Sonra ben bunun instagram hesabını kendi telefonumda açtım. Mesajlarını takip etmeye başladım. 2 erkekle mesajlarını yakaladım biraz samimi. Sonra ekran görüntüsü aldım. Ona gösterdim aramızda bir şey yok yüz yüze görmedim bile dedi. Ama biriyle çok samimi aşkım canım falan seni çok seviyorum diye söylemeler oldu. Sonra yeminler etti söz verdi bir daha kimseyle konuşmayacağım dedi. Birazda beni suçladı beni çok boşladın hep iş hep iş ailene vakit ayırmadın dedi bende ona söz verdim ve hep vakit ayırmaya başladım. sonra tekrar yakaladım mesajlaşırken bu sefer boğazını sıktım bıraktım bayıldı. Evi terkettim 15 gün gitmedim sonra aradı gel konuşalım dedi tekrar söz verdi yemin etti ama beniö hiç güvenim kalmadı. şu an. Benden halen soğuk yaklaşmıyor. Beni rahat bırak çok sıkıyorsun diyor başımdan ayrılmıyorsun diyor hep beni takip ediyorsun diye söyleniyor. Adı çıkmış dul kadının biriyle arkadaşlık yapıyor. Ben bu kadının nasıl aklını yerine getirebilirim. Annesine söyledim onu bile dinlemedi. Boşanmak istemiyorum çünkü seviyorum ve çocuğumuz var ama akıllanıp düzelmesini istiyorum
Lütfen yardım edin bana fikir verin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer