Akıl verecek bir var mı lütfenn?

Herkese merhaba. 3 yıl önce bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmıştı. Bir kez baş başa, bir kez de 4 kişi olarak görüştük. Ondan bana karşı soğuk bir tavır gördüm ve her zaman erkeklerin ilk adımı atması, inandırması ve güven kazanması gerektiğini düşündüm. Ben de çok samimi davranmadım çünkü karşı taraftan da bir şey görmedim. Görüşürken bile sohbet etmiyordu, sonra gidip arkadaşım- söylemiş ki, “az konuşuyor.” Oysa o beni konuşmaya teşvik etmeliydi, ben bir kadın olarak naz yapıyordum. Neyse, sonra benim numaramı sildi, Instagram’dan çıkardı. Sonradan öğrendim ki, hayatına başka birini almış. Üzerinden 5-6 ay geçti ve tekrar bana takip attı, dedi ki görüşelim. Ben de kabul ettim çünkü her açıdan beni tatmin eden biri gibi görünüyordu. Düşündüm ki, bana ısınmamış, ama tekrar tanışmak istiyorsa şans vereyim. Görüşme günü arabaya bindim ve dedim ki, “Nereye gidiyoruz?” Dedi ki, “Akrabamın hayır işi var, ona göre restoran ayarlamamız gerek.” Evine bırakayım dedi (işten çıkmıştım). Keyfim bozuldu ve yol boyunca hiçbir şey konuşmadım. Eve gidip yazdım ki, “Bana böyle bir ilişki gerek değil. Ne kadar zaman planladık, ama sen böyle yaptın, bir daha yazma.” O da yazmadı. Üzerinden 1 yıl geçti, tesadüfen bir yerde karşılaştık ve bana yazdı, ben yine ona şans verdim. Başladı ki, “Yeniden karşılaşmamız bir işaret.” “Seni tekrar tanımak istiyorum, annemle tanıştıracağım falan filan.” 1 ay geçti ve hâlâ görüşmedik. Hâlâ eski tavırlarında devam ediyor. Geçen sefer mesajla naz yaptım, karşılığında tatlı bir şeyler yazmasını bekledim ama hemen geri çekildi. Bir gram bile naz yapmadı. Yazdım ki, “Hiç naz yapmadın mı?” Dedi ki, “çektim.” Ben de şımarıkça yazdım ki, “O zaman benim nazımı ne zaman çekeceksin?” 🤭 Cevap geldi ki, “bakalımm.. bende hiçbir şey aniden olmuyor.” Bir nevi mahcup oldum. Ve 1 aydır, “Bugün görüşelim, yarın görüşelim” diyerek görüşme organize edilmedi. 1 hafta önceden görüşmeyi planlamıştık, ama 1 hafta boyunca hiçbir şey yazmadı. Erkek olan kişi sormadı ki, “Nereye gidelim? Saat kaçta buluşalım?” Ben de inatla bu konuda hiç konuşmadım. Görüşme günü saat 6’ya kadar hiçbir şey yazmadı, saat 6’da “Selam, neredesin? Görüşelim mi?” diye yazdı. Dedim ki, “Şimdi geç oldu, hem de hiçbir şey planlamadık, bu durumda benim için hoş değil görüşmek.” O da “Yeşilim🤣” diye cevap verdi ve ben de tamam yazıp geçtim. , “Boş vakit doldurmuyorum, bir gün vakit ayırabilirsin.”dedim. Dedi ki, “Hayır, öyle değil, yanlış anlama.” Konu kapandı ama ne özür diledi, ne de yakın zamanda görüşeceğiz dedi. Dün itibariyle de yazmadı. Sizce bu neyle ilgili? Tamam, istemiyorsa neden her defasında bana yazıyor? Ben ne yapmalıyım bu durumda? Çok isterdim ki aramızda bir şeyler olsun ama olmuyor..

Akıl verecek bir var mı lütfenn?