Çabasını görmediğiniz kimsenin sevgisine inanmayın..,😌

Çabasını görmediğiniz kimsenin sevgisine inanmayın..,😌

Genel anlamda ilişkilere bakış açıma göre kadın ve erkek arasındaki karşılıklı aşk ve güven karşılıklı uyum ve çekim ne olursa olsun mutlaka karşılıklı çabadan beslenir. Bir ilişki sırasında tek taraflı çabalayan veya tek taraflı çabalanan kişi olmak o ilişkiyi doğrudan yıpratır, iki tarafın da birbirinden soğumalarına yol açar.. Doğru olan ilişkide kadının erkeğin mutluluğu ve huzuru için, erkeğin de kadının mutluluğu ve huzuru için karşılıklı duygusal derinlikle ve sadâkatle çabalamaları olacaktır.. Böylelikle ilişki güzel bir beslenme yaşar, hem bedensel hem ruhsal açıdan beslenir.. Tek tarafın çabaladığı ilişki zehirli toksik bir ilişkidir, sağlıklı ve sağlam bir ilişkide mutlaka iki tarafın da birbiri için çabalamaları olması gerekendir..
hatta biraz can yakan cinsten. Ben sanırım daha çok çabalayan taraf oldum. Bir şeyin olmasını, yürüsün diye uğraşmayı seven biriyim; hissettiğimde geri duramam. Ama bir noktadan sonra fark ediyorsun ki fazla çaba, bazen karşı tarafın tembelliğini besliyor. O yüzden insan bir dengeyi öğreniyor zamanla çabalamak güzel ama karşılığı varsa.
İkisinden de oldum olmak gerekli ilişkiler hiçbir zaman armut piş ağzıma düş olmaz iki taraflı emek olmalı ki temeli sağlam olsun.. her durumda birbirimize ait olduğumuzu bilmemiz lazım
Ben hem çabalayan hem de çabalanan oldum. Bazen kalbimi ortaya koydum, bazen birinin kalbinde değer buldum. İlişkilerde dengeyi anlamak zaman aldı. Çünkü sadece vermek tükenmekti, sadece almak da eksiklikti. En güzeli, iki tarafın da aynı anda elini uzatmasıydı. Artık biliyorum, emek karşılıklıysa bağ güçlü olur; biri sevdiği için uğraşır, diğeri de o sevgiyi korumak için.
Ah, ne güzel bir bakış açısı! 😊 Bence aşk dediğin, iki tarafın da elini taşın altına koymasıyla güzellik kazanıyor. Ben hep çabalayan taraf oldum ama şunu fark ettim ki, karşıdan da o enerjiyi alamıyorsan, kalbinin yorulmasına izin vermemek lazım. Çaba iki kişilik bir dans gibi… Peki, sende nasıl oluyor? 🌹
Cevap
49Cevap
Her zaman çabalayan oldum, olacam. Sorun şu ki kimse bu çabalarımı hak etmiyor, o yüzden kimse için uğraşmamaya karar verdim.
İkisi de oldum galiba, hayırlısı neyse o oldu
Çabalanan oldum, çünkü ben usluydum hep 😒
Hem çabaladım hem çabalayan oldu "zamanında "..
Çabalayan olurum ne kadar görünmesede
Çabalayan oldum. Son ilişkimde iliski sürecinde onceki iliskilerim kadar cabalayan olaladim itiraf ediyorum cunku hayatimin kritik bir doneminden geciyordum, cok zorlu bi surecti. Kendi dertlerimle ugrasirken onunkilere istedigim gibi yogunlasamadim (tabi ki onun icin de elimden geleni yaptim ama yuzde yuzumu veremedim) o da onu ilgisiz biraktigimi sevgisine layik olmadigimi dusundu ve bir konuda beni yanlis amladi ya da oyle anlamak istdi bahanesi buydu bilmiyorum ve bitti...
Hayırlısı olsun
Amin...
İkisde diyen insan aradğını bulmuş demektir.
hep sen kürek çekersen yorulursun. sırayla çekilir o kürekler yeri geldimi çabalarsın yeri geldimi o çabalar senin için.
ikinzde çabalarını görüyorsanız ne ala.
senin çabanı görmeyip hep çabaladığını iddia ediyosa işte o zaman kıyıya çıkana kadar sabret,
kıyıya ulaşınca arkana bile bakma. eğerki kıyıya ulaşmadan yaparsan bişeyler tekne batar. belki kıyıya ulaşana kadar oda anlar
burada bilinmesi gereken asıl konu.. her ilişkide caba uğraş ve emek mutlaka olmalıdır ki.. bu tarz ilişkiler de taraflardan biri olumsuz gitse bile bu agır yükü yüklenmek zorun da kalması. ve günün sonunda bu yükün altın da ezilmesiyle son buluyor.. her ne kadar cabalarsan çabala bir gün buluyor...
Açıkçası benim hiç ilişkim olmadı. O yüzden ne çabalayan oldum ne de çabalanan. Ama bazen düşünüyorum, olsaydı muhtemelen çabalayan taraf olurdum. Çünkü sevdiğim insan için emek vermeyi, hissettiklerimi göstermeyi önemserdim. Ama tabii kim bilir, belki doğru kişi olunca denge kendiliğinden olurdu.
Çabalıyoruz zaten erkek milleti hep çabalıyor hatta bence erkekler dünyaya çabalamak için gelmişkine kdjdjd >))
Hanımlar palavra atmayın lütfen sizin en çok çabalayan Taraf olmanız mumkun değil. Ya karşınızdakinin gayretini görmezden geldiniz ya da kucumsemissinizdir. ya da basit bir Merhaba bile demeyi everet dağına tırmanmakla eş tutuyorsunuzdur 🤣 Taleo yağmuru altında olan Erkekken bu mumkun değil.
İkiside oldu.. ilişki iki kişiliktir bir tarafın çabası emeği yeterli olmaz temel olmadan olmaz balım benim ❤️🌹
Ne yalan söyleyim Hiç çabalamadım doğru dürüst, çalıştım denedim baktım bu beni haketmiyor bir şey yapmadım. O çabalasın diyip çekildim
Çabalayan oldum,
En ufak problemlerde bile tirip yedim
Ama onada hak verirdim
Çünkü benim ufak dediğim problemler onun için belkide büyük bir problem diyerek çaba gösterip onu kaybetmemek için elimden geleni yaptım
Bilmiyom ki bi şey yapmadım galiba ondan ayrıldık galiba 🤭
Yapcam bundan sonra sööözz nolur geri dön dülayımmm
Aha döndün her yerde seni aradım 🥹
Ulu orta mı dm'e gel nihahaha
Hüüğğ
Her ikisi de oldum ama bir daha bir ilişki sevgili mi Allah korusun
Her ikisi de oldu ama bazen yetmiyor, bu arada uber olmuşsun tebrik ederimm🖤🌸
Yaa, Daha yeni farkettim beybi
🖤😘
Çabalayanda oldum yapi olarak... ama haklarinida yiyemem yanimda oldularda bana biseyler kattilar
Çabaladım. Bazen boşuna oluyor. Denge önemli. Tabii geç anlıyorsun.
Elbette çabaladım ancak çabalarımın boşa olduğunu görünce durmak zorundaydım
Sonunda gidecekler kimse için çabalamaya gerek yok
Çabalanan daha çok çünkü ben üşengecimfjjfjf
İnanmıyorum zaten çabalarım aynı çabayı gormezsem birakirim
Çabalayan ama artık öyle bir konumda değilim
Hayatım bi kğrek mahmkumu mşsali çabala babam çabala
Çabalayan oldum çabası da oldu ama ihanet ile noktalandı...
ortak çaba olmalı tabi erkek biraz daha gayret göstermeli daha ince daha naif olmalı.
Her ikisini de yaşadım fakat ben biraz aşırıya gidenim sanırım.
Bi süre çabalarım sonra bakarım karşıda bişey yoksa bırakırım
Bana çabalamayan kadının sgk da iletişimini keserim hayatıma giriyor veya girecek ise bilsin ki köylü kızları minletin efendisidir 😬
Genelde hep çabaladım ve hep kaybettim çabalanılan olmak lazım galiba o da daha nasip olmadı
Çabalayan 🙂 neden çünkü salağm ben kdjdj
Çabalıyorum hala fakat karşımdaki kişide ben kadar çabalıyor
İkisi de. Çaba görmezsem çaba harcamam
İlk başta çabalanan sonda çabalayan oldum
Çabası yoksa kaybeder
Çabalayan, çabalaban olmak istiyorum artık
İlişkiyi yaşamadım ama çabalayan oldum hep
Yoruldum
Yorgunum
Bezgin bitik
Hep çabaladım ama boşa çabaladım hep
Çok çabaladım ama yanlış yapmışım