan simsarlardır. daha beterini yaparlarda boş boş konuşmayı tercih edenlerdir. evet erkeklerde trip atar ama sevdiğine kızdığından ve sessizliğinden..
00 Yorumla
Kes be layt görl :D böyle bir modanın eseri değilim. Trip atan kaç erkek tanıyorsunuz acaba merak ettim. Ben niye görmüyorum hiç, bana trip atmadıkları için mi anlamıyorum acaba :D bu soruyu bence kızlar cevaplamalı çünkü erkeklere denk gelmiyor.
00 Yorumla
Trip atan insana (erkek ve ya kadın farketmez) alerjim var. Özellikle bir insan 25 yaşına gelmişse ve hala trip atıyorsa direk hayatımdan çıkarırım. Duygularını sakin bir şekilde sözlere döke bilmek büyümektir. Bu kırmızı bayrak davranışların toplum içinde düzeltilmesi gerek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İnsanları neden kalıplara sokarak yaşamaya çalışırlar anlamsız geliyor. Eşitlik diye bir tarafını yırtan taraflar erkeğin taleplerini görmezden geliyor skldkd. Atıyorlar bana da denk geliyor olabilir böyle şeyler
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında kadınlar kendileriyle çelişen varlıklardır her yerde eşitlik eşitlik diye gezerler sonra maskülen erkeklerden hoşlanırlar kadınlar ikiyüzlü canlılardır bi kadının söylediklerine değil yaptıklarına bakın
- Kişilik & Karakter konusunda 209,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTrip atmam. erkek de trip atmamalı zaten
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet onlar da regl oluyor artık
00 Yorumla
+1 yılVallahi öyle canım. Erkekler dişileşti, kadınlar erkekleşti. Hepsi böyle değil tabiki. Ama gerçekten herr erkek trip atıyor hepsi. Eskiden olsa öyle mi olurdu. Nerde eril erkekler...
26 Yorumla
Soran+1 yılÇiçeği yakında biz alıcaz az kaldı 3 4 yıl
- +1 yıl
Tektaşıda biz takcaz
- +1 yıl
İşte bahsettiğimiz karı gibi erkek modeli
+1 yılAy evet ya kadınlardan çok erkekler trip atar oldu artık bazı erkeklerin dişil enerjisi bile benden yüksek 🤣🤣
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen benden iyi cilve yapıyor namızsızlar
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Biri beni aydınlatabilir mi lütfen? Siz kadınlar erkeğe kızınca konuşmayarak trip atmış oluyorsunuz ya, hani. Peki erkek konuşmayıp kendini toplamak isteyince neden "sitem" değil de "trip" diye adlandırıyorsunuz? 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atan erkeğe çalışıyor musun diye sormuşlar ‘ evet arkadan ‘ demiş.
Erkek trip atıp küsmez lubunyadır o10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dişil enerjileri arttı çok tavuk yemesin bu erkekler östrojen var tavuklarda:)
10 YorumlaAyyy nefret ederim hele küsen erkek hiç çekemem yetişmemiş olmamış ham madde misali resmen
10 Yorumla
+1 yılValla benimde bacımdır. Trip erkeğe göre bir davranış değildir. Atmayınız
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMidem bulandı. Ergenlerle uğraşamam. Kaçasım geliyor böyle erkeklerden.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atmak kadına yakışan bişey. Erkekte çok itici oluyor
10 Yorumla
+1 yılknşmcm
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide öyle gif'ler atıyordu
Gizli Üye(18-24)+1 yılTrip atan erkek gaydır başka açıklaması olamaz
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOf ben de sevmiyorum gerçekten bence erkek destek olan tarafta olmalı trip atan tarafta değil bana eril gelmiyor bu biraz dişil bir ozellik
10 Yorumla Siz de erkekler şöyle erkekler böyle diye diye erkekleri bu hale getirdiniz
Salın şu erkekleri yahu00 Yorumla
+1 yılbi taneside benim sevgilim
çıldıracam elinde artik
en sonunda ayrilacam o olacak05 Yorumla
Soran+1 yılRoller değişti
- +1 yıl
aynen
yakkinda dassaklarim cikacak az kaldi
Soran+1 yıl🤣🤣 testosteron yiğidim ne helal
Soran+1 yılBe
- +1 yıl
puahahshaha
aynen
Feminizmi desteklemeye devam ederseniz daha da kötü olacak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım olmamıştır bende hiç sevmiyorum ve çekmek istemem
00 Yorumla
+1 yıltrip atan erkek değildir, iyi kontrol etsin bir taraflarını
00 Yorumla
+1 yılBir kız kendine tirp attıracak duruma geldiyse bence neyi yanlış yaptığını düşünüp sorgulamalı.
00 Yorumla
+1 yılAtsın
Be sevdiğimin tribini çekerim💜
ne var bunda00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ortalıkta bir kadın yalanı daha dolanıyor. Element uydurmayın bir yerden.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atabilir ama bazıları cidden abartıyor, zaten odunum açık açık söylese sorun kalmicak
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEee artık karşılıklı her şey siz istediniz bunu
00 Yorumla
+1 yıl👏👏👏👏
Katılıyorum bir erkeğin asla yapmaması gereken altın kural bence
Sen erkeksin ya napıyon yani10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kizlar bu kadar rahat olunca erkeklerde agirdan satiyor
11 Yorumla- +1 yıl
En doğru cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atan erkek mi olur cık cık cık trip ve erkeği aynı cümlede görmek istemiyorumm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrip atan erkek her ay regl oluyordur
258 Yorumla- +1 yıl
Başarılı. ))
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 ooo imam nikahlı erkek sen böyle haram kelimeler içeren cevaplara gelirmiydin
- +1 yıl
Ooo gevsek gevsek konuşan gizli. arada regl olduğunu unutmuşsun ))
Soran+1 yıl@oldcity026 şşşş sakin ol şampiyon
- +1 yıl
Azıcık delikanlı olda kendi hesabınla karşılaşalım hee. pedini çıkarda gell ))
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 annene trip atmaktan oldu
- +1 yıl
Taciz var bacım))
Soran+1 yılBenim için kavvga etmeyin gençler 🤣
- +1 yıl
Oooo anneyide karıştıracak kadar karakterini bozdun hee )). lafla olacak şeyler yüzünden beş para etmez insan olduğunu belli ettin. ama delikanlıysan gizli gizli kardeşim yapmassın )) ama şöyle bir durum da var. herkes kendine yakışanı yapar. sende şerefsiz karaktersiz bi insan olarak kendine yakışanı yapıyorsun ))) zoruna gitmesin gevsekkk
Cevap sahibi+1 yılSenin için değil annesi için kavga ediyoruz
- +1 yıl
Sen benim anamın tırnağı olamazsın)) ben ise senin annenin ellerini öperim. aramızdaki karakteristik özelliği anlamaya senin cibiliyetin yetmez ergen ))
- +1 yıl
Soru sahibine gelince. swninle hiç bir ilgisi yok. ben sadece arkadaşın yorumunu beğenme amaçlı başarılı yazdım ancak arkadaşın daha önceki bir muhabbetten kanayan İslam düşmanlığı yarası varmış ki. hemen belli etti. bu kadar korkmayın islamdan. yarın pişman olursunuz...
- +1 yıl
Yorumu yapan gevsege gelince. olum delikanlı isen beni engelle ki senin gibi gevsekler karşıma gizli geyler gibi çıkmasın. malum gizli geylerden tehlikeli insan çeşidi az bulunur..!
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 tüm ailendeki kadınlar erkekliğimin kalitesini biliyorlar rahat ol. seni engellemicem annene ihtiyacım olduğundan senden satın alabilirim sadece
- +1 yıl
)))) bak güzel kardeşim. senin bu yorumun suç teşkil ediyor. bütun yorumların tahrik içerikli. ben seni yarın şikayet etsem. basına bela alırsin. beni daha fazla tahrik etme. ben devlet memuru bir insan olarak bu yolları çok iyi biliyorum ve seni güzellikle uyarıyorum. senden rica ediyorum, tüm güzellik duyguları içinde. sabrimı zorlama.
- +1 yıl
Bütün yazdıklarını ss sini aldım. yemin ederim hesaplaşmak için can atarim ama lütfen beni daha fazla tahrik etme. senin için iyi olmaz. yapma!
Cevap sahibi+1 yılTamam şikayet et bakalım ne olacak erkeklerden tahrik olup başkasına g@y diyen şahıs
- +1 yıl
Güzel güzel uyardım. gerisi sana kalmış.
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 senden korkan senin gibi olsun bende aldım ss leri hadi bakalım hodri meydan
- +1 yıl
Kardes. bak ben seni uyarıyorum. sabahtan beri ana bacı küfür ediyorsun. sırf ana bacı küfürden dolayı Seni bulmak için çabalarım hala geldiğinden bahsediyorsun. yol al
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 yoo bana bir tane küfür içeren kelime göster ayrıca bul bakalım ne yapabileceksin
- +1 yıl
Sabrımı zorlamaya devam edersen şimdi karakola gitmeye hazırım.. bak şaka yapmıyorum. sonucuna katlanırsın. lütfen diyorum. Bak?
Soran+1 yıl@oldcity026 tarafsız olarak söylüyorum kavgayı adama gevşek diyerek sen başlattın. onunda annene laf söylemesi yanlış oldu. ikimizde şikayet etsenizde bir şey çıkmaz sakin olun ya lütfen
- +1 yıl
Ooo imam nikahlı erkek diyende sorun yok.. tabii muhabbeti bilmediğin için.!
- +1 yıl
Efendi gibi konuyu kapatmasını isteyen kim? hakaretine devam eden kim!
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 sabrını zorluyorum git şikayetçi ol katlanacaksın bir şey yok hadi git karakola koş hadi o kadar delikanlısın madem
- +1 yıl
Erkek olsan gizli olmazsın. gizli g seni
- +1 yıl
Annesinin gizlisi ))))
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 ya noldu şimdi gidemiyorsun şikayet edemiyorsun burada atıp tutuyorsun hala erkek olsan gizli olmassın filan işte noldu gidiyordun hani sabrın zorlanmıştı hani
Soran+1 yıl@oldcity026 bu devirde imam nikahı nedir ayrıca bunu mu savunuyorsun?
- +1 yıl
Şikayet etmeyecegimi kim söyledi.. her türlü hakareti ettin. rahat ol bekle
- +1 yıl
Neyi savunduğum kimseyi ilgilendirmez. konu bu değil.
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 tamam bekliyorum 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Beklemezsen adam degilsin
Soran+1 yıl@oldcity026 konu bu, altyapısı bu sana bunu savunuyorsan burada ne işin var diye haklı bir soru sormuş. tabikide beni ingilendirmez alan veren razıysa
- +1 yıl
Senin gibi karaktersizler hesap vermek zorunda
- +1 yıl
Yaa sen ne diyon yaa.
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 AA beni evden almaya polis geldi beni tutukluyorlar.. al bunu al al al 😂😂😂😂
- +1 yıl
Trip atan erkek sormuşsun yaptığın muhabbete bak
Soran+1 yıl@oldcity026 ben mi yapıyorum muhabbeti 🤣🤣 sen konuyu uzatıp duruyorsun tarafsız olarak dahil oldum uzatma artık lütfen
- +1 yıl
Yarın ilk işim savcılığa gitmek. sana söz veriyorum. bu hareketlerini mahkemede görmek istiyorum. seni tanımak, kimliğini bilmek istiyorum. karaktersiz bacım çocuğu seni
- +1 yıl
Sen de bi yol al
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 yazdıklarımda bir tane küfür ve hakaret yok 😀 tamam görürsün mahkemede ama hala sen hakaret ediyorsun farkında olmadan o kadar komiksin ki 😀😀😀
- +1 yıl
Konu çok derin. Şu an baya kuruldum yani. yarın arkadaşın yüz ifadesine odaklandım. gevsek gevşek yazıuo bakalim. yarin ola hayrola ))
- +1 yıl
Anamla ilgili yazdıkların yok yani?
- +1 yıl
Ben seni bulacağım. hemde mahkeme kararıyla.
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 kurul kurul ne yapabileceksin acaba
- +1 yıl
Şimdi yol all..
Sonra görüşürüz. daha fazla uzatma. bu sana buradan son yazım. gerisini Allah bilir. karaktersiz seni
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 annene küfür etmedim hakaret etmedim geriye dön oku suç unsuru teşkil eden bir kelime kullanmadım. Zaten kullansaydım burası sansürlerdi. hiç bir kelimemi sansürlemedi sen neyden bahsediyorsun 😀😀
- +1 yıl
Seni efendi bir adam gibi uyardım..
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 afferin uyanmakla iyi yaptın maşallah sana bavulumu topladım yurt dışına kaçıyorum korkudan
Soran+1 yıl@oldcity026 anne demesi yanlış oldu ama sende neler dedin "gey karakterisz srefsz" bunları deyip mahkeme demen çok ironik. Konuyu kapatın bence
- +1 yıl
Suç unsurunu sen de biliyorsun bende. yazdigin yorumlar ölmüş anneme hakareti kapsıyor. madem çok delikanlısın. bak son kez yazıyorum. bunun hesabını senden soracağım
Sen hiç bir yakınını kaybetmemissin anlaşılan. sana bunun ne demek olduğunu öğreteceğim. baskada cevap yazmayacağım.. iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl@oldcity026 Allah rahatlık versin öğret bakalım aslan parçası
- +1 yıl
Sanalda erkeklik , yarın tenhada nasıl olur. hala aslan parçası falan. )) bakacağzzz
Cevap sahibi+1 yılTenhada sıkıştırma tehdidi haa hemen polise gidiyorum savcılığa vericem seni hahahaha 😀😀😀 bak seni uyarıyorum beni tehdit etme 😀😀😀🤣🤣🤣
Soran+1 yılTakıntılı mısın sal şu adamı artık tehdit edip durma. Gizli sen özür dile kapansın konu anne Vefat etmiş
Cevap sahibi+1 yılHakareti o başlattı asla özür dilemem ben ağzımı bile açmadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy atsın ya hoşuma gidiyor benim birazda o atsın 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç en nefret ettiğim şey
11 Yorumla
Soran+1 yılAl benden de o kadar
+1 yılKadına daha çok yakışıyor
20 Yorumlademi kanka erkek değidiğin kadına tokat falan atar
olm siz nasıl kafalarda ne varoş insanlarsınız ya00 Yorumla
+1 yılErkeğin trip atması gerçekten de itici.
10 YorumlaKesinlikle yer değişti kadın hastalıkları erkek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılben kiz olarak trip atamiyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ay ben o kadar trip atmıyorum noluyo bu erkeklere
10 YorumlaKafa atmak varken trip atmak nedir
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
+1 yılKadın atarda erkek mi atamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışmıyor
- +1 yıl
Kime göre neye göre
Trip başlı başına saçma bir şey zaten.
10 Yorumla
+1 yılTrip atan erkek ddğildir
00 YorumlaEwt ya :D triplilerin hepsi bacilarim.
00 Yorumla
+1 yılhiç iyi dğeil bence, dişilik özelliği bence o.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef maalesef
00 Yorumla
+1 yılDişil enerjisi yüksek erkek uzak dursun 🤦
00 YorumlaEvet çok trend çok viral 😐
00 Yorumla
+1 yılEvet ya çok itici benden önce trip atıyo
00 Yorumla
+1 yılAtarım niye atmim
00 Yorumla
+1 yılSevmeme yaaa ayar oluyorumm
00 Yorumla
+1 yılTrip atan erkeği annesi sevsin
00 Yorumla
+1 yılErkek? :d
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇekilmez erkek tipi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kadınlar atarken iyiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıletek giyerim yine de trip atmam
00 Yorumla
+1 yılNe tiribi ln
07 Yorumla
Soran+1 yılHemcinslerine sor 🤣
- +1 yıl
Ln sk. tr et madrabazları nerdesin sen onu söyle : )
Soran+1 yılMozambik abey
- +1 yıl
Vay siyahi hatun sevmedim daha önce bir seveyim seni kendine gel
Soran+1 yılSevmedin sevildin mi dayı
Soran+1 yılGeçmiş olsun 🤣🤣
- +1 yıl
Ne dayısı ln yaşın 30-35 diyor?
Acılarımın bacısı
01 Yorumla
Soran+1 yıl💔
Atsınlar ne olacak
10 YorumlaTrip erkekte güzel durmuyor.