Sevgilim vefat etti :( Zor durumdayım?

2 buçuk yıllık sevgilim vefat etti. Onu çok seviyordum. O gün birlikte yemeğe gitmiştik gülüp eğleniyorduk nereden bilebilirdim. Beni eve bıraktı eve giderken kaza geçirdi ve vefat etti. Keşke o gün hiç yaşanmasaydı. Çok kötü durumdayım. Ailem beni dayımın oğluyla evlendirmek istiyor. Ben arada sevgilimi rüyamda görüyorum. Dün gece gördüm bana sarılıyordu beni bırakma diyordu elimi tuttu ve öptü. Gerçek gibiydi off keşke öyle olsaydı :( irkilerek uyandım ağladım çok kötüyüm. Ben evlilik düşünmüyorum kimseyle ama aileme anlatamıyorum. İntihar etmeyi bile düşündüm yapamadım. Ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Acımı paylaşan , bir nebzede olsa yüreğinde yaşayan değerli arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun. İnanmayan arkadaşlar inanmadiginiz bir şeye yorum yapmayın lütfen ruhum daralıyor içim yanıyor tarifi yok. Rabbim kimseye yaşatmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse kimseye inanmak zorunda değil. Kimse kimsenin acısını ölçemez keşke yalan olsaydı. Artık kimse yeni yazacak olanlar da yazmasın. Bazı şeref ten yoksun insanlar karşısındakini yalancı riyakar görürmüş. Ben gidiyorum kendileri burada rahat rahat at koştursun. Rabbim kınayan kişiler varsa aynısını başına getirsin çok doldum artık. Acımı burada yasamiyorum kimse yanlış anlamasin dayanamıyorum gidiyorum ben. .. :'(
Sevgilim vefat etti :( Zor durumdayım?