Sevgilim tarafından kullanıldığımı düşünüyorum yardımcı olun?

Sevgilimle iki aydır çıkıyoruz ve biz yaklaşık beş gün normal konuştuk beşinci gün sevgili olduk sekiz gün sonra ilk kez buluştuk ve ilk gün beraber olmak istedi ve bende zorunda hissettim kendimi ve kabul ettim ısrar ettiği için o gün arabada yaptık ve kendimizi toparladktan sonra indik arabadan ve videoya aldı bizi ben rahtsiz oldum bu durumdan ve olduğumuz yer ovaydı kimse yoktu ama motorbisikletle biri geçip tekrar geri döndü ve dikkatimi çekti bende sordum ve verdiği cevap bizim mahalleden bir arkadaş bende tedirgin oldum ve beni eve bırakmasını istedim eve gittik sevgilim ilişkimiz için çok ciddi olduğunu ve benimle evleneceğini söylüyor ve annesiyle beni tanıştırdı ablasının numarası bende iki defadır sohbetimiz oldu bunun dışında söylemek istediğim bir şey de var biz toplam üç defa buluştuk ve ben üçünde de kendimi hiç iyi hissetmedim onun yanında onun bana ilgisi hiç sevmek gibi gelmedi kendimi kullanılmış hissettim hep ve ilk buluştuğumuz gün sevgilim benim Instagram hesabımı kapatmamı istedi bende yapıyorsak beraber yapicaz dedim ama yapmadı ben kapattım o gün ama o günden bugüne ne kadar ona ınstagramını kapatma ama bende de olsun dediysem ısrarla konuyu kapattı ve bana ınstagramını vermedi ayrılmak la tehdit ettim ve bana satır satır aşk dolu konuşmalar yaptı yaparken de ben değişmem ben buyum beni böyle kabul ediceksin ben burada bekliyor olucam beni kabul edene kadar diye yazdı bende ona ayrılmak istediğimi ve benimle alakalı bir şey bırakmamasını söyledim size sorum şudur kullanıldım mı yoksa böyle şeyler normal midir onu öyle kabul ediyimmi çok arada derede kaldım kararsızım seviyorum da napıcağımı bilmiyorum?
Sevgilim tarafından kullanıldığımı düşünüyorum yardımcı olun?