Ben aramadan telefonla hiç bir şekilde sevgilim aramıyor neden?

Öncelikle ilişkimizin sevgili olarak 6 ayı sevgilimle gün içerisinde mesajlaşıyoruz birbirimizden haberimiz var gittiğimiz yerleri gidicegimiz yerleri haber veririz günaydın mesajları gün içerisinde ne yaptığımızdan fakat ilişkinin başlarında telefonla konuşurduk hep yarım saat bir saat vs son zamanlarda özelikle üç gün ya da dört gün ben telefonla aramasam arayacağı yok şakayla karışık yüzünü göremiyorum fazla artık sesinide duramıyorum dedim hayatım iş yoğunluğu falan zaman bulamıyorum ben unutursam sen ara dedi tamamda hep mi olur yani kaç hafta bu şekilde yani bir ara onu dedim diye aramıştı yalan yok ama sürekli de diyemem ki ara diye insanın içinden gelmesi lazım dün sohbet ettik biraz canım sıkılıyor dedi ne oldu dedim bilmiyorum arada böyle oluyor isde yine ayım geldi herhalde dedi ÖZELLİKLE BU KISMI ERKEKLERE SORUYORUM SİZ ERKEKLERDE BÖYLE DÖNEM DÖNEM BİR ÜZÜNTÜ FALAN VS NE BİLİM OLUYOR MU GERÇEKTEN çünkü bir ara daha sevgilime bu şekilde olmuştu bir iki gün sonra iyim hayatım arada oluyor öyle şeyler diyordu sevgilim yazılım şirketinde çalışıyor masa başı ofis hesab kitap vs bende tekstil sektöründe fakat benim çalışırken gün içinde mola saatleri dışında telefonla konuşmam yasak onun dışında sorun yok evdeyken de hep musaitim zaten ben evdeyken de o çalışıyor ama onun telefon yasağı vs yok istese on dk arar yani sesli konuşmak için bilemedim ya sizce telefonla aramayan sevgili özlemiyormudur merak ettim birde içimde şu an sanki bana karşı ben öyle düşünüyorum sanki isteksiz ilgisiz gibi ya da ben mi yanlış hissediyorum bu şekilde düşündüğüm için lütfen düşünceleriniz çok önemli benim için

Ben aramadan telefonla hiç bir şekilde sevgilim aramıyor neden?