Yani prenses gibi bişey. Bide benim onu kıskanmamı bekliyor öyle davranıyor sanki anlamıyorum erkek dediğin kıskanmalı seviyosa zaten kıskanır dimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kıskançlık ilişkide olabilecek bir şey. Herkes kıskanır sever. Kıskanmayan erkek bana göre değer vermiyordur, umursamıyordur. Seven sevdiğini kıskanır bu normal bir şey. Ama emin ol seni kıskanmayan biri gidip başka birini kıskanıyordur başka bir açıklaması olamaz bu durumun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAsla olamaz ya
10 Yorumla
1 yılSahiplenme ve kıskanma arasında senkronize bir uyum olmalı. Sahiplenme bir ön sevişmeyse kıskanma bedensel bütünleşmedir.
Kadını sahipleneceksin, dışarıdan gelecek her türlü tehlikeye karşı bir sığınak gibi.
ve sonraaa... sonrasını ztn biliyor sunuz10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç kıskanmayan erkek bence kendini güldüren adamlara ilgi duyabilir.😀
32 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Soran1 yılNe demek
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Kıskançlık, herkes için farklı yaşanan ve ifade edilen bir duygu 👍🏻 Kimi için sevginin bir göstergesi olabilirken, kimi için özgüven ve ilişkiye olan güvenle ilgili bir durum. Erkekler de bu duyguyu farklı şekillerde yaşıyor olabilir, yani her erkek aynı derecede kıskanç olmayabilir.
İlişkilerde önemli olan, birbirini anlamak ve saygı göstermek 👫 Partnerin duygularını ve beklentilerini açık bir şekilde konuşarak anlamaya çalışmak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlar. Kısa bir sohbetle neler hissettiğinizi ve ne beklediğinizi paylaşmak ilişkinize iyi gelebilir. Sen ne düşünüyorsun, kıskançlık bir sevgi belirtisi mi? 💬✨13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılolmaz tabi ki de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kıskanmayan erkek sevmiyordur kıskanmayan kadında aynı şekilde. Bu konu hakkında kitap yazmaya gerek yok bu kadar kısa ve net
12 Yorumla
Soran1 yılÇok kıskanıyorum ama belli etmiyorum diyor bu da sevgiye girmiyor o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKıskanmayan erkek mi yok Hayvanlar bile dişisini kıskanıyor
72 Yorumla- 1 yıl
O zaman insan hayvanı mıyız biz?
- 1 yıl
@Frankenstein16 "hayvanlar bile"
1 yılKıskanmalı kesinlikle. Arada kavgalarda olmalı. Dümdüz sessiz ilerliyorsa, her şey evetleniyorsa o ilişkide de sorun vardır.
30 YorumlaKiskanmanin ayarını iyi belirlemek lazım
Çok aşırı kıskanmak hastalıktır karşıdakini rahatsız eder. Hiç Kiskanmayaninda sevgisinden şüphe edilir. Naçizane fikrim budur10 YorumlaBana göre sevgilisini/eşini kıskanmayan erkek sevmiyordur, bu kadar basit.
10 Yorumla
1 yılHiç kıskanmayan erkekten olmaz yerine gören kıskanılır tepki öyle gösterilir. Çok kıskanandan da olmaz onlarınkide başka seviye hayatı zehir eder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. olmaz. kıskanmıyorsa test et bence cok da seni kaybetmekten korkmuyordur.
10 Yorumla
1 yılIlk aylarda çok olur bir kaç yıl geçtiği zaman da olur ama fazla abartmaya gerek yok bence seven sevdiğini kiskanir
bazilari var hiç belli etmiyor belki senin ki öyledir00 Yorumla
1 yılOlmaz g. ava. t hibi ne o ua
58 Yorumla
Soran1 yılValla ya
- 1 yıl
yaw he mu o ne be öyle erkek mi olur insan sahiplenici olur
- 1 yıl
Go. d. osmu
Soran1 yılGerçekten öyle
- 1 yıl
Düzgün insan bulun
- 1 yıl
@sosyetekemal kedi köpek mi onlar sahiplenelim?
- 1 yıl
@Frankenstein16 sahiplenici olman lazım tarzında konusuyorum ne alaka kedi köpek be
- 1 yıl
Kedi köpek sahiplenilir kadın değil
1 yılO da olmasın yau. O kadar da değil. Azıcık kıskansın. Kanatlarını şöyle arada hissettirsin.
33 Yorumla- 1 yıl
Uçuşa geçirsin arada dimi..😂
- 1 yıl
@Myblue2025 toplum içinde töbe töbe blum 😝🤣🤣
- 1 yıl
Ne dedim ki melom..😂
1 yılKıskanmayan erkek annesinin eteğini giysin mantı açsın
11 Yorumla
Soran1 yılHahshshahshahshahahahagahshahahahahahhahaa aynen öyle ya
Ya erkek dediğin kıskanmalı da, kıskanınca da bana güvenmiyorsun diyerek terk ediyorsunuz.
Biz de şaşırdık ne yapacağımızı 🤷🏻♂️10 Yorumla
1 yılOlmaz, ben yapım gereği zaten kıskanç biriyim..
Karşımdakinin rahat olması beni rahatsız eder..20 YorumlaBenim sevgilim olacak baska erkeğe veremem başka erkekle ilişki asla kabul edilemez sadece benimle olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç kıskanmayan erkekten de olmaz aşırı kıskanan erkekten de olmaz dozunda bir kıskançlık olmalı bence.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOha kizmi la o. Erkek dedigin sert olur yumeugu masaya koyar etek kisa olmus giymeyeceksin der.
01 Yorumla- 1 yıl
Kadın da "giyersem ne olur bana karışamazsın " derse?
- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılne saçma detaylara takılıyorsunuz ya adam sana güveniyorsa neden kıskansın ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek dediğin kıskanır delirir kızar arar sorar sahiplenici olur
11 Yorumla- 1 yıl
Kedi köpek misiniz ki sahiplenelim?
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmaz ki İnsan sevdiğini kıskanır zaten bence yol ver gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşiminin açık giyinmesini asla istemem izin de vermem. Ben geniş birisi değilim o ne öyle vücuduna birisi bakacak var mı böyle bisey? Öyle instagramda saçma sapan erkekleri vs takip etmemeli. Erkek arkadaş ortamı gurubu olmamalı.
22 Yorumla- 1 yıl
İş yerinde erkekten bol bir şey yok.. Hatırlatayım da.
Cevap sahibi1 yıl@Frankenstein16 herkes haddini bilecek o zaman.
1 yılOnun amacı seninle birlikte olup 5 dakikalık ihtiyacını gidermek seni kullanıp atıyor seven kıskanır
26 Yorumla- 1 yıl
Peki bu esnada kadının 5 dakikalık ihtiyacı yok mu?
Kadın da erkeği kullanmış olmuyor mu? - 1 yıl
@Frankenstein16 evet kendini s.. dirip kullanıyor :D
- 1 yıl
Kendini s.. dirmek istemeyen zaten erkeklerin etrafında olmaz
- 1 yıl
Hepimiz 5 dk lık kullanılmaların ürünüyüz
- 1 yıl
@Frankenstein16 bana gelince de s. pik muamelesi yapıyorlar
- 1 yıl
Patavatsız olmamak lazımmış benim gibi
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Olmaz Olmaz bacım uzak dur
28 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın insan biraz sevdiğini kıskanmalı giyinişinden dışarı çıkarken mesela bir sorgulamalı merak etmeli benimki tamam deyip geçiyor bozuk mudur nedir
Soran1 yılHep beni özlediğini söyler mesela ayrıldığımızda göndermeli şarkılar paylaşır sevmiyor mu yani sence
Soran1 yılZaten yeniyiz ama fazla kavga ediyoruz ben ona hep ne yapacağını öğretmek zorundayım çünkü ilk sevgilisi de benim sürekli ayrıldık umarım sahiplenir artık
- 1 yıl
Kedi köpek aahiplenilie, kadın sahiplenilnez
- 1 yıl
Bir de yazabilsem
1 yılKıskanmayan ne erkekten ne kadından hayır gelmez
02 Yorumla- 1 yıl
Misal şu Kızılcık Şerbetindeki Doğanın yeni kocası gibi adam roldeki karakteri iğrenç sevmedim
1 yılYa seni hiç sevmiyor ya da gvat başka açılması yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılOlursa da soğan erkeği olur ben şahsen kıskanıyorum
00 Yorumla Ya bir karar verin artık kıskanalım mı kıskanmayalım mı?
00 Yorumla
1 yılbal gibi olur asıl kıskanç özgüvensiz erkekten olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Evet seven kıskanır'da / kıskanmayan derken nasıl yani
00 YorumlaSeviyosa kesinlikle kıskanır ama ilişki başındaysanız ya bunu söyleyemiyodur ya da senş tanımaya çalıştığı için o sahiplik duyguları daha gelişmemiştir
02 Yorumla
Soran1 yılÇok fazla Kıskanıyorum ama belli etmiyorum diyor doğru mu sence
Gizli Üye(36-45)1 yılSeviyorsa kıskanır kapatır eve evin camlarına da en koyusundan film çeker.
Dememi mi bekliyorsun?
Kıskançlık bir hastalıktır
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMesela ne yapması lazım ne söylemesi lazım kıskanç biri olması için?
025 Yorumla- 1 yıl
Giyimine kuşamına diğer erkeklerle mesafe ve konuşma tarzına toplum içinde oturup kalkmana dikkat et çünkü sen benim kadınımsın ve beni temsil ediyorsun
Net👊🏻
Cevap sahibi1 yılKusup gelcem
- 1 yıl
Bak üstelik bide hamilesin artık dışarı çıkmakta yok
Cevap sahibi1 yılİroni dimi bunlar?
- 1 yıl
Kıskanç bir erkek nasıl olur diye sormadın mı
İşte kıskanan erkeklerin sana söyleyeceği şeyleri ve tutumunu yazdım
Cevap sahibi1 yılBi kadın bunları yaşamak isteyemez bence ya. Neden böyle bişeye layık görür ki kendini.
- 1 yıl
Böyle erkeklerden hoşlanan o kadar kadın var ki.
Baskın ve sahiplenici erkek.
Bide light erkekler var evet onlar da kıskanır mesela şöyle; mmmm küstüm sen artık eskisi gibi sevmiyosun beni, diğer erkeklerle benden daha çok ilgileniyorsun, geç cvp veriyosun, ben aramasam aramıyosun, bla bla
Neyse kıskanmak iyidir kadına kendini değerli hissettrir
Cevap sahibi1 yılBen kadın değilmişim senin anlattıklarından bunu çıkarıyorum ne birinci seçenek ne de ikinci seçenek kendimi değerli hissettirir bana. Aksine düşünmek bile ruhumu boğuyor
- 1 yıl
Peki ben sana soruyorum o zaman bir erkek seni nasıl kıskanmalı.
Cevap sahibi1 yılKıskanmasın. Niye kıskansın ki yani anlattığın hareketleri sergilemesine gerek yok.
Soran1 yıl@ilkqorustehassiktir sana o kader katılıyorum ki erkek dediğin kadınını sahiplenmeli korumacı olmalı g@vt erkekleri tercih ediyorsanız bu sizin seçiminiz tabi.
Soran1 yılKadar*
Cevap sahibi1 yılKimsenin sahiplenmesine ihtiyaç duymuyorum. Birini sahiplenme ihtiyacı hissetmeyen adamlara da sizin baktığınız gözle bakmıyorum.
- 1 yıl
Sorduğun soruda erkek dediğin kıskanmalı diyosun
Şimdi verdiğin cevapta kıskanmasın niye kıskansın ki diyosun
Cevap sahibi1 yılBen kıskansın demedim. Soruyu soran kıskanmalı diyor ben cevap olarak kıskanmalı dedim zaten. Ama soru soran kişinin kıskançlıktan beklentisi ne boyutu ölçüsü ne onu sormuştum.
Cevap sahibi1 yılKıskanmamalı*
- 1 yıl
Pardon ben sizi soruyu soran kişi sanıyordum
Cevap sahibi1 yılFarkettim sorun değil. Bende gizli hesaptan cevap vermeyi beceremiyorum sanırım
- 1 yıl
Gizli olmanıza sebep olan şey nedir
Cevap sahibi1 yılİstek çok gelecek sorulara gizli cevap veriyorum. Ama böyle daha az cevap verilen görüşü az olan sorularda açık oluyorum.
- 1 yıl
Gerçekten rahatsız edecek derecede istek alıyorsunuz yani. Ve bu da biz erkekleri sizin gözünüzde bayağı bi kötü konuma düşürüyor
Cevap sahibi1 yılYoo alakası yok burdaki insanların davranışları başkalarına bakışımı değiştirmiyor. Anonim olmanın vermiş olduğu bir özgüven patlaması yaşadıklarının farkındayım. Bu tür insanlar için bir cinsiyetinin tamamını etkileyecek yargıya varmak saçma geliyor. Üstelik çok düzgün insanlar da var sitede. Denk gelmek şans işi sadece.
- 1 yıl
Anlıyorum.
Ben isimden kaybediyorum biraz sanırım o zaman öyle mi pek güven vermiyor dimi 😄
Cevap sahibi1 yılYoo komik bence mizah gibi algıladım ben ama öyle değil mi?
- 1 yıl
Evet kesinlikle öyle mizah anlayışı iyi. Bide şu kıskanma dozajı ile bir diyet programı yaparsak sorun kalmaz sanırım 😄
1 yılErkek kıskanmaz diye bi şey yok. Her erkek kıskanır. Sen görmüyorsundur sana güveniyor da olabilir. Arkadaşlar niye bu duyguyu karşıda görmekten bu kadar hoşlanıyorsunuz bu bizi rahatsız eden bi şey ve ceremesini de siz çekiyorsunuz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDenge var bunda ya
Mesela kıskandırmaya çalışan erkek bana çok ucuz geliyor direk çıkarıyorum.
İnsan sevdiğine nazlanır o ayrı
00 Yorumla
1 yılHic kiskanmiyorsa onun icin hicbir sey ifade etmiyorsun demektir
10 Yorumla
1 yılhiç kıskanmayan bir erkek seni gerçek manada sevmiyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz ayrıl ondan hayır gelmez yaşadım çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğlencelik seninle takılıyordur gerçekten sevse kiskanir aranızda yatak var mi
00 YorumlaKesinlikle bi halt olmaz ondan direk kaç
30 Yorumla
1 yılKıskanç olduğum için çok sorun yaşadım. Siz de bir karar verin, illa rol yapıp kullanalım mı sizi ne istiyorsunuz
18 Yorumla- 1 yıl
kıskanç erkekten olmaz zaten
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan Seni kıskanmayan erkek sevmiyordur
- 1 yıl
özgüvensiz erkeklerin klasik yalanı
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan Tamam sen kendine seni kıskanmayan bir erkek bul sonra anlarsın 🤣
- 1 yıl
buldum zaten gayet güzel gidiyor ilişkimiz tam tersi eski sevgilim aşırı kıskançtı en sonunda bitirdim ilişkiyi
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan Kıskanma dozunda olacak. Sen tanımadığının erkekler içinde olup sevgilin iyi sohbetler diyip kıskanmadan yanından ayrılıyorsa rahatsız olmayacak mısın
- 1 yıl
olmam niye olayım
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan peki
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılsevmezse kimden neden kıskansın
10 Yorumla
1 yılKıskanmayan erkek hiç sevmiyordur..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
1 yılO ne öyle erkek mi olur
11 Yorumla
1 yılSeven erkek zaten kıskanır karışır sevmezse zaten kıskanmaz karışmaz
10 Yorumlaaynısı bende var onu kıskanmam hoşuna gidiyo ama o beni kıskanmıyo sanırım malım
00 YorumlaSeven kıskanır net. Tabi suyunu da çıkarmamak lazım
00 Yorumla
1 yılbayılırım böyle pasif erkeklere, iki arkadaşım oldu böyle
00 Yorumla
1 yılOlmaz olmaz olmaz olmaz olmaz, olmaz ulannnnn..!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek kiskanir belli eder kadin kiskanir belli etmez.
Kadin sever belli eder erkek sever belli etmez.
Daya sayimmi.
13 Yorumla- 1 yıl
nasıl belli etmez ahshdhdıdkdkdk kıskanmıyordur o kıskanan kadın belli eder
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTürrİnsan belli etmez derken kadininda erkeginde kiskanmasi farklidir , uzun konu biraz.
- 1 yıl
kadın olan sen misin sen mi bilecen
1 yılKısaca güzel kardeşim olmaz bırak onu
111 Yorumla
Soran1 yılEvet insan biraz sevdiğini kıskanmalı giyinişinden dışarı çıkarken mesela bir sorgulamalı merak etmeli benimki tamam deyip geçiyor bozuk mudur nedir
- 1 yıl
Seninki önemsemiyor sevmiyor benim erkek arkadaşım habersiz camdan kafamı uzattırmaz
Soran1 yılHep beni özlediğini söyler mesela ayrıldığımızda göndermeli şarkılar paylaşır sevmiyor mu yani sence
- 1 yıl
Yok hayır bence sevmiyor bir insan sevdiğini gözünden sakınır bu güzel kardeşim da değil boşluk bulduğu zaman sana geliyor başka bir şey yok erkeklere eşi olacak kişiyi gerçekten sevdikleri kişiyi sakınırlar
Soran1 yılÇok yeniyiz ama fazla kavga ediyoruz ben ona hep ne yapacağını öğretmek zorundayım çünkü ilk sevgilisi de benim sürekli ayrıldık umarım sahiplenir artık daha toy ilişki konusunda kız eli bile tutmamış ben böyle olduğun pek sanmıyorum ama
- 1 yıl
Sen de bu yalanlara inandin mı gerçekten bu işi fazla uzatma başlangıçta kes
Soran1 yılAma kendi arkadaşları falan hep sevgilisi hiç olmadı vesaire dedi yani bilemedim içime kurt düşürdün hahah
- 1 yıl
Kendisi ayarlamıştır bunları hiç sevgilisi olmamış olur mu Allah aşkına seni kandırmış erkeklere inanmayın şöyle hemen sana göre saf canım gelir ben biliyorum yabancı birine yorum yapacak dersin ama öyle değil bir gün anlarsın bu dediğimi bu çocuktan uzak dur
Soran1 yılTeşekkür ederim dikkate alıcam
- 1 yıl
Rica ederim bencede almalısın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAlagavat sevmiyorum shdhh
10 Yorumla Ne olur mu arkadaş olur bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılSeven kıskanır ama hastalık seviyesinde değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılKiskanmayip seni kiskandirmaya çalışıyorsa itici
00 Yorumla
1 yılKıskançlığı bencil düzeyde olmazsa iyi
00 Yorumla
1 yılOlmaz olamaz kuduracak 😂🤣
00 Yorumla
1 yılEril enerji sıfır desene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. zor ya illaki biraz kıskanır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvet bazıları domuz eti yemiş
03 Yorumla
Soran1 yılKdmfkdmdkdd haklısın valla
- 1 yıl
Alacağımı ne zaman gönderiyorsun
- 1 yıl
🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz ya
10 Yorumla - Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği