Aşk İlişkileri Arkadaş ayağı popiş ayağı mıdır? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor “Askim arkadaşım o :D”“Arkadasca bulusuyoruz”He babam he külaaama anlat onu Arkadaş ayağı popiş ayağı mıdır? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. evet öyledir tabi ki de 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Her zaman değil ya. Çokta iyi arkadaş olabilir insanlar. 0 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gerçekten arkadaşı da olabilir, aralarında olan samimiyete bağlı tamamen ama kimse sevgilisinin karşı cins arkadaşı olsun istemez. 0 2 Yorumla befoderler 1 yıl Peki öyle olmadığına eminsen :D Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl Hayatından ya onu ya da beni çıkarması gerekir Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnsanlar düzeyli bir şekilde arkadaşlık yapabilir. Fakat ne kadar güvenebilirsin? 0 0 Yorumla
erkekişi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Öyledir, mağaramızda mutluyuz biz. Sevdiğimizide mağaraya çekiyoruz ve mutlu olacağız orada. 0 0 Yorumla
kenarmahalletanrisi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. kadın erkek arkadaşlığı her zaman bir şeylere dönüşür. 0 0 Yorumla
birimisim Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Bilmem sizce sevdiğim çocuğa merhaba müsaitsen biraz konuşalım mi yazicam sonra o da olur dicek ben nasılsın dicem o da iyi dicek sevgilin var mı dicem yok dicek (şüpheli) istersen ben olurum diyim miii 1 6 Yorumla yalancıdeğilim 1 yıl Bugün sevgilisi olursun yarın karısı Yorumla erginoo 1 yıl Ne hızlısn😂😂 Yorumla birimisim 1 yıl Diyim mi yanii Yorumla birimisim 1 yıl Daha öncesinde şakasına birbirimize aşkım sevgilim falan dedik Yorumla erginoo 1 yıl Hmm şakanin devamı geliyormuydu😂 Yorumla yalancıdeğilim 1 yıl Azdıysan de tabi Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kız erkek arkadaşlığına inanmıyorum 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yok anam istemeyiz öyle arkadaş olabilemez 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yoo kız arkadaşımla sadece arkadaşız 1 0 Yorumla
erginoo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Yav bir kızın ve bir erkeyin arkadaşlığı çok mantıklı bulmiyom 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. mesafeli olması gerekir. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
evet öyledir tabi ki de
Her zaman değil ya. Çokta iyi arkadaş olabilir insanlar.
Gerçekten arkadaşı da olabilir, aralarında olan samimiyete bağlı tamamen ama kimse sevgilisinin karşı cins arkadaşı olsun istemez.
Peki öyle olmadığına eminsen :D
Hayatından ya onu ya da beni çıkarması gerekir
İnsanlar düzeyli bir şekilde arkadaşlık yapabilir. Fakat ne kadar güvenebilirsin?
Öyledir, mağaramızda mutluyuz biz. Sevdiğimizide mağaraya çekiyoruz ve mutlu olacağız orada.
kadın erkek arkadaşlığı her zaman bir şeylere dönüşür.
Bilmem sizce sevdiğim çocuğa merhaba müsaitsen biraz konuşalım mi yazicam sonra o da olur dicek ben nasılsın dicem o da iyi dicek sevgilin var mı dicem yok dicek (şüpheli) istersen ben olurum diyim miii
Bugün sevgilisi olursun yarın karısı
Ne hızlısn😂😂
Diyim mi yanii
Daha öncesinde şakasına birbirimize aşkım sevgilim falan dedik
Hmm şakanin devamı geliyormuydu😂
Azdıysan de tabi
kız erkek arkadaşlığına inanmıyorum
yok anam istemeyiz öyle arkadaş olabilemez
Yoo kız arkadaşımla sadece arkadaşız
Popiş biraz kibar kalmış sanki. popiş olur o
Yav bir kızın ve bir erkeyin arkadaşlığı çok mantıklı bulmiyom
Bu seviyeye bağlı