Sevgilim beni kullanıyormu?

Biz 4 yıllık sevgiliyiz bana o kadar kötü davranıyorki sürekli küfür hakaret sadece bos zamnlarında yalnızken benle konusmak istiyor baska türlü yani bi ortamdayken ben aramasam aramaz bile her bulustugumuzda benle gezip eglenmek yerine sürekli otele gidelim diyor biyere gitmek için bana asla sormuyor sorsa bile ben izin vermiyosam yine kendi bildiğini okuyor yalnız kaldıgında yine bana yalvarmaya baslıyor herkesi sana kurban ederim sen kendini onlarla birmi tutuyorsun bilmem ne gecenlerde bakık tutmaya gitmişti arakadasıyla saatlerce telefonuma cevap vermedi gece saat 12 suları falandı onun telefonundan bi kız aradı meraba ben kübra dedi ne alaka dedim sonra bana seni kıskandırmak için yaptım falan dedi bıktım yemin ederim nefret ediyorum ondan ama bu lanet olası irademede sahip cıkamıyorm bana anne bacı küfür ediyor ama ben yine ona yazıom arıom ben nasıl kendime engel olcam onun yüzünden ne gurur kaldı ne bişey bide her ayrılıpm dediğimde bana 25 bin tl borcun var onu öde diyor borc dedgide beraber yediğimiz içtgmz seylerin parası

Sevgilim beni kullanıyormu?