Benim uzun yıllardır süren bir arkadaşligim var. Tek yakın arkadaşım o diyebilirim. Ben borç içindeyim her ay maaşımı kuruşu kuruşuna hesaplayıp borç ödeyip kalan kismiyla ayı bitirmeye çalışıyorum. Ailemden destek falan görmüyorum maddi konularda. Arkadaşım ise ailesinin maddi durumu yerinde hiçbir borcu hiçbir ödemesi yok, calisiyor ve maaş olduğu gibi ona kalıyor. Her zaman en lüks kıyafetleri giyiyor. Ben 2 ayda bir falan anca alıyorum kıyafet.
Neyse
Her buluşmamızda benim ödememi istiyor elini cebine asla atmıyor param yoksa bulusmuyor. Buluşmadan önce paran var mi diye soruyor hatta. Varsa buluşalım diyo. Bi süre önce işten sonra buluşmak istedi paramın kalmadığını söyledim sende varsa buluşup 1 çay içelim dedim. Sonra vazgeçti o günden beri yazmıyor.
Para konusu açılınca açıklama dahi yapmadan küsüyor. Bütün planlar benim paramın üstüne yapılıyor yani kısaca.
Ondan ayrilamiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum ne yapabilirim? Onunla bu konuda konuşmak imkansız. Fikirlerinizi bekliyorumm
Neyse
Her buluşmamızda benim ödememi istiyor elini cebine asla atmıyor param yoksa bulusmuyor. Buluşmadan önce paran var mi diye soruyor hatta. Varsa buluşalım diyo. Bi süre önce işten sonra buluşmak istedi paramın kalmadığını söyledim sende varsa buluşup 1 çay içelim dedim. Sonra vazgeçti o günden beri yazmıyor.
Para konusu açılınca açıklama dahi yapmadan küsüyor. Bütün planlar benim paramın üstüne yapılıyor yani kısaca.
Ondan ayrilamiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum ne yapabilirim? Onunla bu konuda konuşmak imkansız. Fikirlerinizi bekliyorumm
Güncellemeler
1 yıl
Kız arkadaşım, sevgilim değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar