Sonuçta flörtken bile bile benim param benim param onun parası benim param🙄
Hesabı yarı yarıya ödeyen birisi sizi irite eder mi?
#reda
Hesabı yarı yarıya ödeyen birisi sizi irite eder mi?
#reda
Yarı yarıya değil herkes kendi hesabını ödesin, benim veya onun yediği daha pahalı olabilir. Benim hesabımı ödemiş olmasını istemezdim.
Bu pahalilikta lütfen centilmenlik beklemesin kimse ve herkes yediğini içtiğini kendi ödesin...
Ya şu saçma sapan olaylar artık bitsin ya yıl olmuş 2024 ve hala tartışılan konular belli aşın yok erkek onu yapar kadın bunu yapar yok hesabı erkek öder bunun Bi dayanağı var mı kim demiş bunu kim nasıl yapmak istiyorsa öyle yapar anlaşılır konuşulur bitti bu kadar bu muhabbetlere bana geleni ben hayatimda tutmam zaten gerek yok böyle kalıplaşmış setleri asırlar boyu sürdürmeye
Benim hatun yanımda hesap ödeyemez
Böyle erkekler çoğalmalıı
Analar böyle erkekler doğurur inşallah
Hesabı ben ödesem komple o kadar takılmam da yarı yarıya ödemek öğrenci olmayan insanların üzerinde itici duruyor bence.
Bu olgunluk nerden geliyor nasıl yaptın tarif ver♥️😂
Aaa ne tesadüf benimde😂 ama demek ki benimkine tam edilmemiş ondan olsa gerek 😂
Cevap
29Cevap
Ben erkek olduğum için aksine hoşuma gider. İkincisi garantidir.
Ben öderim ya nerde kaldı centilmenlik
Giderim yahu neden gitmeyim yani mantıklı gelen budur zaten ben sevgiliye bile sürekli odetmem kaldı ki flörtüm benim hesabımı neden ödesin? Doğru olan benim için budur zaten o yüzden sorun olmaz
ilk bulusmada hesabı erkek ödemesi taraftarıyım reda eğer kız bu konuda mahçup hissederse tamam bir sonraki senden olur veya tamam hadi dondurma yiyelim veya kahve içelim onlar senden olsun gibisinden orta yol bulunur
Ne demek yari yariya? Ben öderim prensimin yemegini de
😂😂😂😂
Hoşuma gider ama ben öderim, "birdahakine kahveler senden" der ikinci buluşma teklifinide yapmış olurum.
Para benim için asla sorun olmadı tamamını bile öderim sorun değil ama ozaman da nasıl prensss gibi hiss edicem istemem 2 ci buluşma😂
Prenses*
Tekrar buluşalım konusu geçtiyse etkilenme arttırysa bu benden diğeri senden olur diye paslarım..
Ya ondada yarısını sana ödetirse dkkd
Hesap ödeten erkekten olmaz hesabın tamamını öderim ve konu orada kapanır
İlerleyen dönemlerde bu olabilir ama yeniyken olmaz
Para konularını hiç bir zaman sorun etmedim ya. Mesele kafa dengi birini bulmaksa feda olsun.
Giderim zaten bunu isteyen benim herkes kendi hesabını ödesin.
Tamamını da ben ödeyebilirim o konulara hiç takılmam
Ya kendi yediğimi öderim ya da hepsini öderim. Söyleme şekli ve durumu önemli. Durumu müsait değilse sorun etmem ve görüşmeye devam ederim. Ama yiyici insansa bir daha görüşmem
Neden bu şekilde yaptığını sorduktan sonra anlamli gelirse tabiki giderim
İlk buluşmada erkeğin ödemesi daha şık. Sonrakilerde kadın da ismarlayabilir
Hayır, olması gereken bu. Erkeğin hesap ödemesi ahlâkî ve etik değerlere uygun değil.
Soruyu olumsuz okudum bu yüzden hayır dedim düzeltiyorum evet
Çok takmam bu konuyu ama diğer buluşmalarda tutumuna bakarım
Sevmesem bile bu hareketi yaptığı için giderim her şey müşterek
Şu modası geçmiş ataerkil soruları sormaktan artık bıkmadınız mı? Kadın ödese ne olur ödemese ne olur. dünyanı sonu mu? artık modern bir bir dünyadayız. En fazla sıra sıra öderler hiç sorun olmaz :/
Farketmez. sorun yok
Hayır zaten olması gereken o kimse kimsenin yediğine içtiğini ödemek zorunda değil herkes kendi hesabını ödesin daha iyi
Yarı yarıya öder sonrasında bir kahve teklif ederim
Eğer masada ben varsam ben öderim. Sende benim kadar zengin ol sen öde derim
Aha 😃 benim bulunduğum yerde hesap söz konusu olamaz
Ben öderim dasakli kariyim
😂😂
Delikanlıyı gözüm tuttuysa sorun etmem.
Herkes kendininkini ödesin
Evet niye giymeyim hepsini omu ödeyecek
Üçün beşin lafını ettirmem kimseye.
giderim
yine ödeyemez hesabı
Bunu kız istediyse hoş olmazdı
Asla gitmem çünkü hesabı ben ödemeliyim.
Onun hayat prensibi budur der ikinciye de giderim.
kızlar gitmeyiz demiştir
Ben giderim
Böyle bir şeyi mesele haline getirmem, giderdim.
Şok geçiririm öyle biri varsa
Hayır gitmem
Hesabı yarı yarıya ödemek itici duruyor
giderim evet
Tekrar gitmem
Yarı yarıya ödemek mantıklı
Aslaa
Oyle bi dünya yok
Giderim