Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yasamla olum , hayatin gercegi ve allahin bir sinavi.. soyle dusun.. islama gore , kazada hastaliktan vs vs olen inssnlarin sehit sevabi ( mertebesi degil ) alip olme olasiliklari vardir. . Ve ahirette , imanini kurtarmis insanlar , cennette birbirine kavusur sinsuza dek.. evlenebilirler de.. ama , bu sinava dayanamayip intihar edenlerin, cehrnnrmde sonsuzadek kakacaklari rivayet edilir.. sonu olmayan ilelebet bit ayrilik.. ama su anki aci , sonsuz, bir ahiret kavusmasinin yaninda en cok 70-80 yillik bir acidir.. ki zaman ve yillar bu aciyi hafifletir .. bu yuzden intihar , aptalca ve yanlis secimdir. Dayi ogluna grlince.. hayir dedigin surece kimse seni evlendiremez.. cok zotlarlarsa da , gerekirse ailrne dava acip onlari rezil bile edebilirsin.. kimse kimseyi zorla evlendiremez.. bir zaman sonra acin hafiflediginde tekrar sevebilirsin birisini.. takilip kalman cok yanlis olur.. hayata grlis amacimiz bir sinav zaten , sabredip atlatmak ve bu hayati yassmak zorundayiz.. ve sunu unutma.. Allah boyle bir aci verdikten bir xamsn sonra da , kuluna cok buyuk mutluluklarin kapisini acar , farkinda bile olmadan.. Allaha tevekkul et.. ona sigin.. ve guven.. Allah gunu gelince , sana once mutluluklar bahsedecek ve sonra seni sevdiginle cennetinde bulusturacaktir.. ama yeter ki isyan etme... ailrnle savas.. sevmrdrn evlenme.. ve asla canina kastetme.. hic bir sey senin aldigin nefes ve pasa gonlindrn daha onemli degil...
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
4 gün önce bende sevdigimi kaybettim onun icin herseyimden vazgectim ailemden arkadaslarimdan hayallerimiz vardi elimden kaydi gitti kaza yapti iki gözümün nuru beni bu yalan dünyada tek birakti insanin cani cok yaniyor cok
En İyi Cevaplar
Bu tarz durumlar inan doktor falan yalan.
Allah sınıyor seni sende acı cektikce günahların affedilecek başın sağolsun mekanı cennet olsun kardeşimizin.251 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim sagol. Unutmak kolay değil çok zor. Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*(
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılinan çok üzüldüm hatta dayanamadım ağladım :'( ağlıyorum şu an yani :( ama kader böyleymiş Allahın taktiri sakın isyan etme :( çoğu insan bunu yaşadı hayatta Allah kimsenin sevdiğini başından eksik etmesin ama iyi yönden bakmalısın hayatına. onun hatıralarıyla yaşabilirsin belki hiç evlenmeyeceksin belki ilerde evleneceksin bilemem bunları ama şimd iyi tarafı ne diyeceksin bana ; mesela kaç yıllık eşini teröre kurban edip çocuğuyla dul kalanlar mı dersin , maden altında eşini kaybedenler mi , evlendiği ilk gün düğünden sonra kaza geçirip eşini kaybeden mi, eleneceği umuduyla birlikte ilişki yaşayıp nişanlısı şehit olup karnında bebeğiyle kalanlar mı... daha çoğaltılabilir... ve bunlar bir sınamadır , sınavdır. tabii ki çok zor tabii ki insanın içi parçalanıyo düşün ben okur okumaz ağladım çünkü kendimi yerine koydum :(
312 Yorumla- +1 yıl
ama kendini yıpratmanın hatta intihar gibi hem bu dünyada hem ahirette senin için çok kötü olan bir şeyi yapma sakın :( Allahın verdiği canı Allah almalı sadece. evlnmek... bu konuya gelirsek yaşın reşit olmalı ve ailen seni zorla evlendiremez eğer anlayışlı bir ailen varsa annene durumdan bahsetmeye çalış yok asla olmaz kızarlar bu durum mümkün diyorsan ki ben de olsam diyemem ailem çok tutucudur... evlenmek istemdiğini söyleceksin kendini boşuna kahretme. evlenme de sakın. çünkü asla mutlu olamazsın yaran taze çünkü. belki ilerde birgün evlenirsin ama şimdi değil. ve senin şu an tek yapman gereken Allah'a sığınmak.. olabildiğince Allaha sığın sevdiğine bol bol dualar et. ona yapabileceğin en büyük iyilik dua canım ve namaz kıl Allahla baş başaka kal dua et sığın ona... Allah sana sabır verecek yardım edecektir.. unutma şer dediğimiz şey belki de bizim için hayırdır ve hayır dediğimiz şey de bizim için şerdir.. sakın kaderine ve Allaha isyan etme şeytan seni kandırmasın sakın canım
- +1 yıl
son olarak Allah sana bol sabırlar versin o gence de Allah rahmet eylesinn Allah günahlarını affetsin :(
Soran+1 yılAmin canım çok sağol kendi acımı yaşattirmiyorlar resim yapardım en sevdiğim uğraştı onun resimlerini yapardım şimdi resim bile yapamıyorum. Bizi bir gün ölüm ayıracak derdi ve dediği çıktı keşke ben de onunla ölseydim. Benim ailem aşkımın ailesi kendi acıları varken beni teselli ettiler hala ysnimdalar çok zor yazamıyorum :'(
- +1 yıl
canım benim yaa :'( onun ailesi için de senin için de çok zor bir durum :( diyecek söz yok inan ,, diyecek bişey bulamıyorum şu an :( Allah hepinize bol sabırlar versin yardım etsin :'( :'(
Soran+1 yılAmin inşallah hayatım mahvoldu ben onunla var oluyordum resimlerimizi yastigimin yanına koyup öyle uyuyorum her şey o kadar boş geliyor ki :'(
- +1 yıl
şimdi her şey öyle gelir kolay değil ama zamanla inşaAllah Allahın yardımıyla her şey düzelecek buna inan sadece... belki kimseyle evlenmek istemeyeceksin hayatın boyunca belki de hayatına biri girecek yeniden seveceksin bunu şu an Allah biliyor zaten. ama sakın kendini kahretme evet çok zor ama birgün herkes ölecek ve asıl önemli olan ahiret.:) ahirette sonsuza kadar sevdiğinle mutlu olabilirsin, bunun içi tek gereken sabır. biliyorum çok zor sabret demesi çok zor ama başka çaresi yok :'( :'( :'(
Soran+1 yılSabretmem lazım. ağladım ağladım ağlıyorum geri gelmeyecek biliyorum. Kalbim hep onundu başka birini sevemem bana kimse onun gibi bakamaz dokunamaz o kadar içten samimiydik. Sesi kulaklarimdan çıkmıyor yüzü gözümün önünden gitmiyor. Bu zaman hiç bitmesin diyorum çünkü zaman geçince sesini unutucam. Bana demişti ölmeden iki gün önce sen benim hayatımda tanıdığım en şirin kızsın inşallah kızımız olur sana benzer diyordu ben de demiştim oğlumuz olsun senin gibi yakışıklı senin gibi aşık. yok dedi benim oğlum aşık olmasın çok sevmesin üzülmesin sonra :'( ben bu anıları unutamiycam galiba
- +1 yıl
unutmayacaksın unutmazsın zaten sadece alışacaksın :( zor da olsa zaman herşeyin ilacı olacak :(
Soran+1 yılZamanla daha kötü olucak biliyorum her geçen gün daha bir hissediyorum
- +1 yıl
bunun için uzun zaman lazım şimdilerde ilk aylar ya da ilk yıllar insan acı çeker ama sonradan aradan uzun yıllar geçince alışırsın ancak, zor bir imtihan :( Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim :(
Soran+1 yılSağol kardeşim o kadar boğuluyorum ki acımı bile yaşayamıyorum.
- +1 yıl
diyecek bişey bulamıyorum :( :( :( keşke yardım edebilsem sana ama işte...:( :( :'(
+1 yılabim öldü. sevgilimden ayrılmıstım aglıyordum arayıp gel hadı dgune gıdelım nesen yerıe gelır demıstı bagırarak hayır dıyıp suratına kapattım ve ben telefonu kapattıktan 5 dakıka sonra 13 metre takla atarak ölmüş. belki o an terslemeseydım dönüp eve gelcekti. hayatta ne zaman ne olcagını bılemıyorusun. hayatta olanların degerını bılmek gerekıyor. intihar etmek care değil sen intihar etsen arkanda annenı babanı bırakcaksın ve onlar daha cok üzülücek. allah sabır versın :(
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Kıyamam kolay bir durum değil allah sabır versin sevdiğin birini kaybetmek üstelik hiç beklemiyoken çok zor ama allah sana sabrını vericek insanlar evlatlarını kaybediyo yinede hayat devam ediyo :( zaman lazım sana kendine sakın kızma ileride sen birini de seviceksin evleniceksin böyle olmasını sen istemedin onun ömrü bu kadarmış mekanı cennet olsun aslında ölmedi o inan senin üzülmeni istemez mutlu olmanı ister o yüzden sabret dua et
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun senden. Amin çok zor ben evlenmiycem kimseyle :'( benim uğurum gibi kimse bakamaz dokunamaz. :'( o kadar iyi bir kalbi vardı ki sokakta kimsesiz çocuk görse hemen yanına gider konuşur dertlesirdi. Çok iyiydik nazar degdi annem hiç istemiyordu istediği oldu ayırdı beni hem de bu şekilde :'( dayanamıyorum nefret ediyorum annemden
- +1 yıl
Canım annen nerden bilsin böyle olucağını inan çok üzülmüştür duyunca :( alışıcaksın bebisim hayat insana herseyi bir gün unutturuyo, çok sevdiğim bir çocuk vardı ama ondan ayrılmak zorundaydım ve ayrıldım acı ceke ceke öldü dedim artık yok dedim kendimi öyle avuttum bilerek kalbime gömdüm sen de bir gün kalbine tamamen gömüceksin aradan belki yıllar geçicek bir bakmışsın birine ısınmışsın evlenmicem diyosun çok haklısın şu an için kimseyi gözün görmez ama kendini çok fazla yıpratma bir gün aklına gelse bile ağlayamıcaksın ölenle ölünmüyo ki ben ne insanlar gördüm sevdiklerini kaybedince felç geçireni bile gördüm ama şimdi hayatlarına devam ediyolar gülüyolar eğleniyolar, allah sabır versin ilk zamanlar çok zor olur ama sonradan alışcaksın kardesim
+1 yılMerhaba
Allah rahmet eylesin ve İnşaAllah bu acıyı Rabb'im kimseye vermesin.
İntiharı düşünme lütfen. Dua et ve sabret. Sevdiğin için. İntihar edersen sevdiğini tamamen kaybedersin.
Allah seni bu acıyla sınıyor seninde sınavın bu. Sabret Allah sizi ahirette kavuşturur İnşaAllah.
Ailen bu olayı bilmiyor mu?
Daha 1 ay çok yeni :(
Dayının oğluna "seni istemiyorum" dersen zorlayacaklarını sanmıyorum.32 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun sizden :'( ailem biliyor uğurum hayattayken dayımlar istemeye gelmişti annem o zamandan koydu kafaya. Söylememiştim aşkıma üzülmesin diye kendi içimde halletmeye çalışıyordum. Dayımın oğlunun durumumdan haberim yok konuşmadım o da istemez zaten anlayışlıdır
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun İnşâAllah♥
+1 yılMekani cennet olsun. Allahim sana sabir versin. Dik dur. Yikilma. Demesi bile zor inan. Kendimi senin yerine koyamiyorum bile. Koysam yutkunamam. aklinda olmasi gereken su olsun. Zamaninda keske yapabilseydim dedigin seyleri simdi yaninda olan sevdiklerine yap. Darginlik kizginlik olmasin hayatinda. Allah sabir versin kardesim. Sinaniyorsun. Tum duam seninle. Seni cok iyi anliyorum. nefes almak bile zor biliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah. Allah razı olsun. Annemden nefret ediyorum hiç istemezdi uğurumu dayımlara söz vermiş uğurum hayattayken :'( ayırdı bizi sonunda ölüm şimdi isteği olmuştur :'( kanser olucam çok içime atıyorum kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazıyorum
- +1 yıl
Bana yazabirsin
ahhh melegim, cok uzuldum, Allah sana sabir versin cok zor bir durum dusunemiyorum ama guclu ol.. Sevgilin belli ki seni cok seviyordu bir kac cevabini okudum, o senin uzulmeni istermiydi? Hayir tabiki o yuzden guclu ol, mezarina git onunla konus, ona en cok dua et en guzel iylik ve yararli sey bu.. Ailenede evlenmek istemedigini soyle. Peki biliyorlarmi olayi? ozelden konusmak istersen yazabilirsin.. Icim cok yandi gercekten, insAllah hep ruyanda gorursun :(
11 Yorumla
Soran+1 yılCanim çok zor gerçekten bir ay bana bin yıl gibi geldi aklımdan çıkmıyor kalbimin üzerinde ateş yanıyor hayatım mahvoldu hiç bir şey mutlu etmiyor. Ailem beni dinlemiyor sevgilim varken beni dayimlar istedi söz verdiler şimdi durumumu görünce daha iyi olur unutursun diyorlar :'(
+1 yılallah rahmet eylesın mekanı cennet olsun takdırıılahı kaderımızde ne varsa onu yasayacgız şu an onun ıhtıyacı olan sey duadır o sızden dua ıstemıs munkunse ruhuna bol bol dua okuyun her dua okudugunuzda ınanın onun ruhu huzur bulacaktır sakın ıntıharı dusunmeyın ne olursunuz sızın ayakta kalıp guclu olmanız lazım bence ruhu ıcın bol bol dua okuyun tekrar basınız sagolsun
14 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağolun. 1 ay oluyor her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum :( dayanması çok zor. Dayı min oğlu değil kimseyi istemiyorum ailem baskı yapıyor :*(
- +1 yıl
zor bır durum senın ıcın allah yar ve yardımcın olsun sana hak verıyorum
Soran+1 yılAmin :*(Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*(
- +1 yıl
allah sıze sabır versın ama sureklı aglayıp stres yapmayın kendınıze ne olursunuz bakın sonra stersten sızde hasta olursunuz guclu olmak zorundasınız bırde zaten dua okuyorsunuz bakın sız ne kadar uzulursenız ınanın o yattıgı yerde en az sızın gıbı sıkıntı cekıyordur ruhlara bır sekılde ayan olur karsıdakı ınsanın sıkıntı cekmesı emın olun guclu olup uzulmeyın duanızı okuyun allah sıze elbet bır cıkar yol sunar dayınızın oglu ıle evlılık hayırlı degılse zaten sız gonulsunuz bır sekılde bır engel olur olmaz zaten merak etmeyın
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayret yaa ailene karşı hayretler içindeyim. Bu kadar sevdiğin birini kaybettikten sonra seni nasıl hemen evlendirmeye kalkıyolar hiçmi vicdanları yok. İnsan en azından sorar kızına. Sen bu dayı oğluyla konuş seni gerekirse istememesini sağla. Başkasını derlerse de sen reddet.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim her şeyim bitti aşkım vefat etti onların da vicdanları. Beni anlamıyorlar:( tek anlayan aşkımın ailesi kendi acıları varken beni teselli ediyorlar
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFacebook'ta hesabin varsa? vede dayi oğlun ekliyse? şu an icin evlilik dusunmuyorum 2-3 yil kadar, sevmediğim insanla evlenecegime Allah canimi alsin, akraba evliligine sahsen karsiyim vb. paylasimlar yap.. boylece dayi oglun anlar ve vazgecer.
Acin taze olsada, ona dua edeceksin.. baska turlu faydan olmaz ona. dayi oglunun. yanindayken konu ac veya bir arkadasin arasin seni bilerek ve konu akraba evliligi olsun.. yalandan bir tanidigi arkadasinin akraba evliligi yapmis cocuk sakat dogmus desin. sende zaten akraba erkegi abimdir evlilikte asla dusunmem birde sakat cocuk oluyor Allah yazdiysa bozsun vb. de.20 Yorumla Basın saolsun gerçekten çok üzücü bir durum. Rabbim sabrinı versin kardeşim. Bnce ailene içinde bulunduğn durumu anlat rahat biraksinlar da acını yasa yasını tut elbet iyileseceksin ama zaman gerek. Iste bu yüzden kimseyi kiramiyorum kirmamaliyizda özellikle de sevdiklerimizi cunku 2 dk sonra kime ne olacağı belli değil sen şu konuda Sevin en azından mutlu ayrilmissin yani Sevgilin olurken bile sonsuz bir mutlulukla olmuş yani ya küs olsaydınız bu daha acı olurdu yani onu güzel hatırlayacaksn hep umarım açın yakın zamn da diner
00 Yorumla
+1 yılBaşınız sağ olsun. Hayat bize verilen en büyük hediye. Varoluşumuzdaki yaşadığımız herşey ise bunun bize bütünüyle mutluluk emanetidir. İnsanlar bir kez ölürler veya başa bir kez bir olay gelir. Fakat zihnimiz öyle kurnazdırki pişirip önümüze acılarımızı, yaralarımızı ve eyvahlarımızı defalarca getirir. Size tavsiyem ona rahmet dilemeniz ve dua etmenizdir. O sadece buradaki görevini tamamladı. Sizin hayatınız ve görevleriniz devam ediyor. Belli bir süre sonra düzeninizi kurarak hayata başka hayatlarla devam etmeniz yaşamın, varoluşun kaçınılmaz gerçeği olacaktır. Mutlu huzurlu bir yaşam dileklerimle...
00 Yorumla
+1 yılCanım benim ya çok üzüldüm senin adına ama yapıcak bişey yok canı verende Allah alan da. Eceli gelmiş genç yaşında. Senin onun için yapıcağın tek şey ruhu için dua etmek ve sabretmek. Ailene anlat bu durumu anlayışlı olucaklardır. Rabbim yardımcın olsun. Sizi cennette kavuştursun...
11 Yorumla
Soran+1 yılDua ediyorum canım Allah razı olsun senden. Ailem anlayış göstermiyor. Uğurum hayattayken dayımlar istemeye geldiler annem o zamandan kafaya koydu bizi ayırmaya çalışıyordu başardı keşke böyle ayrılmasaydım çok özlüyorum :'( dayanmak çok zor
+1 yılOfff çok zor ya Allah yardimcin olsun... bol dua et biliyorum lafta kolay sana çok zor ama atlatbilmen için sana en iyi gelen şey dua olcaktır sakin öyle intihar gibi şeyler düşünme bak ne zaman daralirsan konuşmak istersen bana yazabilirsin atlatabilmen için elimden geleni yaparım inan basın sağolsun dualarimdasin...
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun canım :'( çok zor unutamıyorum sesi aklımdan çıkmıyor hiç çıkış yolum yok olsa buraya yazmazdım . Ben mahvoldum hiç bir şey mutlu edemiyor :'(
- +1 yıl
Canım benim biliyorum hicbirsey yapmak istemiyosun ama inanki seni rahatlatacak tek şey maneviyat bak dine düşkün insanlar için ölüm Allaha kavuşmak güzel birsey ne biliyim ve Allah sevdiklerini önden alıyor işte sen ne kadar onla olmak istesende.. buda senin için çok büyük bir sınav hersey çok taze ama bak sakin kendini eve falan kapatma ne biliyim bişeyler yap kafanı dağıtım bol bol dua omu evde olduğun sürece ben 5 6 ay önce babamı kaybettim oda çok taze ama ne biliyim ben ölümü hep güzel bişey olarak gördüm kotusunu düşündüm yani söyle düşün hayatta olup gözünün önünde eriyebilirdi elinden hicbirsey gelmeyebilirdi ve daha çok canın yanardı biliyorum hicbir söz açınız hafifletmiycek ama inan destek olmak icin elimden geleni yaparım yani hangi sehirdesin bilmiyorum görüşmek istersen gorusedebiliriz azıcık bir desteğim olursa ne mutlu bana Allah sabır versin canımın ici ne denir ki😢😦
Soran+1 yılAllah razı olsun rabbim babanın mekanını cennet etsin baban için de dua edicem. İnan zor. Evden dışarı çıkmak gelmiyor panik atak hastası oldum galiba. Şu an sitede istanbuldayım pazartesi trabzona gidiyorum uğurumu burada birakicam :'( kırkında gelicem pazar günü ne diyorum ben uğurum ölmüş kırkını konuşuyorum inanamıyorum çok zor :'(
- +1 yıl
Kıyamam sana ya canım benim ben ankaradayim keşke yakın olsaydım da az olsun desteğim olurdu git bitanem onun ruhu seninledir emin ol sen nereye o oraya yavaş yavaş gecicek çok taze çok daha kırkı bile çıkmamış ki nefes alasin Allah yardimcin olsun mekanı cennet olsun dile zor gelen şey nasıl kolay olur boş laflar evet ama buranin zorluğu yerine biran önce Allaha kavusmus Rabbim sana ve tum ailesine sabır versin 😢
Allah rahmet eylesin kardeşim hayatına bakman gerekecek illaki ama bu olayın erken olması yani seni evlendirmek istemeleri tuz biber olmuş acina. ... Ailene durumu izah etmen mümkünse izah et... Anlayışli olabilirler belki... Ama durum zor Allah yardimcin olsun ne diyeyim kardeşimin de mekanı cennet olsun Allah sabır versin... Eğer inaniyorsan yüce Allah kuranı kerimde mealen sabır ve namazla Allahtan yardım isteyin Allah sabredeblerle beraberdir buyuruyor...
16 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol kardeşim :(Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamıyorum her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum huzur buluyorum sanki yanımda gibi hissediyorum :-(
- +1 yıl
Öyledir seni tam anlayamasam da tahmin edebiliyorum... Benim bir arkadaşım vardı unide sınıf arkadaşım 3 sınıfa başlamadan yazın evlenmişti sınıf kızları da o hafta sonu evini ziyarete gideceklerdi... Bir ramazan akşamı dersten erken çıktım bu bana takıldı ooo beyefendi kafasına göre çıkıp gidiyor diye hocadns izin almıştım bu diyalogda ben kitapları toplarken oldu... İşte o an onu son gorusumdu... Ertesi gün ikindiye toprağa verdik okul çıkışı iftara giderken kaza geçirdi ve vefat etti... Cenazesinde eşi adeta yıkılmıştı... Karşımda yıkılma kelimesinin ete kemiğe burunmus hali duruyordu adeta... Ama sonra evlendi tekrar çocuğu oldu belki içindeki yara geçmedi ama hayata tutundu tekrar... Yüce Allah kurands kimseye kaldiracagindan ağır yük yuklemeyoz diyor... Demek ki bununla mücadele edebilirsin... Allah sabır versin... Dua et bol bol...
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim unutamıyorum çok zor dua ediyorum :'(
Soran+1 yılAmin inşallah allah razı olsun sizden
+1 yılKeske sana yardim edebilseydim ama ne diyecegimi bile sasirdim. Allah rahmet eylesin insallah. Allah sana sabir versin. Dualarini eksik etme senin ona ihtiyacin var ve onunda duaya ihtiyaci var. Dua ederek onu hissedebilirsin, ona iyi geldigini dusundukce belki daha iyi olursun. Hayat devam ediyor bir sekilde ve sakin intihara kalkisma birdaha cunku sevgilini sana Allah vermisti ve o geri aldi. Canini da sana Allah verdi sadece o geri alabilir. Demek ki yasayacagin gunler gorecegin guzel anlar olacak. Allah yardimcin olsun
10 Yorumla
+1 yılÖlenle ölünmez her sevdiğini kaybeden intihar etseydi dünyada insan kalmazdı. Allah rahmet eylesin ama her insan bir trajedi yaşıyor ama bunu drama filmine dönüştürmüyor hz Muhammed in oğlu vefat etmiş çok üzülmüş ağlamış ama hiç ağıt yakmamış buyutmemis
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor yaşanmadan anlaşılmıyor :(
annen le konuş ya da hangısıne daha yakınsan yaşadıgın bu olayı bılmıyorlarsa anlat bılıyorlarsada söyle kendını hazır hıssetmedıgını sabırlı ol ölmek çözüm gibi gelıyor sana şu an ama inan ki en yanlış yol o bana inan tecbu bu dedığım. ben denedım
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden nefret ediyorum hiç istemezdi uğurumu dayımlara söz vermiş uğurum hayattayken :'( ayırdı bizi sonunda ölüm şimdi isteği olmuştur :'( kanser olucam çok içime atıyorum kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazıyorum benim
Soran+1 yılevlenmek istemedigimi bildiği halde diretiyor kuzenimle konusucam onun haberi yok beni iyi anlar anlaticam her şeyi
+1 yılAllah yardımcı olsun kardeşim ya çok üzüldüm.. Ben de abimi kaybettim nişanlısı senin gibiydi ama ölenle ölünmüyor o senin mutlu olmanı isterdi Rabbim sabır versin :(
23 Yorumla
Soran+1 yılAmin allah razı olsun kardeşim
Soran+1 yılSenin de başın sağolsun kardeşim abinin mekanı cennet olsun günahlarını affetsin rabbim :(
- +1 yıl
Amin canım sağol Allah razı olsun üzülme sadece dua et Allahtan sabır iste
allah yardımcı olsun. malesef bu duyguyu ıyı bılıyorum dogum gunumda kaza geçirdi sonra komaya gırdı 6 ay hastane kapılarında bekledım bır umut uyansın dıye hemde butun bu durumu ailemden saklayarak yasadım bu acıyı ama sonunda kaybettim gerçekten bu acıyı arı etmek imkansız allah yardımcın olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılSağol. Benimki çok farklı bir anda oldu hala inanamıyorum. Benim suçum ısrar ettim gidelim diye gitmeseydim keşke ben de onunla ölseydim çok zor anlatamıyorum dua ediyorum aklımdan çıkmıyor sesi hep kulaklarımda :'(Bu zaman hiç bitmesin diyorum çünkü zaman geçince sesini unutucam. Bana demişti ölmeden iki gün önce sen benim hayatımda tanıdığım en şirin kızsın inşallah kızımız olur sana benzer diyordu ben de demiştim oğlumuz olsun senin gibi yakışıklı senin gibi aşık. yok dedi benim oğlum aşık olmasın çok sevmesin üzülmesin sonra :'( ben bu anıları unutamiycam galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle bunu bir yargilama veya baska bir sey olarak algilama. Iki sene once yasadim boyle bir seyi, hatta belki bazi seylerden dolayi daha da agirdi benim yasadigim ama ben hala bu konu hakkinda konusamam. Ne kadar oldu bilmiyorum sevgilin vefat edeli ama dedigim gibi iki yil oldu ama hala konusamam kendimden pay bicip biraz olsun atlattigini dusunuyorum. Bu benim merakimdan dolayi sordugum bir seydi, ayni seyi yasayip atlatamadigim icin.
Diger konuya gelince annenlerle konusmayi denemen lazim, ikna edemezsen babani olmasa. Ile anneni kenara cekip durumu anlatacaksin ve o sana yardim edecek. O da olmazsa evlendirmek istedikleri cocukla konusacaksin ki kuzenin oluyor o da. Zaten akraba evliligi bastan yanlis bir sey. Bence otur konus, ikna etmeye calis.00 YorumlaBir kere sevgilisi vefat eden bir insan böyle sitelerde cenk atmaz. Senin yaptığın insanların duygularını sömürerek çok görüş toplamaktır. Böyle bir olayın yaşanmadığını ve bu senin kurguladığın bir hayal ürünü olduğunu sende bende biliyoruz. İstediğin kadar inkar et. Bende ölüm acısını bilirim.1 ay insanlarla diyalog kurmadım. Sen burada yas ediyorsun. İnan inanacağım son şey bu. Yok dün gece gördüm bana sarıldı elimi tuttu hep acındırma hep duygu sömürüsü. Allah yalandan saklasın. Acı üstüne acı eklemişsin sevgilim vefat etti dayımla evlendirilmek istiyorum yok artık. Burası samanyolu tv değil lütfen başka yerde anlat palavralarını. Bu kadar uzun yazı yazmam ama harbi çok saçma insansınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes farklı şekilde acısnı yaşıyo onu biliyorum da ben de 4 yıllık sevfilim 2 aylık nişanlımı kaybettim ve ben tam 1 yıl boyunca her gün o mezarın başındaydım sen çok farklı yaşıyosun heralde acını Allah rahmet eylesin ailenin bu durumdan haberi var mı yok mu bilmiyorum ama yoksa söylemen gerekiyo seni başka türlü anlayacak kafa da değiller belli ki
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Kendimi çok yanlız hissediyorum her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum huzur buluyorum sanki yanımda gibi hissediyorum ailem anlamıyor beni :'(
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendi düzenini kurup bağını koparıcaksın madem baş edemiyosun
Soran+1 yılŞu anda okuyorum son senem hem çalışıp hem okumam lazım bursumda var istemiyorum evlenmek kimseyle
+1 yılAllah kolaylık versin. Düşünmek bile istemem böyle birşey yaşamayı. Ama kendine zaman tanımalısın.. Çok klasik ve belki sadece söylemesi kolay ama o senin mutlu olmanı isterdi
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın zor aklımdan çıkmıyor. :(
Agladim ya 😔 mekani cennet etsin Rabbim off nasl bir acidir Allah sana yasama gucu versin insallah 😔😔😔offfoff valla canım sennin icin dua edicem Allah yardim etsin
19 Yorumla
Soran+1 yılAmin canım sağolun çok zor inan ki unutamıyorum bir ay bin yıl gibi geldi sesi kulaklarimdan çıkmıyor çok seviyordum Kalbim hep onundu başka birini sevemem bana kimse onun gibi bakamaz dokunamaz o kadar içten samimiydik. Bu zaman hiç bitmesin diyorum çünkü zaman geçince sesini unutucam. Bana demişti ölmeden iki gün önce sen benim hayatımda tanıdığım en şirin kızsın inşallah kızımız olur sana benzer diyordu ben de demiştim oğlumuz olsun senin gibi yakışıklı senin gibi aşık. yok dedi benim oğlum aşık olmasın çok sevmesin üzülmesin sonra :'( ben bu anıları unutamiycam galiba
Soran+1 yılCanim Allah razı olsun. Var videolarımız en son doğumgünüm de vardı bakamıyorum çünkü beni anlatmıştı orada :'( çok özlüyorum pazartesi trabzona gidecem pazara kadar gelicem uğurumun kırkı var ne diyorum ben inanamıyorum hala :(
Soran+1 yıl22 yaşındaydı uğurum. Biz trabzonluyuz babannem orada ailemden uzaklaşmak istedim uğurumu burada birakicam ama :'( trabzon Araklı da oturuyorlar. Allah razi olsun Sağol canım
Soran+1 yılAmin canım zor :'( allah razı olsun.
sana bir şey anlatayım kolu kopan birisinin anlattığı bir şey bu her gün rüyasında kendini gördüğünde 2 kolu olurmuş ama sabah uyandığında kolunun birisinin olmadığını fark eder ve hergün o üzüntüyü çekermiş
( bir yerde okumuştum )
o adam asla unutamayacak bunu ama sen unutabilirsin ( en azından rüyalarından çıkarabilirsin )
biraz zamana bırak.
bir de hala nasıl inançlısın bilmiyorum ya :D
benim sevdiklerim yere düştüğünde tanrılara küfür ediyorum siz hala inançlısınız ona şaşıyorum :O25 Yorumla- +1 yıl
çok iyi birşey yaptığın tebrikler
Soran+1 yılKardeşim unutmak zor :( son paragrafı görmemiş kabul ediyorum öyle deme
- +1 yıl
onaylamadım dediğini son paragrafını gerçekten çok yanlış buldum.
yanlış anladınız.
İntihar çözüm değil.
Başın sağolsun. Ailene karşı çıkçaksın. Sesini duyuracaksın bu kadar net! İlla evereceklerse zamana bıraksınlar ve sen başkasını bul.
Ölenle ölünmez.26 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyle evlenemem. Kimse bana onun gibi bakmadı bakamaz onun gibi dokunmadı o benim herşeyim di. 1 ay oluyor her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum :( dayanması çok zor. Dayı min oğlu bilmiyor konuşmadım onunla istemiyorum ailem baskı yapıyor :*(
Soran+1 yılSağol konuşucam psikolojim bozuldu dayanamıyorum çok zor ya. Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*(
- +1 yıl
Ailenden ölenler canından az mı sevdiklerin
+1 yılALllllah yardimcin olsun Allah sabir versin :/ cok zor durum :( keske ailen anlasa seni ne diyim ki İnsallah seni anlarlarda vazgecerler :(A
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağolun Allah razı olsun . Keşke beni anlasalar uğurum hayattayken dayimlar istemeye gelmişti annem o zamandan kafaya koydu istemiyorum diyorum anlamıyor çok boğuluyorum :'(
- +1 yıl
Ailen başta da anlamıyomuş valla çok zor durum ya :( :( :( İnşallah vazgeçerler :(
Soran+1 yılİnşallah :'(
Allah rahmet etsin çok zor bir durum.. Elbet başkasıyla evleneceksin ama dayının oğluyla evlenmemek için elinden geleni yap. İleride başkasını sevdiğin zaman evlenirsin. Gerekirse evden kaç ne diyim yani.. sevmediğin kişiyle sakın evlenme.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyle evlenemem bana kimse onun gibi bakamaz ki onun gibi dokunamaz unutamıyorum geçmiyor acısı her gün daha fazla hissediyorum :'(Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamam
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. öncelikle başın sağolsun.
çıkar yol gözükmüyor. tek seçeneğin aileni ikna etmek. başka çıkar yolun yok. bu konuda yardım alabilirsin.14 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun sağolun. Ailemi ikna edemiyorum. Dayımin oğluyla konusucam
Soran+1 yılİnşallah sağolun
+1 yılBaşın sağolsun. Ailene sonuna kadar karşı çık. Bu olay bir yana insan kuzeniyle evlenmemeli diye düşünüyorum kardeş yarısı biyolojik olarak.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Ailem beni anlamıyor :'( uğurum hayattayken dayimlar istemişti annem o zamandan kafaya koymuş :'( çok zor unutamıyorum sesi aklımdan çıkmıyor ben çok sevmiştim :'(
- +1 yıl
Eminim kötüdür ama gerekirse evden kaç gene evlenme
+1 yılEn çok korktuğum şey sevgilimin ölmesi ya da benim ölmem :(
Allah sabır versin24 Yorumla- +1 yıl
öyle deme bütün kızları/erkekleri sevgilinle bir tutamazsın
Soran+1 yılAmin :( inşallah böyle bir acıyı yaşamazsınız
- +1 yıl
İnşallah ne yaşaraım ne de yaşatırım
+1 yılöncelikle arkadaşım başın sağolsun. insanın sevdiğini kaybetmesi kötüdür.. fakat buraya giripte böyle yardım alman seni rahatlatmaz.. eğer gerçekten rahatlamak istiyorsan bol bol dua oku ruhuna hediye et.. diğer tarafta huzurlarla dolsun.. toprağı bol ve mekanı cennet olsun.. allah bu derdi kimselere yaşatmasın.. Allah a sığınn derdi veren de Allah, Dermanını Veren de.. buna emin ol ki oda seninle yatıp seninle kalkıyordur...
00 YorumlaAllahım ne kadar kotu bir durum benim sevdicegim ölse bende ölürdüm :(
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü hem de :( Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı çok zor :'(
bazen sırf bunları görmemek için defolup gitmek istiyorum.
üzülme emi.22 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmemek elimde degil ki çok sevdim her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor unutamıyorum
- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBaşınız saolsun. Ailenizle görüşün ve evlenmediği istemediğinizi açık ve sade bir dil ile anlatınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun. Ailem anlamıyor beni kaç kere anlattım :(
Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. intiharı unut ahiretini yakma ailen neden bu konuda ısrarcı istemediğin biriyle neden seni evlendirmek istiyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılAilem biliyor duymuştum. Hem sevgilim varken dayima söz vermişler şimdi aşkım vefat edince iyi degilmişim unutur belki diye evlendirmek istiyorlar :'(
ya çok kötü çok zor bir durum başın sağolsun :( ailenle konuş evlenmek istemediğini söyle anlayışlı olucaklardır
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun. Ailem dinlemiyor beni. ben kimseyle evlenmek istemiyorum
Intihar etmek sana bir şey kazandırmaz bak ben de kaybettim 14/2/2004 tarihinde...
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşın sağolsun. Çok zor dayanılmaz bir şeymiş.
Sabredeceksiniz hanımefendi sabredeceksiniz. Yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Başınız sağolsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılSağol. Sabır demek o kadar kolay geliyor ki keşke öyle olsa :(
Soran+1 yılÖlenle ölünmüyor diyorlar ama ben dayanamıyorum. İnşallah böyle bir acıyı yaşamazsın :(
Rabbimiz onu erken almış yanina kismet buymus mekani cennet olsun intihar düşünme ama bu durumu ailenle konuşmalisin bnce eger evlilik konusu çözülemezse
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah. Ailem beni dinlemiyor ben de çok güçsüzüm anlatamıyorum derdimi :'(
+1 yılAllah rahmet eylesin dayinin ogluyla sakin evlenme öyle evlilik olmas cocuklarinda sakat olur elbet birgün evlencen ama dayinin ogluyla deyil sakin caninada kiyma
17 Yorumla- +1 yıl
Konusmak dertlesmek istersin seve seve konusurus
Soran+1 yılKimseyle evlenmek istemiyorum ama beni anlamıyorlar :( çok zor Allah kimseye böyle bir acıyı yaşatmasın :(
- +1 yıl
büyük konusma elbez birgün zaman gecinci evlencen sevgilinde bunu isterdi neyse büyük konusma amin vermesin peki napcan dayinin ogluyla evlenemesin
Soran+1 yılBen kimseyle evlenemem. Kimse bana onun gibi bakamaz onun gibi dokunmadı o benim herşeyim di. 1 ay oluyor her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum :( dayanması çok zor. Dayı min oğlu bilmiyor konuşmadım onunla istemiyorum ailem baskı yapıyor :*(
- +1 yıl
Sende istemedini de ama büyük konusarak kimseyöe evlenemem demen sacma neyse allah yardim etsin büyük Herzaman konusma
Soran+1 yılHer gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamam beni anlamıyorsunuz :(
- +1 yıl
Ben anliyorum beni anlamiyon neysw
- Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşınız sağ olsun. Mekanı cennet, toprağı bol olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. Amin inşallah
bu nasıl sülale ya? dayı oğluyla evlendirmeler falan. ülkeye temizlik lazım. Başın sağolsun
51 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim keşke onlar da anlayabilse :(
+1 yılKıyamam , başın sağolsun.. Aileni karsına al ve konuş hiç çekinme
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. Ailem anlamıyor beni istemiyorum diyorum uğurum hayattayken dayımlar istedi annem o zaman da istiyordu şimdi böyle kötü durumda olduğum için evlendirmeye çalışıyorlar. Diyorum ben evlenmiyecegim anlamıyorlar :'(
- +1 yıl
Canım benim yaa :( kuzum valla hiç çekinme diren senin ruhunun sağlığı için diren :( keşke daha fazla faydam olabilseydi... İstediğin zmn yaz :(
Allah rahmet etsin. Sanada sabır versin kolay bir durum değil ne denir bilmiyorum üzüldüm. Allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun sağolun :( sabretmeye çalışıyorum aklımdan çıkmıyor
+1 yılOffff tüylerim diken diken oldu okurken ya 😔 Allah yardımcın olsun bacım ama hayat devam ediyor malesef bol bol dua et başka birşey yapamassın :(
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin canım çok zor inanki bir ay bana bin yıl gibi geldi zamanla geçer diyorlar unutamıyorum aklımdan çıkmıyor :(
- +1 yıl
Daha çok taze henüz zaman gerekiyo :/
- Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa vefat eden baban olsaydi... emin ol daha agirolurdu
... olum kacinilmaz
oyle veya boyle geliyor basa...11 Yorumla
Soran+1 yılAcı çok büyük ölüm olunca insan düşünemiyor. herkes zamanla geçer diyor zamanla daha kötü oluyor unutamıyorum onu :(
Zor bir durum canım ama vade dolmuş sakin isyan etme intihar fakn düşünme sakin. Konuşmak istersen mesaj atabilirsin. Bol bol dua et onunticin.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor hemde :'(rabbim kimseye yaşatmasın her gün dua ediyorum herkes zamanla unutursun diye her geçen gün daha çok özlüyorum :'( her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum huzur buluyorum sanki yanımda gibi hissediyorum :'(
+1 yılMekanı cennet ruhu şad olsun kardeşimin.. gerçekten üzücü bir durum istersen Dayı'nın ogluyla da bir konuş ona anlat durumu ve karşılıklı vaz geçin. Hadi kal sağlıcakla uzme kendini.
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah. Allah razi olsun sizden. Üzülme demesi kolay unutamıyorum hiç bir şeyden mutlu olamıyorum acımı kendim tek yaşıyorum ailem anlamıyor bir tek aşkımın ailesi destek oluyor kendi acıları varken beni teselli ettiler
- +1 yıl
Unutulur mu güzel kardeşim benim? Ama üzme kendini aglaman hic bir şeyi geri gettirmez
+1 yılBunu kabullenmelisin ve hayatın devam ettiğini görerek ilerlemelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılSağolun demesi kolay geliyor hayat benim için çok anlamsız
- +1 yıl
Evet söylemesi kolay farkındayım yaşamadan bunu bilemem ama elbet hayatını anlamlı kılan şeyler olacaktır lütfen pes etme
+1 yılBaşın sağolsun seni anlıyorum aynını bende yaşadım 5 ay olcak ailenin yaklaşımı yanlış ailenle konuş ! Sonuçta koca. Insansın dinlerler biraz ağır konuş göz dağı ver tekrar başın sağolsun dertleşmek istersen yazabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden. Ailem dinlemiyor beni Uğurum hayattayken dayımlar istemeye geldiler annem koymuştu kafaya bizi ayırmak istiyordu başardı sonunda :'( bu şekilde ayrıldık :'( kuzenimle konusacağım evlenmek istemiyorum. Onunda bir şeyden haberi yok
- +1 yıl
Konuş illaki zora koşulursa sende zora koş onları canım
+1 yılAllah sabır versin
Istemiyorum de ve diret
Intihar sana birşey kazandirmaz.34 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Cümlemizden...
Allah kolaylik versin
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Konuşmak ve dertlesmek istersen...
kapimi çalabilirsin.
Bilesin...
+1 yılAllah rahmet eylesin. Sanada sabır versin.
Durumun için birsey söyleyemiyorum. Muhtemelen hayata devam etmeni istiyorlar..22 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Allah razı olsun sagol. :(
- +1 yıl
Sende sağoll..
Bende bir sevgilimi kaybettim... bilirim cok kotu birsey. O bosluk tarif edilemez.. bak aklima geldi yine canim eda'm.
14 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim çok zor :(Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamam
Soran+1 yılBaşın sağolsun kardeşim senin de :( seninki nasıl oldu acını paylaşmak adına istemezsen anlatma sakın üzülmeni istemem :*(
+1 yılal iyi gelir
https://www.youtube.com/watch?v=ib3lCMfVSQIburdan yapa biliceğim en fazla bu tavisye olarak ta bir 3-4 sene bekle içindeki acı geçer heralde annen le babana da sert çıkış pek birşey yapa bilecek lerini sanmam Allaha inan mıyorum ama umarım vardır ve cenete almıştır sevgilini
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmayın bana bunu zaten çok kötüyüm daha kötü oluyorum ne olur yalvariyorum lütfen :'(
- +1 yıl
yok ya ben iyi gelir diye atım :/
- +1 yıl
:( git sevgilinin terli ya da yıkanmamış bir tişörtünü al yastığa geçir ona sarıl uyu bende buna benzer bir şey yaşadım gerçekten ağlamak üzereyim şu an aklıma geldi gine o yastığa sım sıkı sarıl kapa gözlerini ona sarıldığını hayal et onu kolarının arasına aldığını ve ona hiçbir zarar gelmiyiceğini halay et ve uyu ;(
Soran+1 yıl:'(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kolaylık versin ya üzüldüm.
Sen sakın intihar falan düşünme, illaki bir çözüm yolu bulunur😕23 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim çık zor dayanunutamam Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor
Cevap sahibi+1 yılYaşamayan bilmez tabi, zor bir durumdur.
Cidden çok üzüldüm.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun:((
Soran+1 yılAmin inşallah. Allah kimseye yaşatmasın tarifi zor :'(
Allah yardimcin olsun cok zor bir durum. Ailesine baş sağlığı sevenlerine sabr versin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun sağolun
Bizde ayrıldık diye üzülüyoruz. Allah rahmet eylesin, zor durum
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
Allah yardimcin olsun, nekadar kötü bir durum düsünemiyorum bile. Allah kimseye göstermesin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol rabbim kimseye yaşatmasın çok zor kimse anlamıyor en yakın ailem bile :'(
+1 yılCanm benim ya çok üzüldüm senin için gerçekten ya drtleşmek istersen mesaj at ve evlenme bnce
19 Yorumla
Soran+1 yılSagol canım buraya giremiyorum. İçim çok yanıyor. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın çok zor :*(
- +1 yıl
Bu psikolojin çok kötü şu an canım evliliğin yolunda gitmez. Kendimi senin yerine koyuyorum ve düşüncesi bile çok kötü ama asla intihara kalkışma çok günah sen sevgiline bol bol dua et kuran oku belki cennette kavuşursunuz
Soran+1 yılBen kimseyle evlenemem. Kimse bana onun gibi bakmadı onun gibi dokunmadı o benim herşeyim di. 1 ay oluyor her perşembe fakülteden çıkıp mezarlığa gidiyorum :( dayanması çok zor. Dayımin oğlu bilmiyor konuşmadım onunla istemiyorum ailem baskı yapıyor :*( çok zor
- +1 yıl
Canm benim ya ailen bliyomu sevgilinin öldüğünü ve bunu dayınınoğluyla konuşmalısın bnce oda seni olumlu karşılar ve sağlıklı bir evlilik olmucağını bilir Allah bol sabır versin
Soran+1 yılCanim benim biliyorlar görüyorlar durumumu anlamıyorlar :*(Her gece ağlıyorum uykumdan uyanıyorum. rüyamda görürüm belki diye erkenden uyuyorum :*( çok zor ben unutamam dayımın oğlu anlayış gösterir tabi onunda bir şeyden haberi yok
- +1 yıl
Aileni ikna etmen lazım senin bence onlarda sen acını unut diye evliliğe ısrar ediyolar yoksa hiçbir aile kızının üzülmesini istemez ama ömür boyu unutulcak bir acı değil
Soran+1 yılHep benim suçum o gün ısrar ettim gidelim de gidelim gitmeseydik. Onun yerine ben ölseydim keşke. Her perşembe günü mezarlığa gidiyorum huzur buluyorum sanki yanımda gibi :(
- +1 yıl
Öyle deme sakın sevgilinin o gün son günüydü zaten senin ısrar edip gitmen sadece ölümüneyol gösterdi inan o gün başka bir sebebten zaten ölücekti ve sen bol bol dua et asla isyan etme
Soran+1 yılDua ediyorum aklımdan çıkmıyor her gün onsuz olmak yokluğu çok zor anlatamıyorum :(
+1 yılUzunnnnnn bir zaman evlilik, sevgili vs seylerınden uzak olman lazım. Mümkün oldugu kadar bu konuyu konusma derım. Konustukca batar böyle seyler. Ailene de söyle iyi olmadıgını. İllaki evlencen ama su zamanlar degıl. Bu psikolojıyle evlensen de saten hayır gelmez senden. O evlilikte yürümez. Cok uzun bir süre dinlenmen lazım senın
00 YorumlaTüylerim dikken dikken oldu.. Allah rahmet eylesin...
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler