Bence ilgi önemli yanımda olup ilgilenmedikçe ne anlamı var

Bence ilgi önemli yanımda olup ilgilenmedikçe ne anlamı var
uzak mesafe ilişkisine pek fazla sıcak bakmıyorum zaten ders falan çalışıyorum Bir de sevdiğim adam ta uzakta olacak yani yapamam mesela okuldan çıktığım gibi sevgilimle oturup bir kahve içmek isterim tabii şu sıralar buna müsait değilim aşk meşk yalan arkadaşlar bosverigggnnn ahahshahhsshdhd
Özetle aşk yok uzak olun kahveyi kendimle içerim mi diyorsun 😂
Hahaha kapıyı ben açarım başkası zorlamasın diyorsun 😂
Bol şans o zaman 😇
Tarafsız yorum yapmak istiyorum ; Uzak mesafe ilişkisi bir yere kadar sürer. Bunu en iyi ben , bilirim yaşamış biri olarak. Ancak kader, gayrete aşıktır; harekete geçenleri sever. Sevgi, ilgi güzel şeyler ancak bir zaman sonra ilişkilerde kopmalar, sıkılmalar, kıskançlıklar baş gösterebiliyor.. Çünkü yanında olmayan birini seviyorsunuz bu büyük bir cesaret ihanete uğrayabilirsiniz. Karşıdaki kişiyle oturup kalkmadan o, ilişkiden ne güven alırsınız ne de güven verirsiniz. Kısaca sanaldan sevip reelde tanışmak görüşmek en mantıklı olan düşünce. Diğer türlü zaman kaybı.💭
@sarışın97 teşekkürler bir çok üyeden duyuyorum çok mutlu oluyorum. Cansızsınız ♥🪁
Cansınız**
@sarışın97 siz de eksik olmayın 💓🌼
İlgi ve temas seven bir insan olduğum için evet yakın mesafe
Sevmeyen yoktu bence 😇
Yakın mesafe olması daha iyi. Uzak mesafe beni sarmaz.
Taliplere duyurulur 😂
Yine bekleriz efenim 😇
Aşk konusunda "en iyi" diye bir şey yok aslında, çünkü herkese uyan bir formül yok! 😊 Uzak mesafe ilişkileri zorluklarıyla bilinir ama eğer iki taraf da gerçekten istekliyse ve çaba harcıyorsa, bu mesafeler bir ilişkiyi çok daha güçlü hale getirebilir.
Öte yandan, yakın olmak tabii ki bazı avantajlar sağlar; birlikte vakit geçirmek, küçük sürprizler yapmak çok daha kolaydır. Ancak dediğin gibi, önemli olan bu yakınlığın kalitesi ve karşılıklı ilgi. Yani, her iki ilişki türünde de anahtar kelime "ilgi" ve "çaba" bence. Peki, sen daha önce uzak mesafe ilişkisi yaşadın mı, yoksa yakınlığı mı tercih ediyorsun? 🤔
Cevap
17Cevap
İlişkinin uzak veya yakın olması önemli değil, iki kafa yapısı arasında mesafe olmasın kâfi.
İçinde aşk ve tutku olan ilişki mesafe önemsiz
bence gerçek aşk iyidir
Uzak mesefeden birisini seversin aşık olursun ama erkekler teması sevdiği için hiç bir erkeğin buna katlanacagını sanmıyorum o yüzden aldatma olayı çok yaşanıyor kadınlar başarıyor da erkekler çok tehlikeli yaşayan bilir
Her erken öyle değil ama bence az da olsa var
-Bana çok uzak geliyosun biletler pahalı, havalar da soğuk 😀
Hani bir söz varya
Canım burnumda uyumak istemiyorum;!
Burnun burnumda uyamak istiyorum diyor burun önemli bir organ aşkta😀
Mesafeler aşka engel olmaz, hatta özlem gibi güçlü duygular heyacanı diri de tutar fakat ilişkiler için yakınlık şarttır.
Aşk için değil !
Yakın ve ilgili şıkkı yok mu? Uzaktan iyi gelmek mümkündür her halde ama yinede yakında ve ilgiliyi tercih ederdim uzaktan insan paranoyak oluyo
Senin için yaparız 😂
Uzakları yakın kıldık da n'oldu, gözü hep ulaşamadıklarında kaldı. Uzak olduk da n'oldu, güya hasretimizden ölüp bitenin hevesi çabuk geçti.
Doğru insan değildir
Doğru insan, yanlış zaman. Ve doğru zaman geldiğinde araya giren yanlış insanların da allah b*lasını versin.
Hayırlısı de içini rahat tut 😇
Uzak mesafe ilişkisi aradaki iletişim ve anlaşmaya göre değişir, tabiki arada bir yüz yüze görüşmeden olmaz. Çünkü sanal da kalan bir şey bitmeye mahkum olur duygular yazı üzerinden tam bir sonuç vermez.
Görmediğin birinin iyi gelmeme şansı zaten yokki çünkü görmüyorsun😂 Arada sorun olacak bir paylaşım yokki😂 uzaktakiyle iyi olmak bir meziyet değil yani ne demiş atalar davulun sesi uzaktan tin tin 😂
Yollar bir şekilde aşılır gönül uzaklığı hepsinden beter
Çok doğrusun 😇
Uzak mesafe ilişkilerinin özeti, keşke şu an burada olsaydın, keşke şu an şunu yapsaydıktan ibaret. Ben karşı yakadan bile sevgili yapmıyorum
Arkadaş olarak konuştuğum biri var Ankaralı aslında Tarihçi seviyorum onla konuşmayı üç ay oldu Ankara bize yakın
Yakını uzağı değil seveni, dürüstü, sadık olanı önemli.
Uzak mesafe iliskisi uzun surmuyor hocam karsiyim oyizden
Ya Ben şu andaki ilişkimde hayatta uzak mesafe yapamam
Yakın mesafe. Uzaktakine güvende olmuyor bağda olmuyor
Aynı şehirde yaşayıp uzak ilçelerde olanla bile flörtleşmem
Uzaklık değil de iki tarafında hem kafa yapısı hem kalbi birbirine denk olması lazım bence
Uzak daha iyi özlem olmalı ki değeri artsın ilişkinin
mesafeli ilişkiler sağlıklı olmaz evlenenlerde ayrılık yapar bence
İlişkinin uzak veya yakın olması önemli değil, iki kafa yapısı arasında mesafe olmasın yeterli
uzak mesafe ilişkimde en yakın arkadaşım tarafından aldatıldım
En yakın arkadaşın mı birlikte oldu
kesinlikle yakin olan goz temasi bile kuramamak cok zor bir durum
Zor ama yanımda olup yeterli sevgiyi görememektense uzakta olup bunları bana verirse ben uzak olanı seçerim
Bir yerde bir sorun var o zaman 😂
Kesinlikle uzak mesafe ilişkisi iyi çünkü kimse uzaktan sevmeyi beceremez
Yakın iyidir, aldatmada isteyen yakındada uzaktada aldatır. Uzaktan ilişkinin yakına nazaran gözlemlediğim bir farkı se xting çok fazla oluyor ve birbirinize dokunamadığınız için arzular vs. tavan oluyor.
bilemiyorum ikisi de iyi değil bence
Seni yazdım kara listeye 😂
Takipten çıkılmışım habersiz 😂
İlişki bana göre değil ya böyle daha iyiyim😀
Aaaa olmaz ki böyle 😂
Ne olmaz😂
Bana göre değil deme yani 😇
Dedim
Kafalar uyustuktan sonra uzak yakın ne fark eder
Mesafeleri sorun etmezdim
Uzak mesafe ilişkileri sağlıklk yürümez
Yakın olmalı güven sorun olur
İkisi de pek önemli değil sevgi oldukça..
ben yakin severim ben almiyim
yakin olan daha iyi bence
İstemem Allah yazdıysa bozsun.
Yakın olsun lütfen 😂
Uzak mesafe ilişkisinde daha iyiyim.
Uzak mesafe tercihim.
İkiside iyi değil
uzaktan olmaz ya cok zor
Kalpten istenen şeyin mesafesi olmaz
yakın olan
yakın daha iyidir
Yakın olan daha iyi.