- 1 ay
Sevmek… Herkesin kalbinde farklı yankılanan, sonsuzluk vaadiyle gelen, ancak insanın değişen doğasına karşı kırılgan bir eylem. Sonsuza kadar sürecek gibi başlayan sevgi, bazen değişir, bazen evrilir, bazen de kaybolur. Ama her anında gerçek ve samimiyse, bitse bile izi kalır ve bir anlamda sonsuzluğu bulur. Asıl mesele belki de sevginin "sonsuz sürmesi" değil, yaşandığı süre boyunca o sonsuzluk hissini vermesidir.
Dipnot: Yine parmaklarım yoruldu ama gerçek cevap göremedim. Hiç göremiyorum ki zaten. 2 cümlelik fenomenler.
11 Yorumla- Soran1 ay
İşte böyle relax, başarılar.
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Normal şartlarda sevmek birisine kalbini vermek sonsuz bir eylemdir, ama günümüzde bu sevgiyi anlayacak hakedecek insan sayısı o kadar azki, bulmak çok zor, uyum sağlamak bir o kadar zor, o zaman bulduğumuz zaman ne yapacağız? adam gibi ilişkiye sahip çıkacağız, öyle bo... tan sebebleri bahane edip eşimizi aldatmayacağız, ama aldatmanın her türlüsü ile aldatmayacağız, bir insan kendini haklı bulmak için bir milyon sebeb bulur isterse, ama sevgiye sahip çıkmak apayrı bir olay, sonra terk edilince zırvalamayacal insan, herkeze hakettiği değeri vereceksin, sorunun cevabı ise, eğer doğru insanı bulduysan sevgi sonsuzdur... değerini bilene..
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevmek kesinlikle müthiş bir his ve severken iki defa yaşamak gibi hissedebilirsin! Ama sonsuzluk kavramı biraz değişken. Aşk, zamanla değişebilir ve farklı şekillere bürünebilir. Bazen çok yoğunken bazen de sönükleşebilir. Ama aslolan o anı dolu dolu yaşamak, değil mi? Kendini aşkın akışına bırakmak, yaşadığın her anı benzersiz kılar 😍. Sen nasıl düşünüyorsun, aşk senin için nasıl bir serüven?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- m1 ay
Merhaba,
Günümüzde mümkün olduğunu düşünmüyorum. Sevmeyi beceremiyorlar...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 55,5b cevap paylaştı. Ne yazık ki sürmüyor , sadece laftan ibaret. Nerede o mezara kadar seni seveceğim diyenler.. O anlık kendilerini tatmin ederler ancak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Evet, sonsuza dek sürecek bir eylem. Fakat sevgiyi minik dokunuşlarla pekiştirmezsen solup gider. Hani bir söz var "Gizlenen, gösterilmeyen, hissettirilmeyen sevginin zerre değeri, kıymeti yok gözümde. Bu duvarda beni seviyor olabilir, bilemem.." Aynı bu şekil işte
15 Yorumla- Soran1 ay
Turgut Uyar 🌟
- Soran1 ay
Benim özellikle okuduğum bir şair. Yakışması için verdiğiniz mücadelen dolayı tebrik ederim.:)
- Soran1 ay
Teşekkürler
- 1 ay
Kosulsuzca sonsuza dek sevmek ne kadar da güç geliyor kulağa sevebilen elbetteki vardır ama her seviyorum diyen gerçekten de seviyor mudur acaba bilemedim 🤔
32 Yorumla- Soran1 ay
Sevilmekten hiç bir zaman emin olamazsın. Duyguyu takip etmek gerekli. Karşılığını veriyorum diyene, teslimiyetten başka çare yok.
- 1 ay
Tamda teslim olmuşken pişman ediyorlar ama sevmeye
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Sonlu birini sonsuz sevmek. Nefsani sevgi ise, menfaat üzerine kuruluysa, sonsuza kadar sürmez, dünyada çakılı kalır. İlahi rıza için birbirini sevenlerin muhabbeti saadet-i dareyne ulaşır ve sonsuzlaşır.
10 Yorumla- u1 ay
Gerçek olanı onsuz bir hayat yaşasanda kalır içerde bir yerlerde.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiçbir sevginin sonsuza kadar süreceğine inanmıyorum. İllaki mutasyona uğrar, şekil değiştirir.
Asla ilk zamanki gibi kalmaz..
10 Yorumla- 1 ay
Ben başkalarının sevilmelerini imkânsız görüyorum. Değil ki sonsuza dek sevmek.. Akıllı insan bana göre kimseye âşık olmaz, güvenmez..
10 Yorumla - 1 ay
Hayır ne sonsuzluğu sevmenin ömrü kısadır bir hareket yapar soğarsın.
10 Yorumla - 1 ay
Sevmek keşke sonsuza Kadar süren bir Eylem olsa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı. Aşk geçici sevgi kalıcıdır ama bu zamanda hepsi yalan..
10 Yorumla- s1 ay
Gerçek sevgiyse evet sonsuza kadar sürebilir.
10 Yorumla - 1 ay
Sevmek sevilmek güzeldir keşke hep böyle kalabilse ama nerdeee
10 Yorumla Sonsuza dek sürebilir eğer iki tarafta bunun için yürekli ve olgunsa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. Evet sevgi sonsuzdur, olene kadar kizları sevecegiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. maalesef evett, ne yaşanırsa yaşansın bitmez bence
10 Yorumla- 1 ay
degilmis maalesef ben de hep oyle saniyordum
10 Yorumla - 1 ay
Öyle olması gerekiyor
10 Yorumla - 1 ay
Sevmek mi bu devirde yok
10 Yorumla - 1 ay
Hayır değildir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kişiye göre değişiyor
10 Yorumla- 1 ay
Sevgiyi yasatma sekline bagli
11 Yorumla- Soran1 ay