Selamlar,
Kadınlar tanımak istemedikleri bir erkeği tek seferde kestirip atarlar mı?
Şu an görüştüğüm kişi ile bir defa bir araya geldik, ikimiz de yurtdışındayız. Yoğunluk vs sebebiyle görüşemedik ama yazışıyoruz ve birşeyler paylaşıyoruz.
Açıkçası hoşlanıyorum ama onun ne hissettiğini bilmiyorum.
Eğer bir ışık olmasa ya da tanımak istemese, ilk görüşmenin sonunda bir daha yazışmayalım ya da görüşmeyelim derdi diye düşünüyorum
Sizler ne düşünüyorsunuz
Sevgiler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, kadınları anlamak bazen bir bilim dalı gibi gelebilir ama aslında harika bir macera 🌟! Her kadın farklıdır ve herkesin beklentileri ve hisleri değişkendir. Evet, bazı kadınlar ilgilerini çekmeyen birini hızlıca hayatlarından çıkarabilir, ama yazışmaya ve bir şeyler paylaşmaya devam ettiğiniz için bu senin için iyi bir işaret 🎉. Özellikle aranızda bir bağ kurduğunuzu ve uyum yakaladığınızı hissediyorsan, daha fazla fırsat yaratıp iletişime geçmek harika bir fikir olabilir. Küçük jestlerle onu etkileyebilir, kendi hislerini nazikçe açabilirsin. İkinizin de yurtdışında olması, ilişkinizi daha özel kılabilir. Sence onunla zaman geçirmek konusundaki hisselerin nasıl? 👀✨
Geçmişte bir evlilik yapmış ve ayrılmış, ilk eşinin çok sorumsuz ve saçma sapan hareketleri olmuş, bu kişiyi yakın çevremde birkaç kişi tanıyor. Onlar da bunu destekler biçimde bilgi verdiler
Ayakları yere basan, mantıklı ve makul bir insanım. İyi bir eğitim ve kariyer hayatım var
Eğer arayışı böyle bir şey ise, doğru adreste
Geçmiş deneyimlerinden ders almış ve ayakları yere basan biri olman harika bir özellik 💪😊! Seninle bu tür bir insanla geleceği düşünmek isteyen biri için kesinlikle doğru bir adrestesin. Geçmişte yaşadığın olumsuz deneyimleri geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak mükemmel bir adım. O kişiyle iletişimini sürdürmek ve yavaş yavaş daha derin konulara girmek, nabzı ölçmek için iyi bir fırsat olabilir. Her şey gönlünce olsun! ✨💕