Wpde sürekli çevrimiçi her sorduğumda beni geçiştiriyor. Cinsel anlamda kendimi kullanılmış gibi hissettiriyor. Yanında iyiyken aksam boktan sebepten kavga çıkarıyor. Beni kullanılmış hissettiriyorsun dedim. Sana yazmıcam saçmalıyosun istediğini düşünebilirsin dedi. Tam yarım saattir çeveimiçi ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi her şey olabilir.
Başka birisiyle konuşmak istemiştir.
ya da düşündüğünüz gibi başka birini arıyor ya da var olan kişiyle konuşuyordur.
Kesin bir kanıya ancak ve ancak siz varabilirsiniz.
Ama şunu unutmayın her insanın hayatta ki yaşama şekli aynı olmaz.
Kişilik farklılıkları olduğu gibi.
Her insanın aynı şekilde bir başka kişiye davranmasını beklemek bencillikten öteye gidemez.
Eğer rahatsız iseniz ayrılmak en doğal hakkınızdır.
Kararı siz vereceksiniz. Belki şu an mutsuz olacaksınız ama ilerde iyi ki böyle yapmışım deme ihtimalinizi de unutmayarak.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. %99 ihtimalle doğru olanı düşünüyorsun. Seni kullanıyor ve sonrasında umrunda olmuyorsun. Bence hiiiç kendini üzmeden böylesi bir totoştan ayrıl. Kızlar böylelerinin sevgisine de şımarıklığına da küçük dağları ben yarattım tavırlarına da katlanmanız gerekmiyor. Öz güvenli olun ve bozun bunları. Daima destek tam destek sizinleyim.
00 Yorumla
+1 yılTamamen ilgiyi bir anda kes. Kaybetmekten korkma. Emin ol öyle yaparsan seni daha çok önemseyecek. Bende bunu yaşadım çok sıkıntı çektim. Sonra terk ettim kaç kere tekrar dönmek istedi kabul etmedim hala bekliyor 1 seneden fazla olmuştur terk edeli. Hala bir umut arada yazıyor. Duvara anlatıyor gibiydim o kadar ilgisizdi yani. O adam bile bu hale geldiyse demekki iyi yapmışım. Kesinlikle dene bunu ilgiyi kes tek çözüm bu
07 Yorumla- +1 yıl
Sen ciddi misin. Resmen aynı şeyleri yaşıyorum şu an. Sadece kaybetmetmekten korkuyorum. İlgisiz bırakamıyorum onu çünkü sevşyorum. Bana verebileceğin baska tavsiye var mı çok ihtiyacım var çünkü
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Canım benim dediğim kesin çözüm. 2 gün yazıp günlerce yazmıyordu. Aşırı değersiz hissediyordum bu durumda insan bağımlı gibi oluyor seni anlıyorum. Ona bağımlı olmanın tek sebebi ilgisiz olması. Sen ilgisiz ol o sana bağımlı olsun. Adım kadar eminim köpek olur sana yeter ki ilgisiz olmayı becer ve en önemli nokta kaybetmekten korkma. Eğer korkarsan yenilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Emin ol seni seviyorsa bunu ya gösterir veya hissettirir. Hislerine önem ver. Zaten sana böyle hissettirmesi bile çok kötü yanı seven insan böyle hissettirmez. Öncelikle dürüstçe nasıl hissettiğini dürüstçe anlat ona , seni anlıyorsa ve dinliyorsa tamam ama seni yine geçtiriyorsa veya eh ah flna gibi böyle cümleler kuruyorsa da kendini hiç yorma ayrıl gitsin. Seni seven sana değer verir ve hissettirir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yazacak kız kalmadığında sana yöneliyordur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBir Kimse ile sevgiliyken kadın erkek farketmez gerekli paylaşımları yerinde ve zamanında doğru yapmış iseniz birbiriniz ile siz ona gittiğiniz gibi o size gelmiyorsa fazla kasmaya gerek yok sizi cepte görmesinin manasıda yok diye düşünürüm seven sevdiğine vakit ayırır her türlü.
00 Yorumla
+1 yılVazgeç bu sevdadan. Kalbin ve gururun kırılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakip ederek kafayı yersin taktığını belli etme. Ama altıncı hislerine güven bence. Üstelik geçiştiriylr diyorsun sevgiden safa yatma bunu yaparak kendine zarar verirsin.. ayrıca orada sitem etmesi ve kaçması yani adam akıllı yanıt yok ve psikolojiye oynuyor gibi bir enerji aldım.
00 Yorumlaİstediğini dusunebilirsin sana yazmicam demesi seni onemsemedigini gosteriyo gidersen git diyo yani seni sevmiyo , kullanılmak mevzusuna gelince de sonuçta bu karşılıklı yaşanan bir şey o seni kullaniyosa sen de onu kullaniyosun , alan memnun satan memnun bir durum varsa kullanılmak söz konusu olamaz bence
110 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum saçmalama diyor bi şekilde kendisini açıklamıyor bile gidersem hiç aramax bile
- +1 yıl
Hayır gayet doğruları konuştun. Teşekkür ederim
- +1 yıl
İçime kurt üstüne kurt düşürdün şimdi bana ne yapacağımı söyle lütfen
+1 yılErkeklere güven olmaz kızım ne bekliyorsun ki istediğini elde edene kadar güzel davranır sonra da böyle uzak durur hepsinden nefret ediyorum bu arada evet seni kullanmış dost acı söyler yol yakınken uzaklaş derim daha da kullanır seni
017 Yorumla- +1 yıl
Cidden babamdan bile nefret ediyorum önceden seviyordum ama son zamanlarda yaptıklarını görünce ondan bile nefret ediyorum ve evet lanet de ediyorum
- +1 yıl
şu an yapmasan bile ne malum ilerde yapmayacagin?
- +1 yıl
Olabilir ama bence sende büyük konuşma derim
- +1 yıl
Ben erkekleri böyle yapan kızlardan da nefret ediyorum
- +1 yıl
Burdan mi yazacaksin
- +1 yıl
Neyse mesaj yazacagin zaman yazarsın
- +1 yıl
Pardon burada verirsem herkes yazacak
Kanka malsın hemen birisi az ilgi verince kendinizi kaptırıyorsunuz bir insanın sana sözlü teminat vermesi saçma onun ne yaptığına bakman lazım ne düşünürsen düşün diyorsa umurumda değilsin işte amaç seni kullanmak bukadar basit ya
00 Yorumla
+1 yılSen neden kullanıldığını hissediyorsun ki? Cinsel birliktelik yaşadıysanız bunu sadece o tatmin olsun diye mi yaptın yoksa sende tatmin oldun mu? eğer olduysan kullanılma durumu söz konusu olamaz burada. Her şey karşılıklı yaşanmış oluyor. Kendini ona muhtaç hissetme. Anlaşamıyorsan ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılKız sen delimisin kendini kullandırma sana değer veren saygı duyan dürüst anlayışlı güvenilir birini bul bırak o malı değersiz liği ile kalsın seni davet edim gel İngiltere ye
00 Yorumlaİsteğini düşünebilirsin diyorsa bi erkek net şüphe ettiğimiz şeyi yapıyordur skhfndmfkdhhsysjd
11 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru
+1 yılBelli zaten ne haltlar karıştırdığı ki sende farkındasın yanında mutlu sonrasında bok gibi davranıyor ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBırakacaksın. Defol git deyip defedeceksin. Kendine bu muameleyi hak görmeyeceksin. Şu köpek kılıklı adamların hareketlerini çekmeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılBütün gün beraberseniz akşamda sana yazmak istemiyordur bence kötü algılama üstüne de çok gitme yani
00 YorumlaHer istedinde tanmin edersen eni bir köle gibi görmeye başlar ihtiyacı olduğunda tanmin edecek bir köle eski cariyeler gi bı düşün.
00 Yorumla
+1 yılKullandırma kendini bırak o senin peşinden koşsun sende çevrimiçi kal kudursun
01 Yorumla- +1 yıl
Küfür hakaret boyutuna kadar çıkıyor
Başkasıyla konuşuyordur, seni de takmıyor işte bu kadar basit?
00 Yorumla
+1 yılAyrıl sana deger vermiyor yazma sakın kadinlik gururu
00 Yorumla
+1 yılamacı başka ve aldatıyor kesin bırak gitsin yol ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilisiniz diye bu yaşta cinsel ikişkiye girerseniz ne bekliyorsunuz benle yapan benden öncede yapar benden sonrada der takmak o yüzden sevgilisiniz diye her boku yapmayın
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Amacı başka yani... Ve ilgisini çeken konuşunca daha mutlu olduğu başkası var. Allah yardımcın olsun gazan mübarek olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Onu mutlu eden bir benim sanıyordum
- +1 yıl
Evet mutlu ediyorsun zaten. Ama aşk anlamında değil.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHislerine güvenmeni ve ona göre karar almanı umuyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapma işi düşünce ihtiyacını karşılamaya gellince sende ona cevap verme
00 Yorumla
+1 yılCabuk ara ya mesafe koy yoksa seni ömrün boyunca obje olarak görecek her arzu ettiğinde ulasamasin sana
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir insanla bir daha cinsel ilişkiye girme. O seni hak etmiyor. Çocuk oyuncağı mı bu? Kendini geri çek. Ne hali varsa görsün.
00 YorumlaBence eğer gerçekten kullanılmış gibi hissediyorsan ayrıl. Seni gerçekten seven birini bul
00 YorumlaSen kıymetlisin kendini bu aşşağılık insana layık mı görüyorsun
00 YorumlaHislerin gerçek maalesef tahmin değil seninki biliyorsun zaten
00 YorumlaSalla gitsn yüz verme
04 Yorumla- +1 yıl
Soğuk yapsam anlar mı
- +1 yıl
Cidden hala wpde çevrimiçi
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılseni umursamıyo kim bilir kaç kişiyle konuşuyorduk
00 Yorumla Nerden buluyosun böyle toksik erkekleri sil gitsin
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor bence
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen next uğraşmaya gerek yok
00 YorumlaUzak dur cinsellik sanal mı oluyor reel mi?
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin boyle biri icin hayatini heba etme
00 Yorumla
+1 yılTakmıyor seni işte ayrıl
00 YorumlaYedeklerin var tatlimmm... yedek lastiksin sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBırak onu kullandırma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanıyo olabilir, yaşlarınız kaç
01 Yorumla- +1 yıl
22/24
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Adam seni kullanıyor anlaşılan! geçmşş olsun.
00 YorumlaŞüphe varsa gerek yok bence
02 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum ama
+1 yılAmacı sadece o olmasın dikkat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanılmış peçete gibi atarlar üzerler sizi :))
04 Yorumla- +1 yıl
?
Cevap sahibi+1 yılDalga mı geçiyorsun ya nasıl bir safsın
- +1 yıl
O kadar güvendirdi ki her bokuna inanır güvenir oldum kendimden nefret ediyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim
Cevap sahibi+1 yılHayatından çıkarman lazım ama sen onu engelleyince peşine takılır sakın inanma kanma
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyorum net
00 Yorumla
+1 yılBirak onu
00 Yorumla
+1 yılGünaydın kaçıncısjn acaba
00 Yorumla
+1 yılMuhatap olma
00 Yorumla
+1 yılErkekler çok iyi rol yapıyor dikkat et
00 Yorumla
+1 yılNeden sana öyle davrandığının asıl sebebi ortada
00 Yorumla
+1 yılarkadaslarıyla konusuyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKullanıyo tabi kim bilir kaç kızla daha konusuyo
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi kız güveniyodum şüphelendim şu an
Cevap sahibi+1 yılÇevrimiçi kalmasının başka ne sebebi olabilirki🤔 güveniyodum diyosun bide
- +1 yıl
Az önce görüntülü aradı reddettim müsait değilim dedim peki tamam ben uyuyum mu bekleyim mi dedi ne desem
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞutla
02 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum ama
Cevap sahibi+1 yılŞu an birlikte olduğunuz için seviyorsun ama bir süre ayrı kalınca geçecek
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılVerme sende
04 Yorumla- +1 yıl
Her seferinde tatlı dille yapıyoruz
- +1 yıl
Dil her şeye Kadir 😜 o zaman yakınma madem
- +1 yıl
canım herif defol burdan
- +1 yıl
Sür tük seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir fal baktır