Merhabalar
Kız arkadaşım uzakta yaşıyor ve çalışıyor (yakın yerlerde otururken sevgili olduk). İş yerinden tanıştığı biriyle yazışmalarını gördüm. Tatildeyken çektiğim fotoğrafları uçakla döner dönmez iş yerinden bir adamla paylaşmış. Onlarca beraber fotomuz olmasına rağmen benim onu çektiğim tek fotoğraflarını paylaşmış. Bilirsiniz tatil yerlerinde insanlar günlük hayattan daha açık giyinirler, fotolardaki giyimi de yine bu şekilde. Daha günlük çekilmiş fotolar da var ama onları paylaşmamış. Tek seferde onlarca foto göndermiş albüm yapmış resmen adama. Daha sonrasında yine farklı bir davette çekilmiş, günlük hayatta giymek için fazla açık bir elbiseli fotosunu atmış. Gördüğüm kadarıyla karşıdaki kişi de net bir şekilde kız arkadaşımdan foto istememiş. Adamın kendi fotosunu gönderdiğini henüz görmedim ama detaylı da bakamadım.
Daha eski mesajlarda da yine gündelik paylaşımlar yaptığı, sürekli bir foto paylaşma olayları olmuş. Yemek yaparken vs fotolar atılmış. Benden bir süre gizlediği sonra yarım ağızla bahsettiği bir etkinlikteki videolarını da bu kişiyle paylaştığını gördüm. Bana bunları atmamıştı. Arada yazışmalar da var ama çok sınırlı bir vakitte baktığım için detaylı okuyamadım.
Kendisi normalde çok paylaşım yapan biri değildir. Sosyal medyayı aktif kullandığı söylenemez. Kendisi henüz benim bildiğimi bilmiyor. Yaptıkları sizce aldatmak mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer