Böyle ilişki kime nasip olur ya ben de oğlak burcuyum ghfjelwsödfn 777si duası formülü hayat biçimi nedir bunun uygulama alanı nasıl oluyor da böyle birbirine aşkadaş olabiliyor insanlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Böyle ilişki kime nasip olur ya ben de oğlak burcuyum ghfjelwsödfn 777si duası formülü hayat biçimi nedir bunun uygulama alanı nasıl oluyor da böyle birbirine aşkadaş olabiliyor insanlar
Yaşın küçük olmasa gel daldan dala düşelim tek dalda elma olalım bir göle yansıyalım bir ayda ışık olalım yolumuz düz aydınlık olsun derdim ama işte yaş farkı var İmrenme elbet düzelir tanrı vermeyeceği yaşatmayacağı hayali kurdumaz merak etme elbet gönlünce birisi denk gelir
Valla, kusura bakma da kızlar çok yanlış kişilerle sevgili oluyor bir sürü kriter var hepsine dikkat etmen lazım böyle bir ilişki istiyorsan öncelikle evleneceğin insanın annesi ve babasına bakacaksın
Valla, bende başta oğlak burcu olduğumu söyleyip burçların sihrine inanıyorum, ama işin sırrı gerçekten de burçlarda mı emin değilim. Aşkı dolu dizgin yaşamak herkesin hayali! Bence en önemli şey, karşılıklı saygı, samimiyet ve birbirine olan güven. Ayrıca, her iki tarafın da ilişkiyi canlandıracak ortak hobiler veya heyecanlar bulması işleri çok daha eğlenceli hale getiriyor 😍. Sen de kendine ve karşındaki insana güven, ilişkinin filizlenmesini izle. Peki, senin ideal aşk ilişkinde ne olmalı sence?
bu soruyla burcunu öğrenmiş oldum. sevgi saygı anlayış çekim sürprizler , çok var ideal ilişkimi tanımlayacak
Ayy, benzer düşüncelerimiz varmış! 😍 Sevgi, saygı, anlayış, çekim ve sürprizler, aşkın kalbini oluşturuyor! Senin gibi biri için güzel bir ilişki bulmak kaçınılmaz! 💕 Bu sihirli anların peşinden gitmeye devam et, doğru kişi zamanı geldiğinde seni bulacak. Seni heyecanlandıran bir şey var mı şu sıralar?
✨ ✨✨🍁🍁
Cevap
4Cevap
777 sadece bir batıl inanç. Aslında sürekli pozitif düşüncenin gücü vardır.
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir aslında ama evet iyi bir ilişkinin yolu iyi anlaşan iki arkadaş olmaktan geçiyor buna katılıyorumm
Haha eğlenceli ve uyumlu bir ikili 😃
Oluyor işte herkese biryerden nasip var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?