Seviyor mu ama o ayrıldı? Ne yapmalıyım?

20 yaşındayım. sevgilimle ayrılalı 2 ay oldu. 2 yıllık bir ilişkimiz vardı ve birbirimizi gerçekten çok seviyorduk. Bir sürü güzel anımız var. İkimizde ilklerimizi birbirimizde yaşadık ve birbirimizin ilk aşkıydık. Ama ayrı dünyaların insanlarıydık. O çok muhafazakar bense seküler bir aileye sahibim. Onların maddi durumları orta bizim daha yüksekti. Ama ben onu o olduğu için seviyordum ve hiç parayı önemsemem. Annemse zengin bir eşle evlenmemi istiyordu ve erkek arkadaşımı sevmiyordu. Bende sevgilimin erkek ortamını sevmiyordum çünkü hepsi pis insanlar. Sevgilimle son 2 ay benim büyük bir sınavım var diye çalışmaktan hep de aileme de vakit ayırmak istememden daha az buluştuk. Sonda da onun arkadaş ortamı yüzünden bir kavga ettik ve ben senden soğudum ayrılmak istiyorum dedi. Bende ona o kadar ağladım ve korkak olduğunu söyledim ki. 2 ay geçti beni takipten çıkarmadı, hikayelerimi hep izliyor ve bir daha kimseyi sevmicem bir zamanlar ayrılmazdık sana olan aşkım sonsuz diye bir film klibi paylaşmış. Sizce seviyor mu? Ben anlamıyorum napıyor. Başka bir film klibi paylaştı oğlan kıza beni affetme diyor. Nedir amacı?

Seviyor mu ama o ayrıldı? Ne yapmalıyım?