Sevgilimden yeni ayrıldım lütfen yardım edin acı çekiyorum?

Sevgilimden daha bugün ayrıldım ve onu çok seviyodum ilişkimiz 3 ay sürdü bu üç ayda 3 kere ayrıldık ve barıştık bana ailem kızıyor diye ayrıldı ama yalan olduğu bariz çünkü annesi onu umursamıyor ve beni daha bilmiyor bile kız çevresi çok fazla ve özellikle biri var durmadan onun yanında benim ondan ayrıldığımı biliyor ve durmadan ona sataşıyor onunla takılmaya çalışıyor onlara ne kadar belli etmesemde acayip derecede kıskanıyorum ve özlüyorum o kız zaten arkadaşlarımla hep aramı bozmaya çalışıyor kavga ettik zaten bugün lütfen yardım edin bu çocuğu nasıl unutabilirim yaşım küçük ve ne yapacağımı bilmiyorum benden büyük abilerim ablalarım deneyimlidirler lütfen bana yardım edin bu çocuğu unutmam lazım ne yaparsam yapayım hep aklımda hiç çıkmıyor ve eziyet çekiyorum lütfen yardım edin yaşamaktan çok yoruldum en azınan bu dertten kurtuluyum Yardım Edin Lütfen

Güncellemeler
1 yıl
Ve bu çocuk benimle aynı sınıfta yani hep gözümün önünde o bahsettiğim kızda aynı sınıfta durmadan ikiside gözümün önünde yardım edin ne yapmam lazım
Sevgilimden yeni ayrıldım lütfen yardım edin acı çekiyorum?