İnternetten biriyle tanıştım. Aşağıda fotodaki ünlüye benziyor, ikizi gibi. Gerçekte Fuat abi çıkmasından korkuyorum 😂 Bu haftasonu görüşcez. Hiç sapık gibi konuştuğunu görmedim. Sizce buluşmalı mıyım? Eski sevgilimden ayrılalı 20 gün oldu. Kısmetim açık napim cazibeme yetişemiyorum 😂
Vay be hiçbir kız benim için böyle bir paylaşım yapmadı acayip kıskandım. Bu çok gurur okşayıcı birşey. Soruya cevap vereyim : Artık internetten buluşmayacan da nereden buluşacan? Dışarda benimle tanışır mısın? Dediğimizde kabul eden mi var? Yok. Dışarda bakışabildiğin kimse yok dışarda konuşmaya çekiniyorsun her an imdat sapık diye bağırabilir. Artık mecburen internetten tanışıp buluşuyor millet.
Hahah olur bir gün ya 😂 Çok etkilendim çocuktan valla internetten tanisanlarla dalga geçerdim. Doğru söylüyosun eski sevgilimle iş yerinde tanıştık mesela. Yoksa durduk yere kafede, yolda kimse gelmeye cesaret edemez 😂😂
Eskiden buluştuğum kişiler oldu. Soruyu görünce de aklıma eskiden yaşadığım bir olay geldi. Lisedeyken bir oyunda iki kişiyle tartışma yaşamıştım karne gününe de az kalmıştı okulumun adresini verip karne günü buluşalım demiştim. Saat bile ayarladık çok emin konuşuyorlardı hesaplaşacağız diye. Karne günü geldi okulun önünde tam iki saat bekledim ne gelen olmuştu ne de giden. Bu da ne zaman aklıma gelse güldüğüm bir anımdır.
Hiç netten manita yapmadım çok eskiden 0. face felan varken yapmıştım neyse, şimdi Bi kızla konuşuyorum ve görüşmek istiyor benle dimi ben direk wp görüntülü konuşurum baktık anlaşıyoruz buluşmayı ben ayarlarım hoşuma gitmesse de tatlı dille kapatırım mevzuyu ne bu kasıntı millette anlamıyorum. Buluşalım görüşelim ne çıkacak acaba aksiyonmu seviyorsunuz anlamadım
Buluşulur , sonuçta sosyal medya da bir araç. Belki cafede görsen gidip tanışma cesareti bulamayacaksın kendinde , sosyal medya bu fırsatı sunuyor sana. Ayrıca ne olabilir ki? En fazla oturur olmadı der kalkarsın