Çocuk & Ebeveyn Bundanım olsun istiyorum sizce ne lazım? anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Özellikle şu kırmızılı olandan ♥️ Güncellemeler+1 yıl Biriniz doğrun bana verin Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ironi attım Bundanım olsun istiyorum sizce ne lazım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Birini bulmanız lazım 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bunların ilki ve üçüncüsü benim gönlümü çalan. 🥰Tam ısırmalık yanakları. 1 8 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Aynen ısır istediğin kadar ama önce doğurmak lazım 😂🤦🤦 _Güneş____00 +1 yıl Doğru anonimkullanıcixf +1 yıl Benim yaş küçük 22 yaşında olaydım gider evlenir yapardım çocuk _Güneş____00 +1 yıl Benim yaşım ideal de ne oldu? Adam gibi biri yok. anonimkullanıcixf +1 yıl Görücü usulü all abla anonimkullanıcixf +1 yıl En iyisi , şimdiki erkekler den bi cacık olmaz sevgili okuyun faydalanıyım bırakırım kafasında severek evlenirsin 2 ay a boşanırsın.. görücü usulü evlenirsin ayrılamazsın _Güneş____00 +1 yıl Ailemin böyle bir huyu yok anonimkullanıcixf +1 yıl Hım anladım
sefaabey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkeksizde yapılabiliryor bunlar sperm bankasından alabilirsin evlilik yapıp başında ağrımqz 0 5 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Olmaz baba lazım Yorumla sefaabey +1 yıl Bana erkek lazım diyosun😅 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Ewt ama şu an için değil, ileride üniversite bitince iş bulup evlenince Yorumla sefaabey +1 yıl İnşallah 🙏🙏 hakkında hayırlısı olsun çok geç kalma yoksa benim gibi evde kalırsın😂 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Tamam Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl bende istiyordumda vazgectim artık :) öyle birsey vercek temiz kız kalmadı gibi 0 4 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Ben 3 sene sonra, evlenip yapcam Yorumla Gülgibierkek +1 yıl niye 3 yıl? birde allah verirse olur öyle hesap yapmakla olmuyor o işler Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl şu an evlenemem Yorumla Gülgibierkek +1 yıl evet eş ve evlilik lazım önce Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 1-3. Olsun isterdim :D mavi, yeşil gözlü kumral karakter sahibi bir bey lazım jdmdjmdjd. 0 1 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Kumral olsun 3 kuruş fazla olsub Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Öncelikle o renkli gözlere sahip sperm kalitesi güçlü bir erkek sonrası nasip 🤣 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Hepsinden istiyorum, hepsindenn❤️❤️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk bizim dogurduklarmiz böyle olmuyo 1 5 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Niye kanka Cevap sahibi +1 yıl Normal cocuk oluyorlar yani sevmli degl cirkin anonimkullanıcixf +1 yıl Hım aslında erkekler den kaynaklanıyor İtalya ndan Rus erkeğinden yapacaksın bebeği Cevap sahibi +1 yıl Cocuk dogurmayada gelmedk fjjfjf anonimkullanıcixf +1 yıl Sjsjsj ayn
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı. İki tane dünyalar güzeli evladım var. ❤️❤️ 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Enişte lazım 0 1 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Ondan yok maalesef Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Çocuklar enerji kaynağıdır 0 2 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Çok tatlılar Yorumla Devrimosmanli +1 yıl Her zaman öyleler Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bende istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum 😃 0 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bir tane damızlık erkek lazım sağmak lazım 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Adaylarımı beklerim burdayım asdad 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Güveneceğin biri 0 16 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Tamam 3 sene sonra olur , gider bulurum güvenecek birini yaparım çocuk 😂😂😂 Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl 3 sene çok Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Hayır az bile okulum anca biter tabi kazanabilirsem ekonomik özgürlüğü almadan evlenmek mantıksız Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Zaten bu ekonomide erkek tek başına yetmez Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Tek başına yeteceği yer var orasında söylemek istemiyorum hakjacllsfn Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Sevdiğim işi mi yapıyım , şehir şehir geziyim yurt dışına çıkıyım , borçlarımı ödeyim çeyizim olsun görücü usulü evlencem Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Bi de üniversite okuyup bitirmem lazım Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Ölme eşeğim ölme hesabı bol şans Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Bi şey olmaz kız arayan çok evde kalmam Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Aynen bulursun bir enayi Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Enayi çok , türk erkeği olmaz hani belki İtalyan da olabilir Rus falan ya da Yunan Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Max Türk kızı Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Siz de az değilsiniz yaz gelsin Antalya da kovalarsın rus , Ukrayna lı falan Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Yo neden kovalayacağım onlar gelsin Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Ayağına bekliyor 7 köyün ağası 😂😂 Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Tabiki farkımız tarzımız Yorumla
Gkhn523432 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl koca bulalım sana 0 6 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Yaşım küçük, bi de fiziğim çok iyi bebek doğrursam fiziğim bozulur 🤦🤦🤦 Yorumla Gkhn523432 +1 yıl yaşın kaç Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl 19Yaşında yım Yorumla Gkhn523432 +1 yıl bebek istemeyen koca bulak Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Olmaz ben , kız çocuğu istiyorum ama Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl O hamile kalsın Yorumla
21dyrpsikolog Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Öncelikle bir erkek lazım gerisi allahin işi 0 0 Yorumla
YAKAZAKABILESI Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Koca lazım 0 2 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Koca bulmak zor bu devirde YAKAZAKABILESI +1 yıl Yorumdan yürüyenlerden bul 😆
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 953 cevap paylaştı. Çikolata olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Birini bulmanız lazım
Bunların ilki ve üçüncüsü benim gönlümü çalan. 🥰Tam ısırmalık yanakları.
Aynen ısır istediğin kadar ama önce doğurmak lazım 😂🤦🤦
Doğru
Benim yaş küçük 22 yaşında olaydım gider evlenir yapardım çocuk
Benim yaşım ideal de ne oldu? Adam gibi biri yok.
Görücü usulü all abla
En iyisi , şimdiki erkekler den bi cacık olmaz sevgili okuyun faydalanıyım bırakırım kafasında severek evlenirsin 2 ay a boşanırsın.. görücü usulü evlenirsin ayrılamazsın
Ailemin böyle bir huyu yok
Hım anladım
Erkeksizde yapılabiliryor bunlar sperm bankasından alabilirsin evlilik yapıp başında ağrımqz
Olmaz baba lazım
Bana erkek lazım diyosun😅
Ewt ama şu an için değil, ileride üniversite bitince iş bulup evlenince
İnşallah 🙏🙏 hakkında hayırlısı olsun çok geç kalma yoksa benim gibi evde kalırsın😂
Tamam
bende istiyordumda vazgectim artık :) öyle birsey vercek temiz kız kalmadı gibi
Ben 3 sene sonra, evlenip yapcam
niye 3 yıl? birde allah verirse olur öyle hesap yapmakla olmuyor o işler
şu an evlenemem
evet eş ve evlilik lazım önce
1-3. Olsun isterdim :D mavi, yeşil gözlü kumral karakter sahibi bir bey lazım jdmdjmdjd.
Kumral olsun 3 kuruş fazla olsub
Öncelikle o renkli gözlere sahip sperm kalitesi güçlü bir erkek sonrası nasip 🤣
Hepsinden istiyorum, hepsindenn❤️❤️
Knk bizim dogurduklarmiz böyle olmuyo
Niye kanka
Normal cocuk oluyorlar yani sevmli degl cirkin
Hım aslında erkekler den kaynaklanıyor İtalya ndan Rus erkeğinden yapacaksın bebeği
Cocuk dogurmayada gelmedk fjjfjf
Sjsjsj ayn
İki tane dünyalar güzeli evladım var. ❤️❤️
Öncelikle bir enişte bul
Enişte lazım
Ondan yok maalesef
Çocuklar enerji kaynağıdır
Çok tatlılar
Her zaman öyleler
Un yumurta tuz
Bende istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum 😃
Bir tane damızlık erkek lazım sağmak lazım
Adaylarımı beklerim burdayım asdad
Annenin güzel olması gerekiyor
Aday bir sevgili ve erkek
Ben bunları yerim cakallara bak tontilisler
Çok güzel
Ayy çok sevimliii🤩
ne lazım , biliyosun..
Güveneceğin biri
Tamam 3 sene sonra olur , gider bulurum güvenecek birini yaparım çocuk 😂😂😂
3 sene çok
Hayır az bile okulum anca biter tabi kazanabilirsem ekonomik özgürlüğü almadan evlenmek mantıksız
Zaten bu ekonomide erkek tek başına yetmez
Tek başına yeteceği yer var orasında söylemek istemiyorum hakjacllsfn
Sevdiğim işi mi yapıyım , şehir şehir geziyim yurt dışına çıkıyım , borçlarımı ödeyim çeyizim olsun görücü usulü evlencem
Bi de üniversite okuyup bitirmem lazım
Ölme eşeğim ölme hesabı bol şans
Bi şey olmaz kız arayan çok evde kalmam
Aynen bulursun bir enayi
Enayi çok , türk erkeği olmaz hani belki İtalyan da olabilir Rus falan ya da Yunan
Max Türk kızı
Siz de az değilsiniz yaz gelsin Antalya da kovalarsın rus , Ukrayna lı falan
Yo neden kovalayacağım onlar gelsin
Ayağına bekliyor 7 köyün ağası 😂😂
Tabiki farkımız tarzımız
koca bulalım sana
Yaşım küçük, bi de fiziğim çok iyi bebek doğrursam fiziğim bozulur 🤦🤦🤦
yaşın kaç
19
Yaşında yım
bebek istemeyen koca bulak
Olmaz ben , kız çocuğu istiyorum ama