11 sene önce kötü bi ayrılık yaşadım?

Uzak mesafe ilişkisi neyse o zamanlar askerlik bir buçuk yıl mi ne öyle bir şey di. Ben bu beyfendiyi seve seve bekledim kimseyi kabul etmedim kafamı kaldırıp sağa sola bile bakarken gözüm başkasına degmesindiye çabaladım. Neyse bu geldi dedi ben jandarma uzman Olcan tamam dedim onu da kazandı.. Annesi de beni hafta da bir defa kesin arardı derken ben bundan bir hafta haber alamadım o sırada büyük dedem vefat etmişti. Boşa çıkınca kardeşine yazdım abone bir şey mi oldu bana demiyorsunuz vs yok yenge dedi haala da yenge diyor kafa nerdeyse abim sana ulaşacak dedi. Telefonu kapatır kapatmaz sanki mesaj hazırda duruyor gibi ee Hakkını helal et le başlayan bir cümle gerisiniunuttum ama o gün dün gibi aklımda 5 6 sene kimseyi almadım hayatima. He bana o mesajı yazdikdan sonra üç aya da dayısının kızı ile evlenmiş bunuda kuzeni söyledi. Ee bir kişi oldu ondan etkilendim nisanlandik onunda eski konuştuğu varmış oda öyle bıraktı onun üstünde de bı 6 sene geçti galiba. Ee bu beni aramış ben işte çalışıyorum bana hakkını helal et dilimle etsemden gönlümden helal değil dedim. Bir saat filan konuşmuşuz o gün içinde kalanlaridoktum. Evli karısı iki çocuğu var boşandı ya da bosanmadibilmiyorum konuşması gizler gibiydi birşeyleri simditutmus yine istek atmış bana direk sildim. Ha onu seviyormuyum evet birdaha inanirmiyim zor gibi sizce yanlış mı yaptım. Niye bana ulaşmaya çalışıyor olabilir

11 sene önce kötü bi ayrılık yaşadım?