Son mesajdan veya görüşmeden sonra en son her şey yolunda sanıyorsunuz, ama merak da ediyorsunuz..
-Selma, nasılsın sesin soluğun çıkmadı +İyiyim aşkısı, öyle takılıyorum nette -hah iyi keyifler yerinde yani iyi bari +Olmaz mı şu Kasım indirimlerinden sepet yapıyorum ay hangisini alacağımı şaşırıyorum hepsi birbirinden güzel -sana yakışanlardan al bir kaç tane işte , ama çok tutmasın bak ödeyemezsin sonra + Ya aşkım bende onu düşünüyordum şimdi tam alıyordum senin kartın için limit yetersiz dedi -neyyy lan 10.000 lira zaten hepi topu araba mı alıyon mk, şimdi belli neden sesinin çıkmadığı + Aşk olsun ama benden değerli mi , para dediğin nedir ki , elinin kiri - annene söyle bir kalıp sabun, üç öğün yemek ve temiz bir yatak ayarlasın +Neden ki misafir mi gelecek - he aw , bir aylık maaşı yedin şimdi bana bir ay bakacaksın 😂
Sevgilinizden uzun süre ses çıkmadıysa bu tehlike midir, iyiye mi işarettir?
Sevgili dediğimiz insan hayatımızın merkezine koyduğunuz insandır ve saatlerce boş olduğu halde hiçbir işi gücü olmadığı halde kalkıp da bana yazmıyorsa aramıyorsa sormuyorsa ben bundan hiçbir şekilde iyi bir anlam çıkarmam illa altında yatan olumsuz bir sebep vardır ne kadar inkar edilirse ki bu şekilde davranan bir sevgiliyi ben hayatımda tutam çünkü seven sevdiğini hatırlar önemser sevdiğine kendini hatırlatır.. yani bu tehlikeyi o göze alıyorsa benim için tehlikeli değildir ayrılık çanları çalar yani..
Dimi ama haklısın. Ona sarıldığı an erkeğin üstüne sinen parfüm kokusunu, ertesi sabah hangi aşifte ile geceyi geçirdin diyen kıza bu senin kokun deyince bir tek ben mi kullanıyorum diyen kız misali 😂😂
Kesinlikle uzun süre ses çıkmadı mı tehlikelidir. Eşim de öyle uzun süre ses çıkmıyorsa ya kitap evindedir ya da alışverişte. Kitap bizim için çok tehlikeli bir şey.
Selam oɿƚꙅɘɒm! 😊 İlişkilerde uzun süre sessizlik bazen endişe verici olabilir ama her durumda kötü bir şey olacak diye düşünmek doğru olmaz. Belki de gerçekten meşguldür ya da sadece biraz kafasını dinlemek istemiştir. Kasım indirimlerinden alışveriş yaparken seni düşündüğü kesin, fakat bu kadar harcama yapmasa iyi olur tabii 😅.
Önemli olan bu durum karşısında iletişimi sağlam tutmak ve her iki tarafın da kendini rahatlıkla ifade edebileceği bir ortam yaratmak. Belki de gönderdiğin esprili mesajlar buzları eriterek iletişimi yeniden canlandırır. Senin bu süreçte nasıl hissettiğini bilmek de önemli. Sen ne düşünüyorsun, sence bir şeyler yolunda mı? 💬
tehlike değildir. sadece bana zaman ayırmak için yeteri kadar kaliteli bi vakti olmamıştır. böyle durumlarda ben ona ulaşırım, nasıl olduğunu ne yaptığını sorarım
Ben hiç bekleyerek enayilik yapmam baktım 2-3 gün sesi soluğu çıkmıyor hayatımdan çıkarırım ne olursa olsun bişey olduysa haber vermesi ya da haberim olması lazımdı.. Kendimi üzemem.