Herkese merhaba. 3 yıl önce bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmıştı. Bir kez baş başa, bir kez de 4 kişi olarak görüştük. Ondan bana karşı soğuk bir tavır gördüm ve her zaman erkeklerin ilk adımı atması, inandırması ve güven kazanması gerektiğini düşündüm. Ben de çok samimi davranmadım çünkü karşı taraftan da bir şey görmedim. Görüşürken bile sohbet etmiyordu, sonra gidip arkadaşım- söylemiş ki, “az konuşuyor.” Oysa o beni konuşmaya teşvik etmeliydi, ben bir kadın olarak naz yapıyordum. Neyse, sonra benim numaramı sildi, Instagram’dan çıkardı. Sonradan öğrendim ki, hayatına başka birini almış. Üzerinden 5-6 ay geçti ve tekrar bana takip attı, dedi ki görüşelim. Ben de kabul ettim çünkü her açıdan beni tatmin eden biri gibi görünüyordu. Düşündüm ki, bana ısınmamış, ama tekrar tanışmak istiyorsa şans vereyim. Görüşme günü arabaya bindim ve dedim ki, “Nereye gidiyoruz?” Dedi ki, “Akrabamın hayır işi var, ona göre restoran ayarlamamız gerek.” Evine bırakayım dedi (işten çıkmıştım). Keyfim bozuldu ve yol boyunca hiçbir şey konuşmadım. Eve gidip yazdım ki, “Bana böyle bir ilişki gerek değil. Ne kadar zaman planladık, ama sen böyle yaptın, bir daha yazma.” O da yazmadı. Üzerinden 1 yıl geçti, tesadüfen bir yerde karşılaştık ve bana yazdı, ben yine ona şans verdim. Başladı ki, “Yeniden karşılaşmamız bir işaret.” “Seni tekrar tanımak istiyorum, annemle tanıştıracağım falan filan.” 1 ay geçti ve hâlâ görüşmedik. Hâlâ eski tavırlarında devam ediyor. Geçen sefer mesajla naz yaptım, karşılığında tatlı bir şeyler yazmasını bekledim ama hemen geri çekildi. Bir gram bile naz yapmadı. Yazdım ki, “Hiç naz yapmadın mı?” Dedi ki, “çektim.” Ben de şımarıkça yazdım ki, “O zaman benim nazımı ne zaman çekeceksin?” 🤭 Cevap geldi ki, “bakalımm.. bende hiçbir şey aniden olmuyor.” Bir nevi mahcup oldum. Ve 1 aydır, “Bugün görüşelim, yarın görüşelim” diyerek görüşme organize edilmedi. 1 hafta önceden görüşmeyi planlamıştık, ama 1 hafta boyunca hiçbir şey yazmadı. Erkek olan kişi sormadı ki, “Nereye gidelim? Saat kaçta buluşalım?” Ben de inatla bu konuda hiç konuşmadım. Görüşme günü saat 6’ya kadar hiçbir şey yazmadı, saat 6’da “Selam, neredesin? Görüşelim mi?” diye yazdı. Dedim ki, “Şimdi geç oldu, hem de hiçbir şey planlamadık, bu durumda benim için hoş değil görüşmek.” O da “Yeşilim🤣” diye cevap verdi ve ben de tamam yazıp geçtim. , “Boş vakit doldurmuyorum, bir gün vakit ayırabilirsin.”dedim. Dedi ki, “Hayır, öyle değil, yanlış anlama.” Konu kapandı ama ne özür diledi, ne de yakın zamanda görüşeceğiz dedi. Dün itibariyle de yazmadı. Sizce bu neyle ilgili? Tamam, istemiyorsa neden her defasında bana yazıyor? Ben ne yapmalıyım bu durumda? Çok isterdim ki aramızda bir şeyler olsun ama olmuyor..
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih