Günümüzde ayrılıklar, boşanmalar çok arttı. Evlenmek kadar boşanmanın da normal olduğunu düşünüyorum. Tabii ki herkese mutlu bir hayat dilerim. Aşk evlilikleri sanki daha kısa sürüyor gibi. Gönlünüzce olsun 🩷🩷

Günümüzde ayrılıklar, boşanmalar çok arttı. Evlenmek kadar boşanmanın da normal olduğunu düşünüyorum. Tabii ki herkese mutlu bir hayat dilerim. Aşk evlilikleri sanki daha kısa sürüyor gibi. Gönlünüzce olsun 🩷🩷

Türkiye şartlarında evlilikler diyardan gidemediği için deve gütmek oluyor genelde. Aldatsa ayrılırsın şiddet olsa ayrılırsın ne biliyim sevgi bitse ayrılırsın. Ama özel hayata saygı duymayan kayın validelerden, abim bizi değil karısını gezdiriyor sadece diyen görümcelerden, ben kendimi harap ediyorum biraz da diğer gelin kendini harap etsin diye bekleyen eltilerden sebep ayrılamazsın çünkü kocanı seviyosundur. Bir ömür iç huzursuzlukla yaşar kocanın koynundayken bile boğazına yumru gibi oturan laf sokmaları düşünür durursun : )
Apt*l evliliği seçeneği neden yookkk. Kendilerini aşık sanıp evcilik oynamak için evlenenlerin evliliği kısa sürer. Evliliğin ciddi bir olay olduğunu kavrayabilen her çift içinde aşk olmasa dahi o evliliği sürdürebiliyor. Ha hoş bir şey mi değil
Günaydın beybi
Güno aşkom
Aşk evlilikleri değil de aşk zamnedilen evlilikler daha kısa sürüyordur evet.
Çünkü diğerinde belirli gekenek ve görenekler sebepli kolay kolay noşanma olmuyor. Bu olmasa aslında görücü usulü olanlar daha erken biter. Kocamdır ne yapsa yeridir düşüncesi olunca kağıt üzerinde devam ediyor.
Aşk evliliğine gelince gerçekten aşk ise bitmez, zannedilen ise biyer.
Cevap
12Cevap
aşk olmayan evlilikler biter
Mantık evlilikleri kısa suruyor genelde
sırf evlenmek için evlilik yapanların evlilikleri kısa sürer
Mantıksız olan evlilikler bence. Karşındaki kişi seni anlamıyorsa gerçekten o ilişkiye hiç başlamamak gerekiyor boşuna zaman kaybı
Genelde sorun ekonomik oluyor. Evlenenlerin çoğu boşanıyor
Biri parayı sayar, öteki "dur bir de ben sayayım" diyince kopmalar başlar
Mantık evliliği uzun sürer tahmin... aşk anlık heves olunca bir zaman sonra biter...
Gorucu usulu evliler kesinlikle daha istikrarlı insanlar daha mecbur hissediyor cunku
Sevgi saygı bitince ikiside biter.
Bu zamanda her ikiside...
Karşılıksız evlilikler hemen biter
Saygısız olanlar..
görücü usulü
İkiside bitebilir ya
Ona bağlı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?