Selam canlar,
İlişkinin devam etmesi için sorunlara çözüm arayan ve her ne pahasına olursa olsun sevdiğini koruyanlardan mısınız? Yoksa hiç uğraşamam diyerek yolunuza mı bakarsınız?

Selam canlar,
İlişkinin devam etmesi için sorunlara çözüm arayan ve her ne pahasına olursa olsun sevdiğini koruyanlardan mısınız? Yoksa hiç uğraşamam diyerek yolunuza mı bakarsınız?

Eğer karşı tarafın aşkından eminsem ve onun çabasından da eminsem sonuna kadar çabalarım sonuna kadar emek veririm, mücadele ederim ama eğer verdiğim çabanın karşılığını alamıyorsam 1 kez denerim 2. Kez direkt gider hayatımdan çıkar karşılığı olmayan hiçbir duygunun kıymeti yok gözümde...
İnsan sevmeyince mecbur olmayınca çaba harcamaz hiç sevmedim çabam olmaz ama diyelim ki evliyim o konu başka çaba gösterirdim ama bir yerde olmuyorsa da uzatmamak gerek
Artık ne Görüyorsam onu gösteriyorum ne bir kalem az ne bir kalem fazla
Soru puanlanabiliyo mu? Süper, ultra, mega.
Cevap kafamda çok karışık. Çok hazıra konduklarım oldu, emek verdiklerşm oldu, bitsin diye baktıklarım oldu. Ama, kendini hangisiyle tanımlarsın dersen, kestirip atana daha yakınım.
Karşı cins bana açıldı, kabul, red, ve hatta arasından seçmek zorunda kaldığım oldu. Şu an ki durum dahil
Gibi. Ya da, uğraş verdiklerim de, genelde ayrlıktan sonra daha çok üzülen taraf oluyo.(DU)
Cevap
13Cevap
çaba harcarım. ama duruma göre silerim de
Şöyle ki ben ilişkiyi düşünüp iyiye haraket ediyorumsa ve o hiç bir çaba sarf etmiyorsa hiç var olmamış gibi hayatıma devam ederim
Çaba harcarım gerektiği yere kadar son aşamada pes ederim o adamın buna değmiyceğini anladığım zaman.
Bir kalemde silerim ben hata yapmamaya özen gösteriyorsam o da gösterecek
Çabalarım bir çabada görmek isterim zorluyorsa da ayrılırım olay bu ben bi insanı bi anda silip atamam tamam ilişki biter ama içte bitmez bitmesi zaman alır ama bitter sonunda.
Kimse için çaba gösteremem şu saatten sonra, s! k€er atarım.
Pardon siler geçerim.
Bir kalemde silip atarım değecek insan var degmeyecek insan var çok kolay silerim eğer hoşuma gitmiyorsa ve bana iyi gelmiyorsa
Gerekli çabayı sağlarım eğer bir geri dönüşü yoksa, verilen emeğe ve zamana yazık.
Benim verdiğim degeri anlimiyorsa benim ilişkimi kurtarmak için gösterdiğim çabayı görmüyorsa yolun açık olsun derim
İlişkilerimde genelde çaba harcayan taraf olurum 💪 ama bir noktada işler gerçekten yürümüyorsa, silip atmayı da bilirim ✂️
Çaba değilde şans veren sonra vazgeçilen tarafım daha çok.
Çok çaba harcayan. Ama bir yere kadar. İncelediği yerden de koparırım.
Harcadığım çabaların ziyan edildiğini gördüğüm an bir kalemde silip atanım
Karşı taraftan ne kadar çaba görürsem o kadar karşılık veririm.
Sevdiğim kızlara o kadar çaba harcadım ama beni reddettiler kendi bilecekleri iş bana ne 🤷♂️
kesinlikle bir cozum bulmaya çalışırım öyle kolayca silip atamıyorum ben
caba harcarim ama kendimi hice sayacagim bir raddeye asla getirmem olayi
Çaba görürsem çaba harcarim, ne eksik ne fazla.
Bir yere kadar sonuna kadar çabalarım baktım ki hala aynı direkt anında silebilirim
Çaba harcayan. Sevince neden silip atayım. Affedilmez bi hata olur o ayrı
Ben çözüm ararım ama karşımdaki bir adım atmıyorsa ben de çözüm aramam uzatmam da biter gider
Soğursam hiç uğraşamam ama devam etmesini istersem istediğimi alırım
Seviyorsam çaba harcarım
Çok çaba harcadım için bir kalemde siliyorum artık değmeyecek kişilere zaman kaybı yasadim için
Elimden geleni yaptım, yaparım. Karşıdan da bunu beklerim. Yapmıyorsa cehennemin dibine kadar
bir kalemde silip atarım
Silip atan tarafım genelde
Yanlış yaparsa bir kalemde siler atarim
Çaba harcayan tarafım.
Her ikisinden de olmalı
Önceden çaba harcardim artık silip aatarim
Çaba harcayan
İkiside benim biraz çabalar sonra bi anda giderim
Kimse olmadı
Kimseye çaba harcayamam siler atarım
İkisi de olmalı
Silip atan