Arkadaşlar, 20 Yaşındayım Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve ailem yaş farkından dolayı onu istemiyor. Fikirlerinin ve benden beklentilerinin farklı oldugunu dusunuyorlar. Oysa 9 ay oldu ve evine girmeme ragmen o şekilde bir yaklasımını hic gormedim. Aksine sürekli yımış yımış olan sevgililerden olmadık hiç. Çok değerli vakit geçiriyoruz çok eğleniyoruz kafa yapımıza kadar herşeyimiz aynı. İşin kötüsü bu adama çok fena aşık oldum. Annemle abim (Erkek arkadaşım Abimden de büyük) erkek arkadasımla gorusmemem konusunda beni uyardılar ama yapamıyorum. Çok denesem de donup dolasıp ona gidiyorum. Hayatıma ilk girdiği günden bugüne çok değişti ve verdiği değer konusunda hiç bir şüphem yok. Annemle abimi nasıl ikna edebilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılAilen onu tanımadığı için tabi önyarğılı olabiliyor...
Yaşın da küçük canım . Ailen de erken yaşta senin bu durumunu belkide beklemiyorlardir. Hani senin yaşında bir kız daha çok eğitimine bakar, universite hayalı olur. 6 yaş büyük yaş değil. Annenle yanlızken konuş ama atarlı felan konuşma. DİNLEMEYİ BİLCEKSİN. Annen o senin- seni her koşulda seven ve mutlu olmanı canı gönülden istegen varlık.
Sen söyle annene yanlız kaldığınızda. Dinle annenin tafsiyelerini. Olmadı annen abine söyler abilerin araştırır sevgilini daha da rahat olur herkes...
Annenle arkadaşca konuşmayı dene11 Yorumla
Soran+1 yılYok atarlı konusmadım hic :) zaten bır erkek ıcın aileye bagırıp cagırmak hos degıl. Sonucta kac tane adamı "evet işte bu" diye hayatımıza aldıkta, gercekten o adam cıktı ki, gorduk noldugunu. Ergenik falan da gerıde kaldı artık daha cok ılerıyı dusunuyorsun. Tekrar konusmayı denıycem annemle bır daha. Tesekkur ederım fıkrın ıcın :))
En İyi Cevaplar
Sen 20 yaşındasın 26 yaşındaki biriyle beraber olman aslında en olması gereken yaş farkları arasında çünkü erkek geç olgunlaşır hep çocuk gibidirler, kadın erken çökebilir doğum iş vb şeyler kadını çok yıpratır o yaş farkı belirli bir zamandan sonra çokta önemli olmuyo tabi çok fazla yaş farkı da olmamalı
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Gerçekten geç olgunlaşıyolar. Kendi yaşıtlarımla bu kadar iyi anlaştığımı hatırlamıyorum. Beraber kahvaltı yaparken adam haber izliyor :)) gelde sevme bu adamı şimdi. Diğer sevgili akranlarım eminim çok başka yerlere götürürdü olayları. Yorum yapan bir arkadaşta da gördüğümüz gibi dünyayı sadece amaç üstüne kurgulamışlar :)
- +1 yıl
Ben de seninle aynı durumda sayılırım bizim aramızda 4 yaş var ben de 20 yaşındayım :) annem özellikle sevgilimi istemiyo 2 yıldır beraberiz bir kere şu çocuğu tanıyım demedi çok önyargılılar, kimse dört dörtlük değildir çevremde kız arkadaşlarımın anneleri çocuk serseri bile olsa seviyolar değer veriyolar kızlarının sevgililerine ama aynı şey benim için geçerli değil :(
Soran+1 yılEvettt !! Çok gerzek bir durum :/ haketmeyen bir birini sevmeyip sadece oylanan insanlar bile çevreleri tarafından bilinip destekleniliyor. Bide bizim halimize bak :// senin durumun daha kötü 2 yıl olmuş :///
Soran+1 yılİnşallah yaa :// sizde bir ömür mutlu olunn. Ben henüz babamla konusmadım :)) umarım bari o olsun destek çıkar.
Soran+1 yılHayatta yapmam :)) ama cok anlayıslı bır babaya sahıbım. Haksızlıga gelmez ve halden anlar. Emınım onunla konusunca cok sey degısecek ama ben cok korkuyorum :)
Soran+1 yılDeniycem :)) tesekkur ederım.
Annen ile abiniz asla ikna edemezsin ilk gün ne söyledilerse 30 sene sonrada aynısını söyleyecekler ve sen buna asla engel olamayacak ve değiştiremeyeceksin :) buna adın kadar emin olabilirsin. Tek yapabileceğin saygı göstermelerini sağlamak bununda yolları var zor ve çetrefillidir ama mümkündür
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol ya :)) bir an nefes alamadım :))) nasıl yollar?
- +1 yıl
uzun ve zahmetli. kitap yazmam icab eder. bana ulaşırsanız yardımcı olurum. bu konuda destek veriyorum...
iletişim bilgilerim stemde mevcut
www.ilkersezen.com
Soran+1 yılReklama bağladın :/ teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Soran+1 yılBana yolladığınız sitede sadece animasyonlar var :) ayrıca ulaşabileceğim bişey de görmedim :) teşekkür ederim. İyi geceler.
- +1 yıl
contact kısmına tıklarsanız :)
iletişim bilgilerim mevcut
https://ilkersezen.com/contact
Soran+1 yılGörmemiş olamaz mıyım? -.-
Soran+1 yıl:)))
Ailenin tepkisi yaştan ziyade farklı kişilikle ilgili sanırım hem yaş farkı normal fazla değil...
09 Yorumla
Soran+1 yılAnnem cocugu tanımıyor. Ama sans ta vermıyorlar. Ne kadar denesem benım ıcın ne kadar onemlı oldugunu soylesem de erkek arkadasımın kendını kanıtlamasına ızın vermıyorlar.
Soran+1 yılSanırım korkmadan, konusarak ve bazı seylerı anlatarak ılerlemem gerekıcek :/ Aileme kafa tutuyormus gıbı olmak istemiyorum.
Soran+1 yılBende baba :) Cok haklısınız. Cok tesekkur ederim :)
Soran+1 yılAllah korusun :))) babamı o kadar çok seviyorum ki onu karıştırmak son radde olur benim için :) oda hayır derse artık gerisi tamamen erkek arkadasıma kalır gıkımı cıkaramam.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Yas farkindan dolayimi? Benim nisanlim benden 5 yas büyük yani yas farkida ne? Eskiden 15 yasindaki genc kizi 30 yasindaki adama verirlerdi.. sacmalamislar kusura bakma.
17 Yorumla
Soran+1 yılHala veriyolar :// sanırım abimden de buyuk olması biraz sıkıntı yarattı.
Soran+1 yılAbin hiç sorun etmedi mi?
Soran+1 yılNe şanslsınn. Hep mutlu olun x
Soran+1 yılBüyük aşklar nefretle başlar deyip, daha sonra bir birleriyle anlasabılmelerını umut edıyorum :///
Eğer dokunmadıysa ve bunun sözünü bile etmemişse aradaki 6 yaş büyük bir yaş farkı değil bence gönlünden geçeni yap.
14 Yorumla
Soran+1 yılHani fört dönemlerine işte hayatına kimler girdi, ne yaşadın muhabbeti yapılır ya. Biz onu bile yapmadık. O derece uzağız o konudan ve o derece ne olursa olsun kabulumuz. Onemlı olan bızden sonrası dıye dusunuyoruz. Bu konuda onu buldugum ıcın cok sanslıyım.
- +1 yıl
Ama yine de dikkat bazı erkekler çok zekidir hiç önemsemez ama bir anlık boşluktan yararlanır dediğim gibi öyle çok büyütülcek bir yaş değil bu bence ailen başka bir nedenden dolayı istemiyor zaten bu yaş aralığı genelde kadın ve erkeklerin ilişkilerin önerilen evlenme yaş aralığından biri. Yine de bir kadın gibi düşünerek davran şimdi bizde seni gaza getirmeyelim durduk yere.
Soran+1 yılCok tesekkur ederım gorusunuz ıcın :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaş farklarını söyle örnekler ver.. Çok doğal bir fark sizinkisi.. Üstelik değerli vakit geçiren kaç çift var.. Sakın ha pes etme...
11 Yorumla
Soran+1 yılPes etmek yok :) Teşekkür ederim desteğin için.
+1 yılBak güzel kardeşim o adam sana yasaksa ki bide sıradan erkekler gibi değilse hergeçen gün aşık olmaya devam edersin.
Ama ben daha bugüne kadar anne baba abinin bişeyden kıllanıpta yasakladığı şeyi inatla yapıp sonucunda haklı çıkmadıklarını görmedim..
Bugüne eyvallahta yarın muamma..
Elbette hayat senin hayatın ama onlarında herşeyden çok senin iyiliğin için öyle davrandıkları aşikar..
Gelsin istesin olsun bitsin..01 Yorumla
Soran+1 yılBizde gelsin istesin istiyoruz da, abimle annem istemiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ailen saçmalamış kusura bakma 6 yaş çokta büyütülecek bir yaş değil sen seviyorsan ve gerçekten sana sahip çıkacağına ve koruyacağına inanıyorsan evlen
122 Yorumla
Soran+1 yılEvlen mi :)) daha okulum var onlar ıcın cok erken tabi. Ama izin verseler bizde kendi aramızda nişan konusmadık değil. Umarım haksızlık edildiğini onlar da fark eder. Tesekkur ederım yorum ıcn.
Soran+1 yılUluslararası Kıbrıs Üniversitesi :)
Soran+1 yılKıbrıslısınız?
Soran+1 yılBen Kıbrıs'lıyım. burada kimin karakterinden bahsettik?
Soran+1 yılNasıl efsaneler?
Soran+1 yılHahahahhahaha :D bu bir gelenek değil tabi :) hiç öyle bişey duymamıştım :)
- +1 yıl
İkincisi kültür farklılığı erkek kızla evlendikten sonra kız mini etek giyiyor hemde süper mini erkek artık kabullenemiyor ve kültür çatışması başlıyor bir arkadaşım vardı bir kıbrıslıyla sevgili olmuştu kız gecenin 11 inde başka erkek arkadaşıyla düşün güzelyurttan magosaya gitmek istemiş sonra ayrıldılar
Soran+1 yılEvet biraz rahat aile yapıları olduğu doğrudur :)) bu söylediğine inanırım.
Soran+1 yılOlabilir aslında. Annem babam Türkiyeli çünkü. O kültürle büyütüldük. Her hafta sonu içki içen toplumu pek benimseyemedik :))) Ama bunlar aşılamaycak şeyler değil.
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılÜstesinden gelinmeycek bişey değil. Alkolik değil sonuçta. Abimde alkol kullanıyor..
Soran+1 yılÖyle tabi ama hiç zannetmiyorum.
+1 yılMantıkı sebepleri varsa eğer aileni dinle derim ben yinede, vardır bir bildikleri elbet? Ama ailende körü körüne itiraz ediyorsa; kalbini dinle.
114 Yorumla
Soran+1 yılEn çok değer verdiğin iki şey arasında kalmak cok kotuymus onu anladım :) ben onlara hak verıyorum. Endişelerini, dusunduklerını anlayabılıyorum. İstediğim sadece 1 şans.
- +1 yıl
Bence ailene ondan söz etme, gizli saklı devam ettir. Baktın cidden uzun zaman sonra bile her şey iyi gidiyor ailene 2 çift söz edersin; bakın 2 yıldır gayet yolunda herşey, sizin endişeniz neden? ;)
Soran+1 yılStressten ölcez bir gün ! :(( gizli saklı 1 yıl daha..
- +1 yıl
Aşk fedakarlık ister ;)
Soran+1 yılO fedakarlığı, saklayarak değil de konuşup ikna etmeye çalışarak yapsam? Ailemin arkasından iş çevirmek, onlara yalan söylemek gerçekten iğrenç bir duygu.
- +1 yıl
O halde şunu yap, annenle a-z açıkça konuş. Evine gittiğini ve elini bile sürmediğine varasıya anlat uygun dille. Ve abinin gazına gelmemesini rica et annenden ;)
Soran+1 yılİşe yarar mı dersin?
- +1 yıl
Emin ol yarayacak. Ayrıca "bence" abin anneni gazlıyor ;) erkeklik egosuna yenik düşüp.
Soran+1 yılErkeklik egosu neden ki?
- +1 yıl
Abine göre bence o çocuk kötü ve yaramaz, senide kullanıp atacak ve sizin ailenize yakışmıyor. Tabi bunlar hiç birşey bilmeden "abine göre" ön yargıyla alınan kararlar. Birde olayın aslını sana sormak lazım o çocukla yaşayan sensin sonuçta. Hal böyle olunca abin anneni erkeklik egosu ile sen bilmesende gaza getiriyordur ısrarcıyım bu konuda :)
Soran+1 yılAklımın bir köşesinde dursun mutlaka :))) cok tesekkur ederım destek ve gorusun ıcın.
- +1 yıl
Rica ederim, umarım faydası olur. Mutluluklar ;)
Soran+1 yılFaydası şimdiden oldu bile :) güç toplamış gibiyim :) tekrar teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim :)
Aşkı bulmuyken kaybetme derim ben sonucta onu tanıyan sensin ailenin ise sadece önyargısı var kararı sen vermelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi? Sonuçta kime sarıldığımı biliyorum. Önemli olan bana ne hissettirdiği ve bana nasıl davrandığı. Çok teşekkür ederim.
işin zor allah kolaylık versin ikna edemeyeceksin gibi geliyor. çünkü abinden de büyükmüş normale bakarsak6 yaş sakıncası yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma :// hayatımda ilk defa birinin gözlerine ömrümün sonuna kadar sıkılmadan bakabileceğime inandım. Onda da karşıma çıkan sıkıntıya bak. Matematik !
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılAyrıntıyı okumadım başlığa göre yorum yapıyorum ailen onaylamıyorsa olma onunla nokta.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılNeden istemediklerini öğren çözüm yolu üret. yas farki fazla değil
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında yaş farkını da çürütecek haklı sebeplerim var (Abimin kız arkadaşı benden 2 yaş küçük ve abimle aralarında 5 yaş fark var. Hemde bana "asla olmaz" dedikten 2 ay sonra hayatına girdi) ama bize şans vermiyorlar. Başka bir sorun olmadığı halde bir insan neden birine şans vermez ki?
- +1 yıl
Ailene Sor baska bisey olabilir
Soran+1 yılOlsa söylerlerdi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaile onay vermiyorsa kusur var pişmanlık seni bekliyor olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmaması ıcın gızlı saklı ve kacarak bıseyler yasamak ıstemıyorum. Ailemi yanımda gormek ıstıyorum. 1 şans ıcın nasıl ıkna edebılırım bılmıyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılzor gibi yas farkını bence bahene ediyorlar çünkü abartacak bir fark yok sevmemişler çocugu bence
Soran+1 yılTanımadannn nasıl :/
Cevap sahibi+1 yıltanımıyorlarsa bende bilemedim şimdi
+1 yılonları evinize davet et
18 Yorumla
Soran+1 yılEv değilde erkek arkadasımın abimle konusması ıcın ızın almaya cok calıstım. Abim kararlı gozukuyor.
- +1 yıl
birlikte olmayı dene verrler
Soran+1 yılDeniycem :) cok tesekkur ederım.
- +1 yıl
canın çekiyor mu :)
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
onunla olmaya istekli misin
Soran+1 yılOlmasam neden aileme karşı direniyim ki.
- +1 yıl
seks yapmaysa
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 yaş büyük değil ben 20 yas buyukle sevgılı olmustum
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrıldınız?
Cevap sahibi+1 yılaldattı
Soran+1 yılÇok üzüldüm. Özür dilerim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi