Evet hayat pahalı ama sonuçta ilk defa yaşanan bir şey uygun fiyatlı bir mekanda hesabı ödeyebilir yani. Böyle düşünmemelisin bence bana dediler dinlemedim sonra para yemeye geliyor iş.
Ya şu saçma sapan olaylar artık bitsin ya yıl olmuş 2024 ve hala tartışılan konular belli aşın yok erkek onu yapar kadın bunu yapar yok hesabı erkek öder bunun Bi dayanağı var mı kim demiş bunu kim nasıl yapmak istiyorsa öyle yapar anlaşılır konuşulur bitti bu kadar bu muhabbetlere bana geleni ben hayatimda tutmam zaten gerek yok böyle kalıplaşmış setleri asırlar boyu sürdürmeye
Giderim yahu neden gitmeyim yani mantıklı gelen budur zaten ben sevgiliye bile sürekli odetmem kaldı ki flörtüm benim hesabımı neden ödesin? Doğru olan benim için budur zaten o yüzden sorun olmaz
ilk bulusmada hesabı erkek ödemesi taraftarıyım reda eğer kız bu konuda mahçup hissederse tamam bir sonraki senden olur veya tamam hadi dondurma yiyelim veya kahve içelim onlar senden olsun gibisinden orta yol bulunur
İlk buluşmamızda iyi dinlememiş olur bu da sıkıntı ya jfjdjd. Ödemek mesele değil ama sürekli alman usulü olmaz. İlerde paranın lafını yapar diye düşünürüm. Katı insanları sevmem bu konularda
Tamamını da ben ödeyebilirim o konulara hiç takılmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ya kendi yediğimi öderim ya da hepsini öderim. Söyleme şekli ve durumu önemli. Durumu müsait değilse sorun etmem ve görüşmeye devam ederim. Ama yiyici insansa bir daha görüşmem
Şu modası geçmiş ataerkil soruları sormaktan artık bıkmadınız mı? Kadın ödese ne olur ödemese ne olur. dünyanı sonu mu? artık modern bir bir dünyadayız. En fazla sıra sıra öderler hiç sorun olmaz :/