Erkek arkadaşımın ailesi benim ailemle uyumlu değil ne yapmalıyıım?

Yaklaşık 3 aylık bir ilişkim var ve ciddiyiz ilişkilerde süreyi uzatmayı sevmiyorum. Erkek arkadaşımın annesi benimle tanışmak istediğini söylemiş ve tanıştık çok iyi olmasa da. Kadına selam verip ismimi söylediğimde biliyorum zaten dedi daha gelir gelmez neye uğradığımı şaşırdım eve kahve içmeye gittik kapıdan girer girmez bana ben namazdan sonra kahvemi içmek isterim diye saçma bir tavır sergiledi sonra açıp tv izledi beni tanımak için herhangi bir girişimde bulunmadı. Anne ve babası ayrı abisi ve yengesi sürekli borç yapıp anneye yıkıyor anne onlara destek oluyor aile ilişkileri asla benim ailemden gördüğüm gibi değil bize göre çok farklı tabi ki herkes aynı olacak değil ama insan garipsiyor. Erkek arkadaşım bana karşı çok iyi çok seviyor el üstünde tutuyor hayatının merkezinde ben varım ailemle evlenmeyeceksin onlar bize karışamaz vs diyor ama aileler tanıştığı zaman onun annesi benim aileme de bu şekilde davranırsa ben ne yapacağım diye düşünüyorum. Onu yarı yolda bırakmak istemiyorum ama bunları da düşünüp öyle karar vermek gerekiyor ben işin içinden çıkamadım sizce ne yapmalıyım. 3 aylık bir ilişki nasıl ciddi olur vs demeyin iki tarafta aynı fikirlerde olunca oluyor

Erkek arkadaşımın ailesi benim ailemle uyumlu değil ne yapmalıyıım?