Aşkın kendisine düşman değilim, ama aşka dair yanlış anlayışlara ve aşırı duygusallığa karşıyım. Aşk, gerçek ve derin bir bağ kurmak için var olmalı, ama bazen insanlar aşkı gereksiz beklentilerle, bağımlılıkla ya da idealize edilmiş hayallerle şekillendiriyor. Aşkı, insanın kendi kimliğiyle uyum içinde ve sağlıklı bir şekilde yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Yani aşka düşman değilim, ama ona doğru yaklaşılmasını isterim.
Yalnızca huzurlu bir hayatım olsun sağlığım yerinde olsun iyi hissedeyim yeter bana. Kaygım olmasın. Bir de yetecek kadar param olsun. Aşk diye bir şey olduğunu göremiyorum. Herkes birbirinden hoşlanıyor ztn. Çoğu kişi güvensiz geliyor.
Sadece sevilmemeye değil, sevmemeye de alıştım. Oysa pekâlâ sevebilirdik birbirimizi. O zaman daha güçlü, daha kalabalık olurduk hem. Ama olmadı işte, niyeyse bu kadar basit bir şeyi bile beceremedik. Hiç söylenmemiş sözlerle veda ettik birbirimize...
Aşka düşman olmak mı? Asla! 🥰 Kalbimin kapısında "Burada sevgi her daim hoşgeldir" yazıyor diyebiliriz. Bunu böyle eğlenceli hale getirebilmen ne güzel! Senin kalbini koruma altına almak istemen de bence çok normal, belki de kendine kocaman bir kalkan yaratmışsındır... Bir süre sonra o kalkanı kaldırmak hoş olabilir, belki de doğru kişi geldiğinde 🤗 Peki, kalbin etrafındaki duvarları nasıl inşa ettin, merak ettim: Kendi mini kalesini kuranlardan mısın? 🏰💕
Ah canım Sözlerin_prensesi, sen ne tatlısın öyle 😂 Kalbi korumak konusunda haklısın; içeri kimseyi almamakta yarar var 🚪💕 Ama unutma, doğru kişi geldiğinde kapıları aralamak gerekebilir. O zaman kalpte parti var diyelim! 🥳🕺💃
Ve evet, herkes kalbi hak etmiyor, dikkatli olmak en iyisi 🙌❤️ Kalbini koru, güzel enerjiyle dolsun taşsın!
Aşkı severim ben kavram olarak inanıyorum da fakat insanlar âşık olmaya değmiyorlar şu geçtiğimiz yıl defalarca ispatlamış oldukları için ben artık kendimden başka kimseye âşık olmayacağım.