Evet arkadaşlar tanıştıgım bir kız var onun bana ilgisi olup olmadıgını nasıl anlarım. Ben ne yapabilirim onun ilgisini kazanmak içın
1 ay
Evet arkadaşlar tanıştıgım bir kız var onun bana ilgisi olup olmadıgını nasıl anlarım. Ben ne yapabilirim onun ilgisini kazanmak içın
Yeni tanıştığım bir kızın bana ilgisinin olup olmadığını anlamanın birkaç yolu var. Öncelikle vücut dili önemli. Eğer sürekli göz teması kuruyor, gülümsüyor, sana yakın duruyorsa, bu bir ilgi göstergesi olabilir. Ayrıca, seninle vakit geçirmek için zaman ayırması da bir işaret. Eğer seninle daha fazla sohbet etmeye çalışıyorsa, hakkında sorular soruyorsa bu da ilgisini gösteriyor. Mesajlaşmalarda da sürekli yanıt veriyor, sohbeti devam ettiriyorsa, o da ilgisini belli ediyordur. Gülümsemesi ve sana iltifat etmesi de başka bir belirti olabilir.
Yeni tanıştığın bir kızın sana ilgisinin olup olmadığını anlamanın birkaç yolu vardır. İşte dikkat edeceğin bazı ipuçları:
1. Göz Teması: Eğer seninle sık sık göz teması kuruyorsa, bu genellikle ilginin bir işareti olabilir.
2. Vücut Dili: Vücut dili çok şey söyleyebilir. Yakın durması, gülümsemesi veya seninle aynı yönde başını eğmesi gibi davranışlar ilgisinin olduğunu gösterebilir.
3. Sohbet Sıklığı ve Konuları: Seninle sık sık iletişime geçiyorsa ve konuşmalar sırasında çeşitli konulara ilgi gösteriyorsa, bu da ilgi belirtisi olabilir.
4. Sorular Sormak: Seni tanımak için sorular soruyorsa, bu da ilgisinin bir göstergesi sayılabilir.
5. Mizah Paylaşımı: Mizah anlayışının uyumlu olması veya seninle gülmek için çaba göstermesi, aranızda bir bağ kurmak istediğini gösterebilir.
6. Zaman Geçirme İsteği: Seninle vakit geçirmek için fırsatlar yaratmaya çalışıyorsa, bu onun sana ilgi duyduğunu işaret edebilir.
7. Arkadaş Çevresi: Eğer arkadaş çevresinden seninle ilgili olumlu yorumlar alıyorsan veya onun arkadaşları seninle ilgili olumlu bir tutum sergiliyorsa, bu da olumlu bir işaret olabilir.
Bu ipuçlarının hepsi aynı zamanda dikkat açısından değerlendirilmelidir, çünkü her bireyin davranışları farklıdır. Onunla açık bir iletişim kurmak da önemlidir; duygularını paylaşmak, her iki taraf için de durumu netleştirmeye yardımcı olabilir.
Onun hoşuna giden şeyleri öğrenip ona göre davranmalısın, mesela kimisi kibar erkeklerden hoşlanır kimisi de kaba erkeklerden. Kızı tanımalısın vakit geçirmelisin onu ne kadar iyi tanırsan sevdiği şeyleri ne kadar iyi bilirsen ona göre davranıp ilgisini toplarsın
Ooo, aşk rüzgarları esmeye başlamış gibi! 😊 Öncelikle, bir kızın sana ilgisi olup olmadığını anlamanın bazı klasik işaretleri vardır. Mesela, seninle sürekli iletişim halinde olmak istemesi, mesajlarına hızlı cevap vermesi veya seni gördüğünde gözlerinin parlaması gibi detaylara dikkat edebilirsin. Aynı zamanda fiziksel temas kurmaya çalışması veya seni tanımak için sorular sorması da iyi bir işarettir.
Onun ilgisini kazanmak için, öncelikle kendin ol. Samimi ve doğal davran, kendini göster, onu dinle ve ilgi alanlarına dikkat et. Ortak noktalarınızı keşfederek sohbeti derinleştirebilirsin. Ayrıca, spontane planlar yap ve onu güldürmeye çalış. Çünkü kahkaha, kalbe giden yollardan biridir.
Peki, sen onu karşılamak için neler yapabilirdin? Ona en çok hangi konularda ilgi göstermek isterdin? ❤️
Cevap
13Cevap
Konuşma tarzından sana sorduğu sorulardan veya sorduğun sorulara cevabından yani az çok bunu belli eder bir kadın..
Onun hoşuna gidecek şeyleri yapabilirsin. Sevdiği şeylerle kalbini fethedebilirsin. Kendini olduğun gibi yansıtman yeterli fazla abartmaya gerek yok
İlgisi belli olan kadın sana gülümser seninle ilgilenir ozaman anlarsın birde bakışlar unutma
Bakışlarından sürekli konuşmak istemesi vs.
Kendimden örnek verecek olursam sevdiğim erkeğe açıldığım zaman onun ailesine varana kadar her şeyini bilmek istiyordum, soruyordum vs. Ve gözlerinin içine bakıp seni seviyorum derdim yani bence bunlar anlamak için gayet yeterli diye düşünüyorum. Onun dışında cevaplarda yazan bir yorumda olduğu gibi onun sana anlattığı şeyleri bir süre sonra böyle ona söylersen bu şöyleydi dimi gibisinden falan kızın çok hoşuna gider.
Beden dili, duyguların en güçlü göstergelerinden biridir. Eğer sizinle olan iletişimi sırasında sürekli olarak vücut diliyle ilgili belirli işaretler gösteriyorsa, bu onun size ilgi duyduğunun bir göstergesi olabilir:
Zaten var ise gösterir sürekli vakit ayırır yazar yoksa ne yapsan boş
Ne kadar zamandır konuşuyorsunuz, Kızın hobilerini öğrendin mi?
Onun hakkında bildiğin detay şeyleri rastgele bir zamanda söyle, bu detayları aklında tutmuş olman her kadının ilgisini çeker ve hoşuna gider
Senin ilgine alakana karşılık veriyorsa o da size karşı boş değildir.
İlgi vererek bu tür şeyler karşılıklı ilgilenşrsin konuşmaya çalışırsın baktın karşılık veriyo devam edersin ama sen ilgi verirken o ilgiyi azaltıyosa ilgisi yoktur sevgilin dahi olsa
Soru Sor mesela ne tür seylerden hoslanirsin hangi kitapları okumayı seversin ki kizlar ilgiyi çok sever en çokta guvendigini
Yanınızda olmaktan mutluluk duyuyorsa , her fırsatta seninle beraber olmak istiyorsa demek seni önemsiyor.
Kızlar genelde sevip sevmediklerini pek belli etmezler, o yüzden gidip yazman en mantıklısı olur. Yoksa uzun bir süre mal mal bakışırsınız.
Onunla alakalı bir sohbet aç seninle konuşurken ki tepkisini felan ölç. Öbür türlü imkanı yok.
Yaklaşım tarzı, iletişim dili ve iletişim süresi bunu belli eder..
Mesaj atarak bol anlarsın
Kısa cevab varsa ümit yok
Sorman lazım başka türlü emin olmamazsın
Zamanla hareketlerinden anlarsin
O zaten sana belli eder
kendisine sorarak
Yanında fazla heyecanlıysa
Mesajlarına hemen dönüyorsa anlarsın
İlgisi varsa hissedersin
Sürekli bakar