Biliyorum çok gurursuzum ama son kez konuşmam gerektiğini hissediyorum, ne yapmalıyım?

Psikoloğum tarafından da narsist olduğu düşünülen bir eski sevgilim var, defalarca benim çabamla barışıp ilişki sürdürmeye çalıştık ve 3 ay önce çok iğrenç bir kavga ederek her yerden engelleme suretiyle ilişki tamamen bitti, çok onurumu kırdı, asla hak etmediğim şeylerle itham etti beni. artık kendime yönelmem gerektiğini kabullenip yoluma devam etme kararı aldım ama son 10 gündür her gece rüyama giriyor, sürekli çift saatlere denk geliyorum, hiçbir şeyden zevk almıyorum, kafamda durmadan kavga ediyorum onunla, bana ettiği hakaretler, benim hiç küfreden biri olmadığım halde ona ettiğim küfürler geliyor, durmadan ağlıyorum, bazen pişmanlık bazen öfke yaşıyorum, asla doğru cevapları almayacağımı bilsem de kendime değil ona soru sormak istiyorum. 3 ay olacak ve ben onu hala aşamıyorum. zayıflık gibi geliyor biliyorum, bana olan saygısını bile kaybetti defalarca kez ona gittim diye ama o ona rağmen onu sevmenin ne kadar zor olduğunu hiç bilmiyor. ben en zorunu başardım, o bile sevmiyorken kendini ben onu her şeyden çok sevdim, tüm kusurlarıyla, kötü biri olmasıyla ve son kez onun konuşmaya çok ihtiyacım var. ne yapacağım ben?

Biliyorum çok gurursuzum ama son kez konuşmam gerektiğini hissediyorum, ne yapmalıyım?