Hangi kızla evleneceksin? Yorum size kalmış, siz ne diyorsunuz?

Gece eve 12den sonra gelenle mi? Ailesine karşı gelmeyi marifet sayanla mı? Hangi kızla evleneceksin Ortam için her boku yiyenle mi? Sanal alemde herkese yazıp, geleceğini düşünenle mi? Hangi kızla evleneceksin arkadaşım? Gözüm senden başkasını görmüyo deyip, yoldan geçen erkeğe oha taparım diyenle mi? Hangi kızla evleneceksin? Erkek gibi küfür edenlemi, yoksa şişenin dibine vurup ayyaş gibi gezenle mi? Hangi Annenin elini öpeceksin lan? Kızına oturup terbiye nedir öğretmeyenin mi? Yoksa kızının yaptıklarını zamane gençleri deyip geçiştirenle mi? Hangi Babadan kız isteyeceksin? Kızına namus nedir öğretmiyenden mi? Yoksa kızına rakı içirip, kadeh tokuşturandan mı? Soruyorum; Hangi babadan kız isteyeceksin?
Güncellemeler
+1 yıl
arkada$lar okuyorum da, ne cok gocunan olmu$ yha :D... bu meseleyi neden SEN diye bakiyorsunuz anlamadim... yane ben bu soruyu sorduysam, kendim tam tersi oldugum veya benim de yukarda anlatilanlar gibi oldugum anlamina gelmiyor ki...

Benimle bi ilgisi yok, arkada$in biri bunu bana mesaj olarak atti, kendisi baya dertli bu konular da.. bende kizlarsoruyor ekibine sormak istedim...
Hangi kızla evleneceksin? Yorum size kalmış, siz ne diyorsunuz?