AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Başın sağolsun
Hayat devam ediyor ama psikolojinin düzelene kadar ailenden zaman iste.
Allah razı olsun
Keşke bizimkide ölse âmk en azindan yattigi yeri bilirim
Öyle deme kardeşim çok zor inan. Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*(
Sevgiliden sevgiliye degisir dusunceler mekani cennet olsun. Allah sabir versin.
Amin sağol. İnsan sevgilisinin ölmesini istemez canım eğer istemiyorsan bırak onu acı çekmeyin :(
Basin saolsun 2 sene once bu uzuntuyu bende yasadim seni cok iyi anliyorum :(
Nasıl atlattınız kardeşim :(
Kardesim atlamadim hic bir kizla sevgili olamiyorum onunla yasadiklarim aklima geliyo ayriliyorum hala seviyorum cok sevdiysen cok zor olacak
Çok seviyordum. Ben kimseyle evlenemem. Kimse bana onun gibi bakamaz onun gibi dokunamaz o benim herşeyim di. 1 ay oluyor her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum. Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamam
Tkrar basin saolsun surkli ziyaret et kendinii iyi hissedersin
Sağol kardeşim. Mezarlığa yanına gidince huzur kaplıyor içimi anlatamıyorum sanki yanımda gibi :(Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamam. :(
Yasayan bilir kardes anliyorum seni :(
Sağol kardeşim :(
ateş düştüğü yeri yakıyo ne deyim allah taksiratını affetsin... kalanlara sabır versin...
Allah razı olsun. Amin
Basin sagolsun yasamayan bilemez ama allah yardimcin olsun kardesim cok zor durum
Allah razi olsun kardeşim sagol
Sabretmelisin Allah rahmet etsin sevmiyorsan tabiki evlenmeyeceksin herşeyi zamana bırak
Amin inşallah tek dileğim bu. Unutamıyorum aklımdan çıkmıyor :(
Bende 1 ay önce 10 yıllık sevgilimi kaybettim zehirlenme sonucu😫 o günden sonra dünyam başıma yıkıldı depresyona girmiştim ve hala daha depresyondayım. O 10 sene içinde çok şey oldu bitti yaşandı acısıyla tatlısıyla.. Rabbim bizi bununla imtihan ediyor. Bu yalan dünyada kavuşamadık inşallah ahirette kavuşuruz tek dileğim bu😔
@Apple-nl Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
@Hassas_Dokunuşlar amin inşallah🤲🏻
İnşallah
T. akipp __ attar misin lütfen
Şimdiden teşekkürler 😎👍
allah yardımcın olsun bir insanın ölümünü görmek yasamak cok baska birsey gercekten yasamayan anlayamaz burada dalga gecen insanların bile allah basına vermesin cok kötü. allah sabır versin sana
Cok uzuldum Allah yardimcin olsun. Kimse zorla evlendiremez seni, intihar etmek yakismaz sana cok günah.. ama acip ellerini dua etmekten baska çaren yok ki. Ölenle ölünmez canim.. pisikolga git annenle adam gibi konus bence. Sacmalamasinlar.
Şahsen benim sevgilim olse allah korusun ama ben buraya girecek durumda olmazdim olamazdim ya da herseyiniz öyle sosyal medya olmuş ki ailen ya da hiç mi destek olacak insanlar yok cevrende. acilariniz bile kutsal değil.
Zorla kimse kimseye imza attıramaz. Dirençli ol ve karşı koy. Gücün varsa bu durumdan kurtulursun. Zayıfsan da kaderine boyun eğersin. Bu kadar net yani.
Oncelikle basin sagolsun doktor yardimi alabilirsin. Bu zamanlar senin icin zor istemedigin kararlar verme. Ailen bu zor zamanda sana destek olmasi gerekiyor. Bunu onlarla acik acik konus hicbirsey yapmak zorunda degilsin. Intihar gibi seyleri sakin dusunme
ölenle ölünmüyor hepimizin başında yarın ne olacagı belli degil hayat devam ediyor işlerine bakacaksın
Ben de çok derdim bunu ölen yakınlarına ama başa gelince olmuyormuş çok zor acımı anlatamıyorum :(
Allah sabırlar versin zor bir durum başın sağolsun..
Amin sağolun. Çok zor hem de
Allah yardimcin olsun.. Allah mekanini cennet etsin.
Sağolun amin inşallah
Sonuçta hayat devam ediyor. gaddar ol ve hayata devam et.
Oradan demesi kolay acım büyük kalbim acıyor her gece ağlamaktan başım ağrıyor nefessiz kalıyorum eskiyi geçmişi düşünüyorum sürekli aklımdan çıkmıyor :'(
Ne yaparsan kendine yaparsin aglamakla giden gelmez. git sevgili yap unutturur ;)
:'(
Zamana bırakmaktan baska caren yok. Benimde arkadaşım yıllar önce , sevgilisi ile günü birlik denize gitmişti boğulmuş cenazesi geldi. Sevgilisi bir kaç yıl yasını tuttu daha sonra evlendi.
canım benim çok üzüldüm ama güçlü bir kızsn. ne kadar oldu öleli. s
Bir ay oldu :( Allah razi olsun sağolun
allah sana güç versin. arabayı kendmi kullanıodu
Amin. Kendi kullanıyordu :'(
Zor bir durum. Bu durumu yaşayan akrabam var. Neler yaşadığını bilirim. Kolay değil biliyorum ama hayata tutun ve sevmediğin biriyle her kim olursa olsun evlenme. Allah rahmet eylesin. Sana ve yakınarına sabır versin.
Allah sabır versin kardeşim. Sevdiğinede rahmet eylesin. Kesinlikle kabul etme ama intihar da çözüm değil. Aile büyüklerinden yardım iste elbet seni anlayan biri çıkacaktır.
Allah rahmet eylesın ger ektrn kötü bir durum
Amin çok zor hem de :'(
İnanmıyorum kardeşim kusura bakma. Günahı doğruysa benim, yalansa senin boynuna. Benim sevgilim vefat edecek, bilgisayarmış, siteymiş... Mezarın başından alamazlar beni.
Kusura bakma, bence doğru değil.
İnanmak istersen kardeşim. Ben niye yalan söyleyeyim ne çıkarım olacak keşke yalan olsaydı. Benim şu an yaşadığım şeyi tarif edemem. inşaallah başına gelmez çok zor :(
Şunu unutma hayatımıza dair her şey Allahtan. Bizlerde olacaklara birer vesileyiz.
kuzeninle mi evleniceksin. bence yapma
İstemiyorum anlamıyorlar beni :(
Ayy hıçkırarak ağladım çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın
Bilimsel olarka aşk diye birşey olmadığı için üzülmene gerek gerek yok üzülecek onun hayatının sona ermesine üzül AŞKA değil unutur gidersin biriyle yeniden sevgili olursun insanoğlu böyle. Ölene Allah rahmet eylesin.
Yorumları okudum herkes sana üzülüyor ama ben sadece çocuğa üzüldüm çünkü imanını kurtarmış mıdır diye düşünüyorum. Sen hala yaşıyosun sana da anılarınız için üzülüyorum ama herşeyin başı din sonra aile kardeş.
Kimse kimsenin umrunda olmaz 1 dakkadan fazla. Bak sorulara aynı zamanlarda sormuşsunuz www.kizlarsoruyor.com/.../q2362230-karsi-cinste-en-cok-hosunuza-giden-seyler-nedir
Hiç sevgilim olmadığı için mi böyle konuşuyorum l*n yoksa ben :( Bacım kalbini kırdıysam özür dilerim ama söylediklerim doğru değil mi diye düşünüyorum napıyorum l*n ben :(
:-)
Daha acın çok taze sanırım, ailenden biraz zaman iste.
Herşeyde vardır bir hayır psikolojik destek al tatile çık evlilik konusunda Senbilirsin.
Başınız Sağolsun, ALLAH Günahlarını Affetsin, Mekanı Cennet Olsun İnşallah.
Ben de sevgilimi gökyüzüne emanet ettim bir kaç gün önce. Akciğer kanseriydi. Ne yapacağım bilmiyorum. Günlerim çok zor geçiyor. Allah kimseye yaşatmasın
burada ne işin var ozaman ne saçma saçma işler yapıyorsunuz... yinede başın sagolsun
O gün diyor kız, demekkı aradan baya bır zaman gecmıs ki babasıda daysının ogluyla evlendırmek ıstıyor.. Yalan ya da gerçek Basın sağolsun demek bu kadar zor mu ınsan ıcın? pardon unuttum ınsan değilsiniz siz.
O günü Atlamış olabilirim Ama sizinde unuttgunuz bir şey var mı Herşeyin İlacı Zamandır Üzerinden Kötü Bir olay Geçmiş Ama Bunun Çözümü Ek Çözümü KS Degil Anladınızmı... Buraya yazması Girmesi mantıksız.. Şahsen öyle bir Acı yaşasam Ks Ye girecek degilim helede yazacak hiç degilim...
Başın sağ olsun... ailen biliyomu peki bu durumu?
Allah razı olsun sağolun. Ailem biliyor
O zaman acim var diyerek kurtula bilirsin ne kendime ne de baska birine bakicak gucte degilim vb
Mekanı cennet olsun, Allaha sığın
Amin inşallah. Allah razi olsun
Amin ecmain
Başın sağolsun bacım çok zor bir durum
Allah razı olsun çok zor gercekten
Zor durum allah yardimcin olsun
Sağolun
Rabbim yerini cennet etsin
Amin inşallah
Amin
Allah rahmet eylesin... Senin de acını hafifletsin
Amin inşallah. Allah razı olsun :'(
:((
Biraz zaman iste karisna seni sevecek senin seve bilcegin adam cikana kadar bekle
Kimse kimseyi zorla evlendiremez hemde sevmedigi biriyle.
Durmuşmu sevgilinin adı.
İsmi Uğur :'(
Basin sagolsun kardesim
Allah razi olsun kardeşim
Başın sağ olsun, Allah sabırlar versin
Amin inşallah
başı sağolsun Allah rahmet eylesin.
Amin sağol kardeşim :(
Çok üzüldüm Allah sabır versin :(
Amin sagol :*(
başın sağ olsun
ölenle ölünmüyor ama ailende seni hiç anlamıyor
ölum allahın emrı aileni karsına alma tek gidecegin yer kendi evin
Ben kimseyle evlenmek istemiyorum
ölenle olunmez bir ay sonra kendin evlenmek ısteyeceksın
Allah sabırlar versin
Sağolun allah razı olsun
Allah sabır versin...
Amin. Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin kardesim
Amin kardeşim
<Başın sağ olsun, Allah sabır versin..
Amin sağolun
aileni ikna etme şansın sıfır mı
İkna edemiyorum dinlemiyorlar beni :*( ben kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum
belki sonradan sende seversin yapacak pek bir şey yok gibi gözüküyor
Ben kimseyle evlenemem. Kimse bana onun gibi bakamaz onun gibi dokunamaz o benim herşeyim di. 1 ay oluyor her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum :( dayanması çok zor.
çok zor bir durum. yerinde olmayan hiçkimse anlayamaz tabiki. unutamam diyor insan ama unutuyor. gün geçtikçe o yaşadığın yoğun duygular azalıyor gittikçe
Unutamam onu :*(
dediğim gibi zaman unutturuyor ama tamamen tabiki silemezsin kafandan. illa ki hiç beklemediğin bir zamanda hatırlayacaksın onu
Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamam
ne zaman vefat etti
Bir ay oldu bugün
daha çok tazeymiş. zaman senin en iyi ilacın olacak. kendine hobiler edin. oyala.
Resim yapıyordum en sevdiğim uğraştı onun resmini yapmıştım bana onu hatırlatıyor artık resim bile yapmak istemiyorum :(
uzaklaşacağın kafanı oyalayacağınyerde sen tamtersini yapmışsın
Kimse seni zorla evlendiremez evlenme
anlatamıyorum dinlemiyorlar beni :'(
Evlenmem de nikah masasında hayır de oraya da gitmem de
Yanlış düşünüyosun. Giden geri gelmiyor sonuçta. Artık önüne bakmalisin.
abi kafa yapını seviyim emi senin deliler gibi aşık oluduğun sevgilin ölse üzerine toprak atıp unutum artık yoluma devam ediyorum mu diyicen :D bu işler böle olmuyor bazısı var ömür boyu sürüyor acısı...
Yapması gerekeni söylüyorum. Kolay değildir tabiki. Ama ömür boyu yasını tutmanin ne ona faydası var ne de kendisine.
Allah rahmet eylesin. Sabret :)
Amin
Sabret kardeşim :)
Kardeşim kolay değil çok zor dayanamıyorum :(Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( unutamam çok sevdim
zamanla alışırsın kardeşim :)
Alkollü müydü nasıl oldu tam
Alkol almazdı hiç aşırı hız sonumuz oldu :**(
Acele etme eve göz yaşı yollama dimi Allah rahmet eylesin👀
Amin :*(
Ne kadar oldu olay olalı?👀
Bir ay
Çok tazeymiş daha nerede oldu peki hangi şehir?
İstanbul da :( kendimi suçlu hissediyorum ben dedim dışarı çıkalım diye :*(
Hımmm İstanbul trafiği de anasının gözü gibi kaza her an kapıda insandan kalaba araba var.. peki suç kimdeymiş ne dedi mahkeme
👀?
Mahkeme sürüyor takip edemiyorum karşı taraf bayan tazminat ödemeyi teklif etti de kabul etmedi ailesi.:*( Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamam
Demek karşı taraf suçluymuş... Yazık olmuş
Her zaman diyorum zaten bu dünyada 2 şeyden uzak durmak gerek 1. paradan 2. kızlardan yoksa halin duman olur...
Yazık oldu her şey mahvoldu
Bende iş yerinde yaşadım 3tane ölümlü kaza
Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun
Gözyaşlarımı buraya yazamadım kardeşim...
:'(
Sağol kardeşim bazen sözler anlatamıyor haklısın. Ben çok sevdim Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*(
Kardeşim öyle böyle değil yaa şu an içim çok fena yanıyor :'(
Sen de üzülme kardeşim :'(
Yaa gördükçe bir fena oluyorum ama, kardeşim Allah rahmet eylesin ya Allah sana sabır versin, onun acısını çekerken ailen...
Sen sen ol asla hata yapma, iyi kalpli birisin bol bol dua et, intihar falan deme, çok büyük günah.
Keşke elimden gelen bişey olsaydı yaa çok üzgünüm :'( uzun zamandır böyle ağlamamıştım, dualarım seninle kardeşim...
Amin sağol kardeşim ben her gün her gece ağlıyorum bir ayda 8 kilo verdim hiç bir şeyden zevk alamıyorum ailem de anlamıyor beni :'( her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum huzur buluyorum sanki yanımda gibi hissediyorum :'( dua ediyorum tekrar sağol kardeşim sen de üzme kendini
sabret
ALLAH sabredenlerle beraberdır
hayat devam edıyor
allah rahmet eylesin allah taksilatını affetsin
Amin inşallah sagolun
Onun İçin dua et.. allah sabır versinn :(
Amin inşallah dualarim onunla. Kabullenemiyor insan çok ani oldu. Unutamıyorum aklımdan çıkmıyor :(
Her canlı ölümü tadacaktır. Ancak kıyamet günü yaptıklarınızın karşılığı size tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete sokulursa, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir.
{Al-i İmran Suresi – 3:185}