Internetten kiminle tanışsam ekiliyorum. Bunun sebebi ne sizce?

Ben pek internetten tanışan biri değilim. Şimdiye kadar 3 kez başıma geldi. Internetten tanıştık birkaç hafta yazıştık, konuştuk. Gayet iyi anlaştık. Her konuda uyumluyuz, eğitim meslek tip yaşam tarzi vs. Yaşlarımız bile aynı. (Ikimiz de 40 yaşindayız) tip olarak da gayet güzelim bakimlıyım ve yaşimdan çok genç göründuğümü söylüyor herkes. Sosyal hayatta yaşımı bilmeyenler şaşıriyor hatta. Yani dış görünüş olarak sorunum yok. Hiç evlenmedim.

Hayatıma bir düzen vereyim diyorum, yuvamı kurayim uygun biriyle tanışayim, doğurganlik yaşım geçmeden çocuk sahibi olayım diyorum. Ama neden bilmiyorum olmuyo.

Internette tanışıyorum her şey mükemmel giderken ve buluşmaya karar vermişken mesela yarın buluşalım diye plan yapmışken o gün sabahtan itibaren irtibatı koparıyor erkekler. Yazmiyor, mesaja cevap vermiyor, arıyorsun telefonu açmiyor ve ortadan kayboluyor.

O kadar şaşirıyorum ki sebep düşünüyorum hiçbir sebep bulamıyorum. Acaba yaşım 40 oldu o yüzden mi? Gerçi onların da yaşı 40 idi. Genç biriyle de görüşmüyorum ki benle niye oyun oynasın. Evli değil o konularda işi şansa bırakmam. Kendimde başka bir kusur da bulamıyorum. Niye böyle oluyor anlamıyorum.

Bir erkek bunu niye yapar?

Internetten kiminle tanışsam ekiliyorum. Bunun sebebi ne sizce?