Aldatılmanın acısını bir kere çeken birisi bu pişmanlık ve yetersizlik duygusunu başka birine hissettirir mi?
#reda
#reda
Aldatılmış biri intikam almak için de hayatında olan kişiyi aldatarak bu durumdan keyif alıp o içindeki acıyı dindirmeye çalışabilir. İşte bu yüzden o intikam duygusunun olmaması gerekiyor. Bu durum kişiden kişiye değişir yaşadığımı kimse yaşamasın diyen de olabilir yaşadığımı yaşasın diyen de olabilir
İnsan olan, merhamet duygusu taşıyan bir birey yaşadığının acısını başkasından çıkarmamalı. Ama kimin ne yapacağı asla belli olmaz, emin olamayız.
Bundan emin olmak zordur, ama şunu da unutmamak gerekir her zaman aldatan suçlu ama belki düzgün bir ilişkisi yok belki değer görmüyor belki de karşıdaki insan onun kıymetini bilmedi olabilir. Ama yeni bir insanla beraber olduğu zaman, aynı hataları yapmama ihtimali var.
Hayır olamayız. Kendisine yapılan bir şeyi yapmakta güçlük çekebilir elbette ama garantisi yok elbette.
Cevap
26Cevap
Karaktere bağlı bir durum genelleme yapılamaz bence
Aldatılan biri bunun acısını bildiği için başkasına yaşatmaz.
Aldatılan biri travmatik ruh hâli yaşar. Kolay aldatmaz fakat çok zor güvenir. En ufak bir şüphede paranoyak olabilir güven konusunda.
O acıyı gizler içerisinde ancak ikinci ilişkisinde bunun intikamını almaya kalkarsa dillere destan bir aldatmanın altına imza atar.
Hiç sanmıyorum. Hatta bence tersine ben yaşadım şimdi yaşatma sırası diye düşünür ve her an tetikte olmalıyız😅
Hiç bişeyden emin olamam ama kendisi aldatmadıysa o kadar karaktersiz biri değil demek ki. Saygısını koruyup başkasına yapmaz bence.
Bu şüphe ile yaşanmaz ya hiç başlama ya da ona güven. Ama önce kendine güven
Aldatmayabilirde bilemeyiz. Hislere güvenmek gerekir.
Hayır olamayız ve aldatırda öyle biri yenisinide.
Hayır olamayız en çok öyleleri aldatır, kendisini aldatan kişiden intikam aldığını düşünerek
Emin olan varsa İstanbul'da satılık köprülerimiz vardır
bu soru üzerine güvenilir insan hiç yok.😂😂
Olamazsın kendini prenses falan sanmıyorsan tabii. Yani senin farkın ne?
Ah ! Pardon aldatılmış demişsin. Bu kişinin ne kadar empatik ve vicdanlı olduğuna göre değişir.
Karakterine bağlı bir durum ama genellikle bu tip şeyler yaşayıp üzülmüş insanlar özellikle o şeyleri yapmamaya insansa özen gösterir diye düşünüyorum
Olabiliriz şöyle mutlaka tekrarlayacaktir istisnalar vardır mutlaka kişisel fakat genelleme böyle hatta senden sonra başkasını da aldatirlar
Niye bu kadar IQ'su düşük sorular soruyorsun😃
Seviyeleri bu kadar senin seviyene hitap eden bir soru aslında beğenmemiş olmana şaşırdım😂
En azından senin gibi sürekli cinsellik soruları sorup kendimi çok zeki biri sanmıyorum😅
İstediğin zaman buraya gelip nefret kusabilirsin eğer kendini iyi hissettirecek ise♥️
Hiç birsey için emin olamayız
alışmış kudurmuştan beterdir derler
Aldatılmış olan biri aldatamaz
Hayır olamayız güven vermez
Emin olamayız.
Emin olunamaz asla
İnsanoğlu her şey beklenir
Hayır tabi ki
Emin olmak zor
bu hayatta ölümden başka bişeyden emin olmayın
Hayır
Hayır olamayız