İnternetten tanıştılan kişiyle buluşulur mu?

Ay ne var herkes abartıyor tabiki buluşulur. Ben yeni biriyle tanıştım, buluşacağız haftaya kendisi çok kibar ve hoş bi bey, kötüyük yapacak birine asla benzemiyor: profil resmi görseldedir ⏬⏬
Bence internetten tanışmak ya da başka bir vesile ile tanışmak arasında fark yok hatta internetten tanıdığın insan sana daha açık bir şekilde fikirlerini paylaşıyor neyse o yani... Aşk olsun bana da cevap vermedin bak adam mı yiyoruz sanki 😛🤣
Ya yersen 😂
Valla yemem
Çok seversem biraz ısırırım sadece o kadar 😅 ama canını yakmam merak etme şaplak atmayı da seviyorum ayrıca ama bunların hepsi sevgiye dahil korkma 🥰
Yok yok saol teşekkürler 🌝
Sen bilirsin 😁
Ahahahhhhh güncellemeyle bak
Valla hiç üzerime alınmıyorum
Tabi kötü insanlar da var ve karşınıza çıkar ama doğru düzgün tanımadan zaten buluşmayın
Biraz tanıyıp konuşup tavırlarını görüp ona göre buluşun
Yoksa her şey olabilir tabi
Onu seçip anlamak da size kalmış 😊
Size yazmadım ki güncellemeyi 😄 ama cidden kimseye güven olmaz
Tamam ben de kimseye güvenmem güven problemim var
Ama karşımdaki de bir insan sonuçta herkes seri katil gibi düşünmek de normal değil yani bunu demek istiyorum
Eğer buluşmak istiyorsam iyice tanımak isterim
Görüntülü konuşurum
Olaylara verdiği tepkileri mantıklı mı yoksa sorunlumubdiye bir bakarım sonra buluşma kararı alırım
Ki buluşma da öyle orman evinde olmaz 🤣 kendini öldürtmek istemiyorsan tabi
Bence kişiye göre değişir , İnternet üzerinden tanıştığınız biriyle buluşmadan önce güvenlik önlemleri almanız önemlidir. İlk buluşma için halka açık bir yer seçin ve bir arkadaşınıza veya ailenize nerede olduğunuzu ve kiminle buluştuğunuzu bildirin. Ayrıca, buluşma sırasında kişisel bilgilerinizi ve adresinizi paylaşmaktan kaçının.
yaaaaaaaaaaaa melek gibi adam bu. ben de tanıyorum kesinlikle harika date <3
Bencedeee bende çok hoş buldum kendisini
evlenin <3
Benim için kendini kesen bana zarar vermez oyle kalite biri fjfjfjfjfj
hahahahahahahh kesinlikle katılıyorum :D :D
😄
yanında limonda götür beyin salatasına iyi gider
Nasıl yani ne demek bu
Hepsini izledim 😂😂😂 niye ele veroysun adamı hoş mu yaptığın bütün sırrı bozduh
Harika 😂
💐💐
Cevap
39Cevap
Buluşulur tabii, herkesle değil artık iyi tanıdığın insanlarla buluş.
Buluş ama halka açık mekanda insanlarin bulustugu yerde , olsun tacize ugrayabilirsin, veya gasp ugruyabilirsin ilk bulusmada cocugu tanimani oneririm insanlarla nasil konustuguna bakmalisin, daha çok konusmasina, ve soylediklerinin dogruluguna bakmalisin, ve kesinlikle seni eve birakmasini istememelisin o istese bile izin vermemelisin
İnternet ortamında hangi platform üzerinden tanişıldığına oranla durum degisebilir.
Doğru, düzgün ve seviyeli birisi ise sayet buluşulmasinda bir sakınca görmüyorum.
Önce iyi analiz etmek sonra görüşme faslına geçmek gerekir bence.
Boş, beleş sitelerde de bazen doğru ve düzgün insanlar yer alabiliyor
Bu adamın fılmlerı cok ıyı tam dramatize karakter oyuncusu en son ''onur savaşı'' nı ızlemıstım. Sitede herkes bırılerıyle bulusmus ben soguk ınsanım bulusmadım .. Kalbi temiz , Allah korkusunu olan , kaliteli biri olursa buluşulur, gorusulur. Arkadas olunur ya da ne bıleyım flort gıbı konusuyorsundur ılk bulusma yapılrı falan vesaıre... ben karsı degılım buna. Insan hayatına yenı bırını alacaksa nerden buldugun onemlı degıl nasıl bırı oldugu onemlı.
Ya buradaki despotlara ne bakıyorsun.. buluşulur tabii ki. Sanki başka şekilde tanıştıkları insanların hepsi melek çıktı da tüm şeytanlar internet ortamında takılıyor, düşünce böyle...
Buluştuğum oldu ve hiçbir sorun yaşamadım. Ama büyük bir risk tabi. Emin olmadığınız kimseyle buluşmayın
Genelleme yaparsak çok sıcak baktığım bir durum değil ama istisnalar olabilir. Keyifli akşamlar..
%0,001 oranı ile olabilir. Asla demiyorum tabi ki.
Bacım sakın buluşma valla manyak kaynıyo ortalık
Kamelyalı kadını okudum zarif güzel ve asil kadın kadın ölüyordu sonunda galiba
Harika bir romandır. Ölüyor evet
Doğunun limanlarını da oku güzeldir
:)))) görsel cok iyi
annem göster ama görüsme dedi
Görsel harika 😂
merak etmemek lazım iste :)
Atasözlerimiz ve güzel 😄
tecrubedir :) öngörü olamaz :) örnek alırda ya denersek :)
hos bir musubet :)))))))
Hahaha aynen öyle azizim
herkes annesini dinlesinnnn :)))
Aynen hocam
Böyle biri ile yiyişmelik olur :D
Buluştuklarım oldu. Ne ben zarar verdim nede onlar.
En güzeli ise seninle olandı
Bu adam Hannibal 😱😱😱 sakın cikma kız seni yer bu herif. 😱
Şahaden guven duyacağim biri bulabilirsem buluşurum. Uyusma çekim ile alakalı
Hee ya dimi abartıyorlar içinden ne çıkacağı belli sonuçta sjsjjs
Uzun süre konuşulduysa ve tam bir güven oluştuysa olabilir
buluşulur herhalde lâkin hiç buluşmadım o şekilde
Buluşırum neden bulışmıyım illa ciddi ilişki olacak diye bir kaide yok 😂
Bunu yapacak olanlara "Tinder Swindler" filmini öneririm. Bir daha düşünün. 😄
Güveniyorsan ve başbaşa kalınmayacak bir ortamdaysan buluşulur ne olacak
Cinsiyeti konusunda emin olduktan sonra evet.
Çünkü Mehtap diye Mahmut çıkabiliyor
En İyi Cevap