1 yılSanılanın aksine bu bir süreç,
Ailenizden koptuğunuz an, hayatı daha iyi anlamaya başlıyorsunuz. Sorumlulukların, hayatın hazırlayacağı bir insan oluyorsunuz. Başlarda biraz hüzün ve duygusallık giriyor işin içine. Daha sonra yalnızlığın getirdiği düşünceye esir oluyorsunuz. Düşünce aşaması farkındalık için bir araç sadece. Daha önce farkedilmeyen detaylar, olayların daha net ve kesin açıklamasına kavuşuyorsunuz. Zaman geçtikçe bu süreç kendisini umursamazlığa ve hayattan zevk almaya itiyor. Beklentileri, sevgileri, ihtiyaçları kafasında artık bitirmiş bir birey olarak karşımıza çıkıyor.
Kadınlara göre daha kolay olduğu doğrudur. Hissedilen derin boşluk ise sadece kişinin anlayabileceği bir duygu-durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılŞu devirde kaliteli ilişki, sadık bir kadın bulmak gerçekten zor, ilgi vermezsen kadın terk eder diyorlar çok verirsen soğur diyorlar yani artık herkes sosyaldeki ilişki normlarına göre yaşadığından doğasında var olan duyguları yaşamıyor, yok ghostıng lovebombng falan bir rekabet içinde, saf sevgiyi kimse yaşamıyor ir erkek olarak 50 gün önce saf sevgi terbiyeli her mücadeleyi veren herşeyi. Yapan çabalayan olarak söylüyorum bunları yaptığım için benden ayrıldı, bazıları sert sever falan diyorlar, hayali bir karakteri arama derdindeler kimse kimseyi olduğu gibi kabul edip sevmiyor, bunun aksine kalitesiz bir devrin ilişkisindense yalnız kaliteli sağlıklı bir hayatı tercih etmeye başladık,
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence bu kişiye göre değişir. Bazı arkadaşlarım hani sevgilileri yoksa bile her zaman 3-5 tane erkek - kız arkadaşı oluyor. Hemen hiç yalnız kalmıyorlar. Bu kişiler bence yalnızlığa çok da kolay alışamazlar gibi geliyor. Örnek olarak kendimi verecek olursam da ya 1 tane erkek arkadaşım ya da sevgilim oluyor ( kızlar ile normal arkadaş olabileceğimi düşünmüyorum en azından uzun süreli olarak) ya da ikisi de olmuyor. Zaten yalnızım. Bu da alışmamı kolaylaştırıyor.. Arada bir birileri oluyor 3-5 ay bazen 1 yıl sonra kimse olmuyor. Bazen 1-2 yıl kimsenin hayatıma girmediği zamanlar da oluyor. Benim açımdan yalnızlığa alışmak kolay ancak bu kişiden kişiye değişir dediğim gibi.
00 Yorumla
1 yılYapı meselesi ama kimse kolay alışamaz yalnızlığa. Mecburiyet herşeye alıştırır insanı. Ama insan her zaman duygularını paylaşmak sevincini hüznünü paylaşmak ister. Kadın erkek yaş falan hiç fark etmez. Gönlünün kapılarını sonuna kadar açabileceğin birileri olmadan hayat yaşanmaz.
07 Yorumla
Soran1 yılBunun için adım atılmalı önyargı olmadan
- 1 yıl
Ya böyle avm kapısı gibi her gelene açılmaz kapılar öyle. Ama İETT otobüsü gibi durakta bekleyeni gördün müydü açacaksın kapıyı. Aynı yöne gidiyorsa alıcaksın içeri.
Soran1 yılGüzel söyledin ama hayat hep yanlış adamı doğru kadınla , yanlış kadını doğru adamla karşılaştırır
- 1 yıl
Denemekten vazgeçmemek lazım dediğin gibi. Bazen yanlış insanlarla da güzel anılar biriktiriyorsun. Bir gün doğruya denk geliriz elbet. Ama bu eşleşme olayında bana da bi hata var gibi geliyor bazen. Biri bi yerde kaydırma yaptı da sanki ceremesini biz çekiyoruz gibi 😂
Soran1 yıl@Harpy33 sevilmek güzel duygu insana ömür katar
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler yalnızlığa alışıyor mu, alışmıyor mu, bence bu tamamen kişisel bir durum. Her insanın yalnızlıkla baş etme şekli farklıdır. Kimisi yalnız kalmayı ve kendi başına vakit geçirmeyi severken, kimisi de sürekli etrafında insan olmasını ister 🤷♀️ Erkekler için de aynı şey geçerli.
Ama genelde şöyle bir algı var: Erkekler ilişkilerden sonra daha kolay toparlanır diye. Ancak bu, onların yalnızlığa alıştığı veya daha az acı çektiği anlamına gelmez. Kendi deneyimlerin neler bu konuda? Yalnızlık senin için ne ifade ediyor? 🤔00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin kolay alışmadığı bir şey var mı Allah aşkına djdjj
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kolay olmadı ama alıştım...012 Yorumla
Soran1 yılNasıl alıştın
- 1 yıl
Hiçbir şey olmak zorunda değildir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin anlamı yok.
Geleceğe odaklandım. Ayrı eve çıkıp köpek almaya karar verdim. Köpeğimle yaşamayı düşünüyorum..
Satmaz yarı yolda bırakmaz nankörlük yapmaz.
Canımız yakanlar hep insanlardı.
Mecburum mecbur olduğum için alıştım yoksa hep gelecekteki eşimi düşünüyordum artık düşünmüyorum.
İstemek ile hiçbir şey olmuyor ki
Soran1 yılCaba da gerekli sadece istemek yetmkyor
- 1 yıl
Sen de haklısın ama kadın erkek arkadaşlığına karşıyım. Hiç kız arkadaşım yok. Haberleri görüyorsun sürekli kötü şeyler oluyor. Hal böyleyken ne yapabilirim ki. Sokakta bir kızla tanışılmaz ki ben tanışamam. Utanırım. Kolu komşu haber verdik işte olursa görücü usulü düşünüyorum 😅 olmasa da önemi yok 😅 Gönlünce olsun mutlu sabahlar dilerim mesela şu ana kadar uyumadım birazdan uyuyacağım mutlu olsaydım uyurdum anasını satayım
Soran1 yılGörücü usulü sevmeden olabilecek mi
Soran1 yılAşk insanı için uygun değil kolay değil. ismarlama aşk gibi
- 1 yıl
Hemen evlenmeyeceğiz ki tanıma tanışma olacak sohbet muhabbet birlikte buluşacağız çay falan içeceğiz öyle hayal ediyorum
Kalıpların bir önemi yok Ben her türlü varım da kız arkadaşım yok kızlarla arkadaş değilim tanışmaya da utanırım yani eskiden onlar geliyordu ama uzun zamandır yok
Bir kız hayalime uyuyorsa hayallerime ve beni severse ben de onu severim
Sevgi zamanla oluşmuyor mu
Soran1 yılZamanla sevgi oluşur inanırım. ama kolay değil
- 1 yıl
Kolay değil tabii ki
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir
Hayalimdeki gibi iste iyi bir insansa merhametli kanaatkar fedakar ise romantik duygusal ise çok kolay 😅samimi ise aşka ihtiyacı var ise yuva kurmak istiyorsa
Yokuş rampa yapmak mantıksız hayat kısa
Soran1 yılUzun süredir yalnız mısın
- 1 yıl
Evet yalnızım ancak 10 sene önce de böyle düşünüyordum 😅 niyetim yuva kurmaktı hep ve Yuva kurmak
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
Haramdan uzak helale yakın olmalı fani Dünya iki cihanda da sürmeli devam etmeli olursa öyle düşünüyorum istiyorum hayal ediyorum az önce dua ettim 3 kere ya erhamerrahimin 😅
YouTube'da gördüm 😅
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif 😅
Mesela ilk kız arkadaşım telefonları parka çağırmıştı beni duygularını anlattı beni takip ettiğini iki gün sonra cevap verdim niyetin ciddi ise evlilik düşünüyorsan olur demiştim 😅 tanışalım 😅
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Evet yalnızlık güzel ve alıştım
02 Yorumla- 1 yıl
Emre alev misin sen 😀😀😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılevet hayat boyu yalnızdım ve alıştım çoktan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılAslında alışmıyor alıştığını sanıyor gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler şu an çok fazla yalnız olan erkek var bir çoğuda yani kendi tercihinden değil yalnız kalıyor etrafı olmuyor nasıl sevgili gerçek aşkı denk gelecek diye düşünmüyor ve tamamen kendini yalnızlığa alıştırıyor bir kısmıda kendi tercihi var tabii erkekler yalnızlığa daha kolay alışıyor hayat şartları falan derken kızlarada ayıracak vakitleri olmuyor bunlarda var yani anlayacağınız çok fazla şey var kızlar daha fazla bu konuda yalnızlıktan hoşlanmıyor ama erkekler öyle değil çok ilerki yaşlarda dahi hiç sevgilisi olmamış olanlar var bu bir gerçek yani önemli olan zaten her iyi erkeğin karşısına iyi bir kız çıksın kendi gibi yani tek önemli olan bu tabii ki.
22 Yorumla
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Aynen x)
Gizli Üye(36-45)1 yılYalnızlığa kolay falan alışılmıyor Kendimi Bildim Bileli yalnızım 11 yaşında ayrıldım evden 5 farklı şehirde savrulup durdum son 14 senedir de 3 farklı şehirde tek başıma yaşadım Yalnızlıktan başka hiçbir şey bilmiyorum yalnızlığın kolay olan bir tarafı yok Kısacası Yalnızlık korkunç bir silindir gibi Ruhumun üstünden geçiyor😢😢
27 Yorumla
Soran1 yılYaşın kac
Cevap sahibi1 yıl43 oldum maalesef sen?
Cevap sahibi1 yılBeni yargılama hakkını kimden aldın sen?
Cevap sahibi1 yıl@Cyber721 neye umut ettiysem kursağımda, neye el attıysam elimde kaldı derler ya tam olarak öyle oldu. Rahmetli dedem bazı kere aklıma gelmeyen başıma geldi derdi. Benimki de tam olarak öyle oldu. Bilmem kaderinden bilmem amelimden yani benim hatalarımdan... Ne olduğunu bilmiyorum ama bir türlü tutunamadım her şey ters gitti rüzgar hep tersten esti. Bir iki bir iki derken kırkı devirdik Daha nereye kadar gider bilmiyorum. İsmet Özel'in dediği gibi bir yaşamak suçu kaldı üzerimize altından kalkamayacağımız ağırlıkta. Benimki de öyle oldu...
- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılBende yanlızdım sadece hedef ve hayallerime bakıyordum ne bir kız hic bisey umrumda degildi gayette basarılı oldum tabi eksi yönü seni seviyorum degerlisin diyen biri olmadı ama şu an da bi kız arkadaş buldugumda bana bi garip geliyor ama ben söylüyorum konustugum kıza hani ilk konustugumsun böyle falan diye anlayış goster de oluyor alınan da oluyor bazen yanlış anlayıp
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Zaten milyonlarcası yanlız Süper ötesi kriterleri karşılamayan çok Adam var. Ama dert etmiyorlar Bazen hayat şartları bazen başka nedenlerden ötürü çoğu yanlızlığı mecburen deneyimlemek zorunda kalır ve çoğuda bu şekilde yanlızdır. Cevap özetle kolay alışır değil Zaten alışkındır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
1 yılO kadar yalnızlığa alıştım ki kendime kimseyi aramıyorum. Dediğim gibi ben kendi kendime mutluyum. Hayatımda olacak kişi bana birseyler katar mi dersen, ben bu vakitten sonra öyle birini aramıyorum. Sadece tek başıma idare etmeyi öğreneyim bana yeter
06 Yorumla
Soran1 yılSevilmek kötü mü
- 1 yıl
Sevilmek kötü değil ama işte ben alıştım tek başıma yaşamaya. Yanımda kim olursa olsun gereksiz geliyor
Soran1 yılSırrını anlatsana
- 1 yıl
Ne sırrı ya. Tamamıyla sadece tek başına olmak ve kimseyi dusunmemekten geçiyor. Kazandığım maaş ile sadece kendime öylece yatırım yapıyorum ve ileride birseylerim var diyebileyim
Soran1 yılBnde istiyorum yalnızlığa alışmak acı cekiyorum inanabiliyor musun
- 1 yıl
Özelden konuşalım istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılErkekler her türlü şarta {olumlu veya olumsuz farketmez} kolay alışır. Bazı erkekler için yalnızlık olumlu bir gelişme iken bazı erkekler için olumsuz olabilir. Yani kısaca hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 15-16 yaşlarındayken bu hayatta gerçekten yalnız olduğumuzu anlıyoruz. Kolay değil ama mecbur alışıyorsun. Bir kez alıştıktan sonra kolay geliyor tabi.
04 Yorumla
Soran1 yılSevilmek güzel değil mi
Soran1 yılErkek kadını güzel diye sever kadın erkeği maddiyat için. karakterine bakıp tanıyip şans verseydin. emin olmadan kalbini acmasaydin bu kadar ümitsiz olmazdin
1 yılİstemiyorsun ki. Ben hem sıktım hem de sıkıldım. Yani canım isterse bir genç * telefon ederim gelir *. Canım isterse birinin altına yatarım. Gerek yok. zaten yaş 38 oldu. 40 dan sonra intihar edeceğim
00 Yorumla
1 yılen zor erkeklerındır.. ınan alıstıkları bırcok seyden mahrum kalıyolar oncelık kadınından sonra sevgısınden kokusundan varsa bacereklıyse mutfagından temızlıgınden dostlugundan bvır kadının dostlugu cok ıyı gelır erkege ayrıca ıllama karısı olmak sart degıl.. aynı durum kadınlar ıcın de gecerlıdır bence ama erkek korur sarar sevkatını gosterır evıne bakarsa ya da ılıskısını sıcak tutarsa aynı olur
012 Yorumla
Soran1 yılGüzel anlattın
- 1 yıl
teşekkür ederım olması gereken budur zaten bence kadınlarımız kadınlar erkekler ıcın velı nımettır olan kıymetını bılsın derım..
Soran1 yılUmarım bilirler
- 1 yıl
yalnızlıkzor bak pazar pazar burdayım sohbete ıhtıyacı oluyo ınsanın
Soran1 yılArkadaş yok mu
- 1 yıl
vara benzıyomu :)
Soran1 yılHangi ildesin
- 1 yıl
İstanbul .
Soran1 yılİstabul sosyal şehir insan çok arkadaş kolay bulunmuyor mu
- 1 yıl
kolay arkadaslık en zoru.. cunkı cıkar oluyo buyuk sehırde guven sorunu cok ayrıca gecım sorunuda cok fazla herkezın gozu yuksekte kendınde olmayan olanlara ozenır halıne sukretmez maleseff
Soran1 yılAnladım hayırlısı olsun
- 1 yıl
umarım ıste burdan bıle dertlescek konuscak bırılerını arıyosun ıste
1 yılHayır alışamıyorlar ve birini fazla sevmeseler bile boşluk doldurmak derdindeler. Kadınlar asıl kolay alışıyor. Mesele mantık insanı olmak. Duygu mantığı gölgeleyen insanlar yalnız olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılBen diğer erkekleri bilmem ama ben çık yalnız kalıyom önce üzğlsemde sonra alışıypm ama bu durum iyi bişi değil yani akıl saglını bile kaybedebilirsin
00 Yorumla
1 yılSadece alismakla kalmiyorlar. Tercih ediyorlar. Temel ihtiyaclar ve belki biraz ozguven canlandirici muhabbet. O da 10 - 20 kelime ( cumle bile degil ). Sonra kimseyi gormeye gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler kadınlar gibi sosyal varlıklar değil bence kadın en yalnız olduğu gün de bile yazan birileri ya da dışarıya çıkacak birileri vardır erkek ise tek başınadır ne yazan vardır ne de dışarıya çıkacak biri o yüzden alışmak zorundadır aslın da
09 Yorumla
Soran1 yılAsosyal olunca alışmak daha zor değil mi
Cevap sahibi1 yılYoo aslında asosyal biri zaten çok fazla sosyal aktivitelere katılmaz için de bir yalnızlık güdüsünü ağır bir şekil de taşır
Soran1 yılİse gir
Cevap sahibi1 yılBen asosyal değilim sadece bi tık yalnız yaşamayı seviyorum o kadar 😂
Soran1 yılSevilmek istenmez mi ya
Cevap sahibi1 yılO konu da acı bir tecrübe varsa geçmişte artık soğumuştur belki ya da tekrar yara almak istemiyordur
Soran1 yılGeçmişte onu üzen sebep ne ise onu bulmalı sorun neydi neden böyle bitti diye ve hayatına devam etmeli
Cevap sahibi1 yılZor bee
Soran1 yılZordur
Yalnızlığa alistiklarindan değil merak etme. Hemen yeni arayışlara giriyolar o yüzden sesleri çıkmıyor.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar zor gelsede alışığım yalnızlığa 😔
başka bir olasılığım yok012 Yorumla
Soran1 yılNiye yok
- 1 yıl
Kime güvenebilirim ki ❓
Soran1 yılSevgilin oldu mu
- 1 yıl
Evet daha önce oldu ne yazık ki
Soran1 yılNasıl tanıştınız
- 1 yıl
İş yerlerimiz birbirine yakındı
- 1 yıl
Bizim studio mimarlarlık ofisi, o ise veteriner kliniği
Soran1 yılBartın da mı yaşıyorsun
- 1 yıl
Kimin sorduğuna bağlı❓
Soran1 yılAgresif bir cevaba gerek yoktu
- 1 yıl
Agresif bir cevap değil öğrenmek adına sordum ve gayet sakinim 😌 telaşlanma ✋🏽
- 1 yıl
Yıllardır sinir ve stresinden soyutlanmış biriyim inan bana❗
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılHep yalnız olduğum için alışmak zorunda kalmadım hiç
010 Yorumla
Soran1 yılArkadaşın da mı yok
- 1 yıl
Ben sevgiliyi kast etmiştim arkadaş var ama insan manita da arıyor
Soran1 yılSevgilin hiç olmadı mı
- 1 yıl
Hayır 🥺 hiç
Soran1 yılSebep
- 1 yıl
Bilmem hiç o taraklarda bezim olmadı şimdi istiyorum ama olmuyor
Soran1 yılZordur
- 1 yıl
Evet yaş da 32 artık nasip kısmet çok da kriterim yok aslında hafif balık etli ortalama güzellikte biri olsun yeter benim için
Soran1 yılOrt guzelik ne
- 1 yıl
Yani çok güzel olmasina gerek yok çok çirkin de olmasın ortalama bir güzelliğe sahip olsun ben daha çok vucut dolgunluguna önem veriyorum
1 yılMecburiyetin olunca yalnızlık, alışıyorsun, seviyorsun
034 Yorumla
Soran1 yılNiye mecbursun
- 1 yıl
Ortamın yoksa, çevren yoksa, birini bulamıyorsan.
Soran1 yılÜzülür musun bu duruma
- 1 yıl
E yani, her yerde bir başına olmak insana koyuyor.
Soran1 yılHaklısın cevaplara baktım da bazıları iyi benimsemiş yalnızlığı sanırım onlarda sırrı öğrenmelisin
- 1 yıl
Ben yalnızlığı tek çocuk olmakla öğrendim. Yalnız büyüdüm. Benim kadar benimsememişlerdir. Ama bir yere kadar o da.
Soran1 yılSevgilin ya da flortun oldu mu
- 1 yıl
Oldu, çok oldu.
Soran1 yılO zaman yalnızlık pekte cekmedin
- 1 yıl
Son 5 yılı saymazsak evet. 5 yıldır kimse yok.
Soran1 yılBenim hiç olmadı benim kadar bilemezsin yalnızlığı
- 1 yıl
Senin yaşın daha gençtir.
Soran1 yılDegil
- 1 yıl
İkimiz açısından farklı. Sen hiç bilmiyorsun hayatında biri olmasını. Bir ilişki yaşayıpta sonrasında mecbur kaldığın bir yalnızlık değil.
Soran1 yılEvet
Soran1 yılNasıl tanıştınız
- 1 yıl
İnternet
Soran1 yılNiye geç yazdın
- 1 yıl
Yeni gördüm
Soran1 yılİşte miydin
- 1 yıl
Evde uzanıyordum
Soran1 yılYoruldun mu
- 1 yıl
Fazlasıyla
Soran1 yılİşin çok mu yorucu
- 1 yıl
Kafa yorgunluğu
Soran1 yılZor tabi
- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Sen niye saatler sonra yazıyon
Soran1 yılBilmem
- 1 yıl
Bilirsin
Soran1 yılKafam dalgın
- 1 yıl
Niye
Soran1 yılUzun hikaye
- 1 yıl
Vaktimiz bol
1 yılAlışma değil mecburiyet diyelim
İnsan yanlızlaştıkça yok olur ölüme adım adım ilerler yanlız insanın korkucak bir şeyi yoktur o yüzden
00 Yorumla
1 yılYok be ne yalnızlığı. İşte gider hiç bir şey yok gibi davranıp geceleri sessizce yorganın altında ya da duşta ağlarız falan.
00 Yorumla
1 yılHayır erkeklerin 1 lider ve yanında 2 yaver arkadaşları mevcut olduğu için onlarla çok haşir neşir olurlar genelde ama bir nebze yine de
00 Yorumla
1 yılBu kişiden kişiye değişiklik gösterir ve ayrılığa neden olan şey büyükse biraz geç alışıyor değilse alışmamiz kolay oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbence fazla kolay alisiyorlar, o yuzden de kaciyorlar diye dusunuyorum
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru
1 yılHiçbir kadın bir erkek kadar yalnız olamaz erkekler yalnızlıga alıştı mı artık yalnızlık kolaylaştırır
00 Yorumla
1 yılEvet, erkekler genel olarak yalnızlar zaten. Erkeklerin zora sıkıştığında arayabileceği az insan olduğu için daha hızlı alışıyorlar.
00 YorumlaErkeklerin çoğunluğu duygularını belli etmez ama bizimde duygularımız var. İçimizde fırtınalar kopuyor da kimsenin haberi yok.
00 Yorumla
1 yılAz insan çok huzur
O yüzden böyle daha iyi olursa olur olmazsa olmaz sorun degil013 Yorumla
Soran1 yılSevilmek kötü mü
- 1 yıl
Kötü demedim ki
Seni sen olduğun için seven insan ben denk gelmedim
Soran1 yılMücadele etmeden o kişi seni nasıl bulsun ya da buldu nasıl girsin hayatına
- 1 yıl
Ne kadar çaba harcarsan harca Hersey olacağına varıyor.
Bulursa bulur bulmazsa da sorun yok
Soran1 yılDepresyon belirtisi
- 1 yıl
Alakası yok
Menfaat ilişkilerini görünce yalnızlık daha kıymetli olduğunu anlıyorsun
Yanlış bedenlerde olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır
Soran1 yılMenfaat derken örnek ne
- 1 yıl
Cüzdan gibi görülmek
Soran1 yılEvet o kötü seni sevmeli karakterini kişiliğini ruhunu tavrını aşkını
- 1 yıl
Bu devirde o dediğinden kaldı mı sence
Soran1 yılAz da olsa var yeterki şans tanı ümitsiz olma buluncada kaçırma
- 1 yıl
Kısmet bakalım hayırlısı olsun
Soran1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılKolay mı bilmem ama kadınlara göre daha başarılı alışıyorlar. Birazda yapıyla da alakalı.
15 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi kadınlar çabuk alışıyor bence
- 1 yıl
@Arayış0702 bilmiyorum şahsen ben yalnızlığa alışamıyorum.
- 1 yıl
Eskisi gibi arkadaş olabiliriz istersen
- 1 yıl
@Arayış0702 hayır arkadaş aramıyorum.
- 1 yıl
Aradigin için değil zaten aramakla da olmaz ki
1 yılAslında alışmıyor yokluğa alışıyor çaresizce artık kadınlarda evlenmiyor erkek yanlız kalıyor
00 Yorumla
1 yılErkekler yalnız mı kalıyormuş anında başkasına yavşıyorlar
01 YorumlaErkekler içince kendine geliyor çabuk unutuyor yalnızlıgada 1 hafta içinde alışıyor gayet normal 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl33 yıldır yalnızım ve alışmak zorunda bırakılıyorsun. Umarım anlamışsındır. Kimse hayatta yalnız kalmak istemez önünde sonunda birini ister hayatında
07 Yorumla
Soran1 yılNeden zorundasın
Cevap sahibi1 yılYani kimse benle olmayı istemiyor bu yüzden
Soran1 yılNeden istemesin ki
Cevap sahibi1 yılYa kaç kez denedim istemiyorlar işin içine hep maddiyat falan giriyor, mesleğimi beğenmiyorlar annem babam sakat öyle işte
Soran1 yılErkekler güzel kadın ister , kadınlarda maddiyat istiyor. seni karakteri için seven birini bulunca gözün kapali evet demelidin. yoksa yalnızlık kaçınılmaz hem iyi bir şey değil emin ol.
Cevap sahibi1 yılBen zaten evet demiştim ama karşımdaki insan bırakıp gitti
Soran1 yılDemekki düzgün biri değilmiş bir şekilde ya görselliği yanitti ya başka bir şey emin olmadan adım atma
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Erkekler zaten yalnız. Alışmıyoruz yalnızlık zaten bir parçamız...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence daha zor. Alıştıktan sonra da kimseye ihtiyaç kalmıyor zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Erkeklerin kadınlara oranla yalnız kalma olasığı daha yüksek daha kolay alışıyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani o karakter meselesi oyle bi mantık yok acıkcası insanına göre değişiri.
00 Yorumla
1 yılHiçbir erkek yalnız kalmaz yalnızlığı seçen kadındır
02 Yorumla- 1 yıl
Tam doğrusu :D
Yorumları okudum, herkes sitem içinde kadını erkeği. O zaman hata hangimizde?
00 YorumlaSanırım evet. Çünkü zaten hep yalnızlık hissediyoruz
00 Yorumla
1 yılMecburiyetten alışıyor insan yoksa kimse sevme yalnızlığı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalnız kalabilen erkek var mı ki? Evli oldukları halde her birinin 3 er 5 er flörtü var
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılVazgectigimiz birdaha ölse aklimiza gelmez diyelim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKolay değil zor alışıyor alışınca hayatına birini almıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. 11 aydir yalnizim istalbul da rahatlikla her yerde alfa gibi takiliyorum.3 saat sonra kadikiy
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sanırım öyle oluyor aşırı alıştım mesela sadece nadiren sıkıcı geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar çağımızda öyle zalim, maddiyatçı, bencil ve sadakatsiz ki en kötü yalnızlık, en iyi kadından daha iyi yar oluyor adama...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkadınlar yalnızlığa alışır erkekler yalnız kalmak istemezler hayatlarında mutlaka bir kadın isterler en kötü bana yemek yapsın diye düşünürler
110 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@bumblenee yani ben hep öylelerini gördüm hatta sana birini anlatim kadın öldü kocası karısını toprağa vermemiş daha cenazenin ilk günü toplulukta nereye gömelim diye soruyorlar kocası diyor ki bana sormayın ben yarın bir gün evlenirim çocuklara sorun onlar nerede istiyorsa gelip gitmeleri nerede kolay olacaksa onlar karar versin çocukların yaşları en küçük daha ortaokula anca gidiyordur diğeriler daha 20 yaşların başında dediğinide yaptı adam evlendi
Cevap sahibi1 yıl@bumblenee bekarlık kafa rahatlığı değil mi
Cevap sahibi1 yıl@bumblenee inşallah çocuğun yoktur boşanmaların en kötü yanı bu çocuklu ayrılmak
Cevap sahibi1 yıl@bumblenee allah sabır versin
Erkekler zaman gectikce acı çekmeye başlıyor kadınlar zaman geçtikçe unutuyor
00 Yorumla
1 yılHayır onların yalnızlıktan anladığı ciddi ilişki yapmayıp cluplere gidip önüne gelen kadınla sadede takılmak. Asıl yalnızlık hayatına takılmak için bile olsa kimseyi almamak arkadas bile edinmemek.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek kız gibi öyle birden yoğun acı çekmez, uzun süreli hafif acu çeker.
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı şu an arkadaşım bile yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınların yorumlarına baktım da. Ne kadar erkek düşmanı varmış
00 Yorumla
u 1 yılKadınların işi daha kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkızlar gibi ihtiyacımız yok bence kızlar hep birileriyle konuşmak istiyor
00 YorumlaBen insan ilişkilerinden hoşlanmamaya başladığım için, yalnızlığı seçmeye karar verdim. Şu anki durumlarım da beni buna yönlendiriyor zaten. Bir kızla uğraşamayacağım.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılkolay alıstım huzuru kendınde bulunca ınsan hayata bı baska bakıyor
030 Yorumla
Soran1 yılHuzuru nasıl buldun
Soran1 yılÇok mu üzdüler seni
- 1 yıl
uzende oldu uzdugumde aska ınanmam mutlu olmak guzel ama bedelı agır oluyor en ıyısı kımseye baglanmamak hayatıma gırenlere ızın verıyorum ama huzurumu sureklı bozarlarsa ozaman dur dıyorum sımdılık yalnızlık guzel ılerde ne olur bılemeyız
Soran1 yılYaşın doğru mu
Öyle ise çokta geç kalma- 1 yıl
yasım dogru 8 seneyı devırdım sevgılılerım oldu oluyor ınan boyle ıyıyım :) yasımıda gostermıyorum hem ruh saglıgım hem beden saglıgım yerınde cok sukur
Soran1 yılNe zamandır yalnızsın bence bir yıl olmadı
- 1 yıl
turıstık bolgede yasadıgım ıcın sevgılılerım oldu yazın kısın genelde yalnız oluyorum ama hayatıma bırılerı gırıyor ıllakı ama onlarda benım gıbı genelde evlenmıs bosanmıs tekrar evlenmek ıstemeyen kadınlardan olusuyor. bu yaz boyunca sevgılım vardı sanırım 3 aydır yalnızım
- 1 yıl
sen nezamandır yalnızsın sanırım senınkı daha cok yenı
Soran1 yılHiç olmadı
- 1 yıl
neden boyle bır soru sordun bende sevgılınden ayrıldın onun ıcın soruyorsun yanı sevgılın ıcın sordun sandım
Soran1 yılÇünkü tanışmaya çalışan erkek yok. turkiyedeki erkekler kadınlardan soğuduğunu düşüneceğim artık.
- 1 yıl
artık erkekler evlenmekten korkuyor turk kadınlarıda evlılık ıstıyor bu yuzden eglenebıleceklerı kızlara yonelıyorlar. yoksa bu ulkede kadın basına 4-5 erkek duser tabı bu benım gorusum ayrıca yenı nesıl erkeklerı kızdan beter trıp atan ve nazlanan erkekler cogaldı ya :) komık gelıyor bana
Soran1 yılEn korkunç ya trip atan erkek. bn bile atmıyorum trip
- 1 yıl
sende bu erkek bollugunda nasıl sevgılı buamadın ya emınım bır suru teklıf veya yanasmaya calısan erkek oluyordur sana sen mı zor begenıyorsun acaba
Soran1 yılYok nerdee
- 1 yıl
senın yas ka ılgınc bence bulundugun ortamlardan kaynaklıdır. Asosyal mısın
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
sosyal medyadan tanısıp gorusmeyı denedın mı bırılerı ıle
Soran1 yılSapık oluyor genelde
- 1 yıl
dogru haklısın zaten genelde de asosyal tıpler burada. ama senınde bu asosyallıkten kurtulman lazım dısarı kız arkadaslarınla cıkıp takılman lazım ortamlara
Soran1 yılArkadaşım yok
- 1 yıl
hangı sehırde yasıyorsun
Soran1 yılAnkara
- 1 yıl
aslına Ankara cok sosyal bır sehır sana yardımcı olmak ısterdım ama ben ızmırdeyım
Soran1 yılİnsanlar soğuk
- 1 yıl
herkes oyle degıl ben mesela kolay ıletısım kurarım cok samımı ve sıcakkanlıyım karsımdakı ıyı nıyetlı oldugu surece ıyı nıyetlı davranırım
Soran1 yılBilmiyorum bana öyle denk geliyor
- 1 yıl
pekı ne olmasını ıstersın yanı sana nasıl yardımcı olabılırım
Soran1 yılElden bir şey gelmez
- 1 yıl
yaz tatılı ızmıre gel ben senı sosyallestırırım
- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026