Aşk İlişkileri Uzak mesafe ilişkisi mi yakın ilişki mi tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uzak mesafe ilişkisi mi yakın ilişki mi tercih edersiniz? Uzak mesafe ilişkisi mi yakın ilişki mi tercih edersiniz? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Yakına o kadar alıştım ki bırak mesafeyi ayni şehirde 5 km fazla kurtarmaz 😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. fark etmez.. gerçek sevgi olan ilişkiyi tercih ederdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakın mesafe elbette temassız ilişki olmaz uzak mesafede çok acı çekiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi takibini alırım o zaman Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. En güzeli yanliz olmak kimseye ilişmeyin kirmadan dokmeden yanliz yaşayıp gitmek 2 0 Yorumla
ispartalisparrow Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yakın, çünkü buluşmak için saatlerce gelme derdi yok, haftasonu sıkılıp aniden buluşma kararı alabilirsin, sürekli varlığını hissedersin. Uzak mesafe ilişkisinde seni yerim der, ye dersin ama yiyemez. Özet bu. 1 0 Yorumla
betyyy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yakın. Fotoda ki sizseniz çok tatlısınız. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Değilim. Yorumla
Abdulkadir010 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Uzakta da belli bir süre sonra yıpratıyor insan yakın istemeye çalışıyor 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uzaktan olmuyor yakından da olmuyor 1 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yakın varken uzağı kimse istemez 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yakın iliski, uzak mesafe çok zor. 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Her zaman yakın iyidir 1 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Uzak mesafe 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. yakın mesafe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yakına o kadar alıştım ki bırak mesafeyi ayni şehirde 5 km fazla kurtarmaz 😄
fark etmez.. gerçek sevgi olan ilişkiyi tercih ederdim
Yakın mesafe elbette temassız ilişki olmaz uzak mesafede çok acı çekiyorum
Bu ben
Bi takibini alırım o zaman
En güzeli yanliz olmak kimseye ilişmeyin kirmadan dokmeden yanliz yaşayıp gitmek
Yakın, çünkü buluşmak için saatlerce gelme derdi yok, haftasonu sıkılıp aniden buluşma kararı alabilirsin, sürekli varlığını hissedersin. Uzak mesafe ilişkisinde seni yerim der, ye dersin ama yiyemez. Özet bu.
Seven insan her yerden sever
Yakın. Fotoda ki sizseniz çok tatlısınız.
Değilim.
Uzakta da belli bir süre sonra yıpratıyor insan yakın istemeye çalışıyor
Uzaktan olmuyor yakından da olmuyor
Artık yakın tercih ediyorum
yakın varken uzağı kimse istemez
Yakın iliski, uzak mesafe çok zor.
Mesafenin olduğu ilişki yürümez
Yakinn rimel mi surmus o
Her zaman yakın iyidir
Yakın ilişkii
Yakın
En iyisi yakın